Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 311
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי המחיר הוא סביר.

כל שנה התערוכה מדהימה.

הדבר היחידי המאכזב והוא די לגיטימי הוא שלא יהיה אפשר להיכנס לתוך מכונית כמו ה 8C ולא לדעת ברכב כמו פאנטום.

אני אכנס חינם דרך העבודה של אבי:twisted::twisted::twisted:

שלומי.

פורסם

הרגע חזרתי מאוטומוטור היה סביר לא משהו,לפני שנתיים הפעילו את המכוניות המשופרות ושחקו עם הגז,מאוד אהבתי את זה אך השנה זה לא היה. התאכזבתי מזה שלא ראיתי מרצדס לאן הם נעלמו? למה הם לא הופיעו?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

היה נחמד.

לדעתי התצוגה הטובה ביותר היתה של אלפא שהביאו את כל הדגמים שלהם ואת ה8C המדהימה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל אני ואלכס עשינו תחרות קעקועים של הדוגמניות השונות icon_wink.gif

חבל רק שלא הייתה לנו מצלמה, אז למי שיש תמונות של הקעקועים, נשמח לראות (במיוחד של הדוגמנית של אלפא 159 ושל הסקודה פאביה החדשה) icon_twisted.gif

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

חזרתי לא מזמן מהתערוכה.

היה נחמד מאוד (תערוכה ראשונה שלי).

אודי ואלפא רומיאו הפתיעו לטובה, אלפא עם הרבה דגמים מעניינים ואודי עם סדרת הSים שלה שמילאה את הביתן.

BMW לעומת זאת איכזבו. אף רכב מגרסת M, ואפילו לא Z4 שציפיתי לראותה.

יש כאן 3 דפים של תמונות מהיום, תבלו.

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=9641089A82C04468A8EE66E1A74A0330&alid=551278

אגב, היה דוחק נוראי ומאוד קשה לצלם.

מצד אחד צריך לשמור על מרחק מהמכונית כדי לתפוס את כולה, אבל אם לא תעמדו קרוב, תמיד ידחף מישהו בדיוק שתצלמו,דבר שיכול להוציא כל אדם רגוע משלוותו.

וכל זה בלי להזכיר את הילדים שנמרחים על המכוניות, האנשים שפוצחים בשיחה בדיוק ליד המכונית

והזוג המבוגר שמתווכח בסטייל מאיר ובתיה מ"החיים זה לא הכל" בדיוק מול הפנים והמכונית שתבואו לצלם.

אך יש לציין לטובה את האנשים בעלי הטקט, אלה שהתכופפו והלכו מסביבי בזמן הצילום. אני מעריך זאת :-).

טעימה קטנה:

תמונה ראשונה מימין - סיכום של נסיון צילום מכל היום. מאחורי כל ההמולה הזאת מסתתר לו רכב כלשהו. וזה פשוט קרה עם כל תמונה שבאתי לצלם.

אמצע - העמדה של סקודה, מה כבר יש לצלם שם?.

שמאלית - מטאטא רחובות בעל מנוע V10 עם טווין טורבו.

*את התמונות הרציניות יותר תמצאו בלינק שלמעלה.

DSC00115.jpg

DSC00116.jpg

DSC00090.jpg

פורסם
הרגע חזרתי מאוטומוטור היה סביר לא משהו,לפני שנתיים הפעילו את המכוניות המשופרות ושחקו עם הגז,מאוד אהבתי את זה אך השנה זה לא היה. התאכזבתי מזה שלא ראיתי מרצדס לאן הם נעלמו? למה הם לא הופיעו?

קבוצת מכשירי תנועה לא מופיעה מבחינה רשמית.

וזה כולל את פורשה וסוזוקי.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

הלכתי עם הבן שלי היום,היינו שם 8 שעות.מעבר לצפיפות בביתנים והמחירים המופקעים היה נחמד בסה"כ.

הצל"ש מגיע ליבואנים שהשאירו את כל המכוניות פתוחות כדי שאפשר יהיה להתרשם מהרכב יותר.לעומת זאת,מכוניות זולות יחסית כמו קאיה,דייהטסו ושברולט,נשארו סגורות.

יש לי תמונות של רוב המכוניות (אם למישהו יש בקשה מיוחדת).

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

לגבי קאיה המכוניות היו פתוחות אתמול, כנ"ל שברולט (לפחות האוויאו החדשה).

גם מכוניות פולקסווגן היו נעולות.

פורסם

הייתי היום עם הבת שלי.

מבחינת כמויות וגיוון, היה כמו לפני שנתיים.

מבחינת האופי - זה תמיד נגזרת של הקהל הישראלי הנורא ואיום (ברובו, לא כולו).

היו שם דוגמניות שהסתירו את הרכבים (למי שמבין), והיו רכבים שהחביאו את הדוגמניות (אאודי !!!).

בסה"כ נחמד, אבל לא יותר מזה.

כרטיס ממקום העבודה היה בחצי ממה שאתם מספרים פה.

לפני שנתיים קיבלתי כרטיס VIP וזה היה שונה לחלוטין (תצוגת קדם, יום-יומיים לפני הפתיחה לקהל. פעם ללקוחות VIP, ופעם לעיתונאים).

אם אצטרך ללכת ללא כרטיס זה בפעם הבאה - לא אלך.

הייתי לפני כמה שנים בתערוכת רכב באירופה (ג'נבה), ושם זה היה שונה לא רק בזכות האיכויות והפתיחות (תרתי משמע) שהיצרנים הציגו, אלא בעיקר בזכות הקהל האירופאי - זה לא יהיה כאן אף פעם, וחבל.

בנוסף לכל, באירופה עושים הנחות מפליגות למי שמזמין בתערוכה עצמה. פה רק מעלים את המחיר (ומורידים את האיבזור) יותר מאשר בעת מפגש באולמות התצוגה של היבואנים.

לשיקולכם.

TIFF.

מונדיאו טיטניום שחור-פנתר, 2.3ל' בנזין, 6היל' טיפט', חלונות כהים, עור, סאן-רוף חש', ב. שיוט, ב. אקלים מפוצלת, צ'יינג'ר MP3 Sony ל-6 דיסקים, AUX מובנה, שליטה מלאה מההגה, גודייר 235/45 עם מגנזיום R17 וחיישני חניה היקפיים.

פורסם

הייתי שם אתמול האמתי עלות הכרטיס הייתה יותר מדי גבוה אבל היה מגניב... כבן אדם שהיה בתערוכה שכזאת פעם ראשונה :)

• תוכן חדש...