Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוסי, מדוע לא סיפרת לנו שחברת רובר שיפרה אותך, במהלך האוטומוטור, ברכב רינג' רובר? אנחנו חברים, הינו יחד במשמרת ביום ב' ושמרת מידע זה בסוד - מה קורה פה? שים לב אני בתורנות ביום ה' למשמרת בוקר ואח"כ למשמרת לילה לשם פירוק המתחם שלנו - חובה עליך לספר !!

מצא משה

פורסם

אני לא מספר כדי לא לשלם שווי שימוש :wink:

תודה לנאור פנסו, תום, רוני ועודד שהיו כל היום (במשמרות) ועזרו שהכל יעבוד חלק.

תמונות בהמשך, אני עכשיו יוצא שוב לתערוכה.

מי שמגיע היום, שיביא המון מים קרים!

פורסם

מי שמגיע היום, שיביא המון מים קרים!

יוסי אני מגיע מחר 24/4 - מה אתה רוצה - סטייק? המבורגר? מה חפצה נפשך?

מצא משה

פורסם

שלום לכולם

האוטומוטור נגמר היום וזה הזמן להודות לאנשים שעסקו במלאכה ולתורנים במשך השבוע

הרבה אנשים שמכירים אותי ושהיו בתערוכה ולא ממש מכירים את המועדון פירגנו על הגודל והעוצמה

תצוגה ממש מרשימה

וגם בייקר הרים דוכן מרשים כמו תמיד

וכמובן תודות ליוסי ומצא

וזאת תרומתי הצנועה

dsc00051024x768bq6.jpg

dsc00201024x768eh5.jpg

dsc00211024x768gq2.jpg

dsc00221024x768aj7.jpg

dsc00251024x768uo0.jpg

dsc00231024x768cx9.jpg

dsc00241024x768at3.jpg

dsc02901024x768wu2.jpg

פורסם

האם יש מישהו מחברי הפורום שצולם על ידי?

אם כן - אנא הזדהו והעלו תמונות...

אני- הודעה 28, התמונה האחרונה בכיוון השעון.

תצוגת המועדון היתה מדהימה, ללא ספק- לא הפסקתי לצלם.

גם דוכן המועדון היה מצוין- למדתי הרבה בתור חבר-לעתיד-מלא-תקווה...:-)

פורסם

תערוכת אוטומוטור הסתיימה, עימה תמה גם תצוגת מועדון החמש , שהייתה עפ"י כל המבקרים, מרשימה ויפה.

דוכן המועדון היווה מוקד משיכה לצעירים ומבוגרים, שאלות נשאלו ומכירות בוצעו על כך ניצח יוסי פרנקוס.

האטרקציות (המכוניות והאופנועים) היוו מוקד משיכה בפני עצמו, כשאתה עומד כנציג המועדון ושומר על הקאדילאק של יחזקאל, אזניך שומעות : הוואו !! זו מכונית עם נשמה, פעם עיצבו מכוניות, לדוד שלי הייתה כזו, אתה זוכר את .....

ועוד כהנה וכהנה - ממש מרטיט את הלב.

כמוה הקפיצה זכרונות ילדות האיזטה של ארנון, הג'יפ של אילן החזיר את הצבע ללחיים לכל לוחמי תש"ח והווספה של יהודה העסיקה את הצעירים שלוו ע"י אביהם שטענו בחום "גם לי הייתה ווספה כזו", מול הפיאט של קובי שמעת מילים כמו : מוצי מוצי, בונבונירה, מתוקה, חמודה ועוד.

כמות הקהל שנצמד לחבלול שלנו היה עצום, היו שעות של לחץ והיו רגעי הפוגה לעו המשמר עמדו נציגי המועדון בכבוד ועל כך אני רוצה להודות - לאלה שהתנדבו : אסף בקר, נאור פנסו, רוני רוזנברג, עודד פירסט, ירון וול וצביקה תמרי (חן פרחי היה אמור להיות ומפאת אירוע משפחתי לא צפוי התנצל ולא הגיע).

כמו כן ברצוני להודות גם לאלה ש"הוקפצו" לסייע במשמרות בוקר : אסף כהן, יאיר לוסטיגר, אלי יעקובי.

תודות נתונות לבעלי הרכב שהציגו את רכבם - ראשית ארבעת הרכבים שתוכננו מראש : אילן יוחנן(ג'יפ), ישראל סמילנסקי(רובר 10), בועז דגן (קרייזלר 1929) ויחזקאל הכהן (קאדילרק קופ-דה-וויל).

תודות נתונות גם לבעלי הרכב שהביאו ב"שליפה" את רכביהם לתצוגה, למרות שעבורם לא קיבלנו תמורה מהנהלת אוטומוטור : יהודה אליאס (ווספה ספרינט), יעקב בכר (אופנוע ב.מ.וו עם סירה), ארנון גלס (איזטה) ואריה בן- זקן (טוסטוס).

תודה רבה לכל אילו שסייעו בהקמה (אסף, מתניה, אבי נוף) ולאלו שסייעו בפירוק (מתניה, דרור ובנו, יוסי)

והעיקר - ביצענו את המשימה, האירוע עבר בשלום וה"רכבים חזרו בשלום לבעליהם".

תודה לכולם על הפירגון והעזרה

מצא - אחראי האירועים

אוטומוטור 2008 061.jpg

אוטומוטור 2008 059.jpg

מצא משה

פורסם

שלום חברים.

אבקש להוסיף מעט על הפירוט היפה של מצא.

מדובר באירוע ענק תרתי משמע, ופרסום גדול וחיובי למועדון החמש.

האמת היא שלא פיללנו לכמות כזו של מבקרים, ובנוסף לכך, המקום הגדול שהועמד לרשותנו ברגע האחרון על ידי מר גילר מארגן אוטומוטור, הצריך כמות גדולה של נציגי מועדון שישגיחו על המכוניות שבתצוגה בשבע עיניים. לשם כך ביקשנו מתנדבים נוספים תוך כדי מהלך התערוכה.

תודתי לחברים שנענו והקדישו מזמנם לסייע באירוע, ולאלו שהוזנקו לסייע ללא שהוכנו מראש.

תודתי נתונה גם למר גילר על ההיענות היפה לצרכי המועדון שהחלה כבר בפגישה הראשונה טרם התערוכה, ונמשכה במהלכה.

כמו כן, תודה לליאור ברוך, אשר יצר את הקשר הראשוני עם אוטומוטור, קשר שהיווה את האפשרות להשתתפותנו.

לצערי מצא שכח רק לציין שם אחד, שהיה האחראי לכל ההפקה היפה, אדם ששם עצמו כנציג בתערוכה במשמרות שלימות, שהוטרד כל ימי התערוכה בבעיות לוגיסטיקה כאלו ואחרות, ובנוסף היה גם הפקק לכל אדם שאיחר/לא הגיע למלא את משמרתו. אדם שעמד על רגליו בתערוכה שעות רבות כל יום, וביום חמישי (אתמול), ברציפות, משמונה בבוקר ועד חצות הלילה.

אני מקווה שהלילה יכול היה לישון בשקט, לאחר המאמץ האדיר של הימים האחרונים.

תודה ענקית למשה מצא !

attachment.php?attachmentid=113829&d=1208726156

חג שמח לכולם

אבי נוף

יו"ר מועדון החמש.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

לאבי מצא אסף יוסי וכל החברים

באתי עם רצון לעזור ולתרום למועדון

והלכתי(וזה היה קשה) עם הרגשה שאני בחברה הכי טובה שיש.

תודה רבה לכם

ושיהיו עוד הרבה ארועים כאלו

יאיר לוסטיג

פורסם

ביקרתי בתערוכה ביום רביעי, התצוגה של המועדון היתה מדהימה, לטעמי התצוגה המוצלחת והמושכת ביותר בתערוכה הנוכחית.

היה נחמד להכיר מקרוב את היו"ר אבי נוף. אדם נחמד מאד, לבבי, עם הרבה הומור מעניין. :mm_yeah: לא היינו רחוקים מלגלות שאנחנו בכלל קרובי משפחה. :mm_tongue

ולך יוסי מצורפת התמונה הבאה.....

ממני המכור החדש.

IMG_1273.jpg

פורסם

באמת מגיע למשה מצה תודה ענקים

וחבל שחברים אחרים מוועדת ארועים

לא נראו בשטח

כמה תמונות של חברים שעבדו באמת קשה

כך נראה משה בסוף התערוכה

היו"ר מגיע לעבודה ומחלק שלום לכולם

ואסף בפוזה של שומר

משה כל הכבוד

שבוע 30 288.jpg

שבוע 30 283.jpg

שבוע 30 284.jpg

שבוע 30 286.jpg

שבוע 30 251.jpg

שבוע 30 282.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

שלום וחג שמח.

מה שאני כותב אלו רחשי לבי האמתים בלי זיופים ובלי חרטות!!!

לדעתי התצוגה הכי יפה והכי מרשימה ושגם משכה את תשומת הלב של כול הקהל בלי יוצע מהכלל היתה התצוגה של מועדון החמש!!! ועל כך כול הכבוד לכול החברה המעורבים "בפרשה"!!!

אני ממש נהנתי אחלה הצגה!!!

כמובן מצרף תמונות ואיך לו גם את הפיאט 500 החדשה שהיא פשוט עושה את זה יש לה את השיק האמתי של רטרו.

בברכה בני ל.

CIMG5628.JPG

CIMG5674.JPG

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מצא היקר,

במקום כל התודות והתשבחות שאחרים הרעיפו עליך לפני, תרומתי הצנועה למלל של קודמי היא זו:

בלעדיך - כל זה לא היה קיים !

כרגיל, כדרכך בקודש בכל עניין אליו אתה נדרש - קיבלת חלל ריק במוצאי חג ראשון, ובמקצועיות, מסירות, והתמדה הרמת תצוגה מרשימה של רכבי אספנות, תוך שאתה מצליח 'לגרד' מתנדבים (ואלו היו מעטים מדי, גם מבין שותפיך לועד..), ולהפוך את כל ימי חג החירות (מבחינת מבקרי התערוכה) לחג עבדות בכל האמור לגביך.

אם רק היו לנו עוד שניים/שלושה כמוך.... .

• תוכן חדש...