Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני היחיד שלא הצליח להכנס למושב של הגראנדה פונטו אבארת'? אני לא רזה, אבל ממש לא בלון, והכסא הזה היה ממש ממש צר בשבילי (יכלתי להכנס אליו, אבל לא בטוח שהייתי מצליח לצאת).

"ai motoare capul doare"

• תגובות 311
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעט התאכזבתי מפולקסווגן ובמוו שהיו ממש חייבות לשים כמה מכוניות מאותו דגם בצבעים שונים אחת ליד השניה, ממש מרגיש שעשו את זה רק בשביל "למלא חלל ריק" באולם (3 במוו סדרה אחת אחת ליד השניה, 2 רגילות ואחת קבריולט באמצע ו3 טיואג ו2 טוארג אחת ליד השניה במקום אחר).

מוזר שלא ראיתי את דוכן מרצדס, יכול להיות שפספסתי אותו אבל ממש לא נראה לי שכן. מרגישים את החוסר של החברה בתערוכה.

יוסי.

אם אתה מתאכזב מהעובדה שיש מכוניות דומות אחת ליד השניה, אל תלך לתערוכות בחו"ל.

בפרנקפורט לדוגמא היו אולי 6-7 גולפים אחת ליד השניה.

כל היצרניות כמעט מביאות מספר רכבים (מאותו דגם) עם מנועים שונים וברמות גימור שונות.

הם מציגים לך יותר מאשר רק את החיצוניות של הרכב - ולדעתי היה עדיף אם יותר חברות היו מביאות מספר רכבים מאותו דגם.

-

מרצדס החליטו לא להציג השנה.

כך גם קבוצת "מכשירי תנועה" שכוללים את ג'יפ, דודג', קרייזלר, סוזוקי ופורשה (שכחתי מישהו?).

--

דבר נוסף הוא כמות המכוניות הרגילות בתערוכה - שאותם אני יכול לראות בחניה שממול לתערוכה במקום בתערוכה. פשוט לא הביאו מספיק דגמים מיוחדים.

כבר עברו על הנושא הזה בעמודים הקודמים.

אם אתם חושבים שבתערוכות בגרמניה, לדוגמא, VW לא מביאים גולף, רכב שמאות אלפים ממנו נוסעים על כבישי אירופה - אתם טועים.

ואם אתם חושבים שאודי לא מציגים את הA4 סטיישן, אחד הרכבים היותר נפוצים על כבישי גרמניה, אתם טועים.

רוב התצוגות של כל חברה הם הרכבים הסטנדרטיים שהיא מוכרת. אותם רכבים בדיוק שתוכלו לראות גם בסוכנות.

לכל תערוכה יש את הHIGHLIGHT שלה, וכמה שהיא יותר גדולה, מפורסמת ופונה לפלח שוק גדול יותר - יהיו לה יותר כאלה.

בתערוכת לוס-אנג'לס שהתקיימה בסביבות חודש בדצמבר (אם אני זוכר נכון) - גם לא הוצגו יותר מידי קונספטים. וזאת עיר שאפילו פרארי או למבורגיני זה לא מחזה נדיר ברחוב

(וגם שם, הרכבים בתערוכה היו נעולים ובשביל להכנס היית צריך לבקש מאחד הנציגים לפתוח את הרכב).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מוזר שלא ראיתי את דוכן מרצדס, יכול להיות שפספסתי אותו אבל ממש לא נראה לי שכן.

אני מניח שזה קשור לעובדה ש... אההמ, ובכן: מרצדס לא מציגים השנה.

הייתי היום בתערוכה ויצאתי מאוכזב.

אני לא מבין למה היבואנים נועלים את המכוניות הלא יקרות? למשל לא הבנתי למה האקורד החדשה הייתה פתוחה והטייפ R נעולה, אם כבר פתחתם תפתחו הכל אפשר לחשוב מה יגנבו מבפנים את הכפתור של המשולש?

אם מהפיאט פיורינו היתה נשמה טובה שגנבה את הראש של ידית ההילוכים, תאר לעצמך איזה נזק אפשר לעשות בטייפ R.

מעבר לכך, שלוש שעות בחום המתיש היו די והותר בשבילי. מחירי המזון והשתיה שם היו שערוריתיים, וגם קיבלו רק מזומן ולא אשראי. מעבר לכך, הדוכן של פיאט ואלפא רומיאו היה אחד החזקים, אין ספק שבארסנל של פיאט יש נבחרת מנצחת (הבראבו מדהימה, וה-500... אני אפילו לא מוצא את המילים לתאר אותה).

כשראיתי את ה-8C, זה היה מבחינתי רגע השיא בתערוכה. עליה באמת ניתן לומר שהיא יחידה בדורה.

ללא ספק, הציטוט המנצח הוא "בסיבוב הראשון זה מתפרק", שאמר איזה עארס לחברתו לנוכח ה-8C. דביל :screwy:

עוד דוכן שגם אהבתי למרות היותו מינימליסטי הוא של הרישקות (APE) של פיאג'ו. חבר'ה, מישהו מוכן להלוות לי 80K ש"ח בשביל ה-APE לאספנים? סיבוב מובטח למממן :-P

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני היחיד שלא הצליח להכנס למושב של הגראנדה פונטו אבארת'? אני לא רזה, אבל ממש לא בלון, והכסא הזה היה ממש ממש צר בשבילי (יכלתי להכנס אליו, אבל לא בטוח שהייתי מצליח לצאת).

:lol: גם אני לא הצלחתי להיכנס לשם, אבל טוב, אני מטר תשעים ודיי ענק :lol:

אגב, הכיסאות הללו הם סטנדרתיים, או שהם מגיעים במגוון של גדלים?

ללא ספק, הציטוט המנצח הוא "בסיבוב הראשון זה מתפרק"

בתערוכה הזאת שמעתי כמה משפטים דביליים של כל מיני אנשים,

היה איזה אחד שלמראה הניסאן 350Z אמר, " זה סוג של אופל?"

שמעתי מהצד שמישהו שקרא לR8 משפחתית :shock:

והיו עוד כמה משפטים מפגרים שאני לא זוכר.

בכללי, הייתה תערוכה נחמדה.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

אני לא מצטער שלא הלכתי הפעם.

התמונות מספיקות ואני יכול לתאר לעצמי את החום והצפיפות :-):idea:

כמו גם מחירי האוכל השערוריים, 25 ש"ח לנקניקיה בלחמניה (ועוד כשרה!!)?

מהתמונות נראה ששיפרו את התאורה, בתערוכה הקודמת כל התמונות נהרסו לי בגלל שהחליטו להאיר בעשרות נורות קטנות.

שנה נוספת ש-UMI מחליטה לוותר על הצגת כל החברות, כשהפעם הם בחרו להציג רק את שברולט. איפה אופל, סאאב, ביואיק, קאדילק, איסוזו, האמר?

שוין, נראה מה יהיה בעוד שנתיים.

פורסם
:lol: גם אני לא הצלחתי להיכנס לשם, אבל טוב, אני מטר תשעים ודיי ענק :lol:

אגב, הכיסאות הללו הם סטנדרתיים, או שהם מגיעים במגוון של גדלים?

סטנדרטיים הם בכלל לא, לפי הגודל של הנהג (או הנווט).

והנהג של האבראת' הוא די קטן וגם הנווט לא ממש גדול.

והם לא מגיעים, כי האוטו לא ממש למכירה זאת מכונית ראלי מקצועית שמשתתפת בIRC

פורסם

אני הייתי היום פשוט זוועה החום הזה היה סיוט מבחינת רכבים היה אבל כאלה כבר שאני מכיר והם לא כאלה אוווווו אז נכון היה אלפא 8C ונכון שהיה את הקאמרו ואת הR8 ואת הצגת אינפנטי ואת הX6 וחוץ מיזה לא חידשו לי כול כך הרבה אני קיבלתי שני כרטיסים ועוד מכרתי כרטיס בקופות ניצלתי את החום ועמידה בקופות ועוד שילמו לי 90 במקום 85 כי לא היה לי עודף להחזיר אז גם הרווחתי משם וחוץ מיזה רציתי כובע מניבן לא נתנו לי חולארות בתכלס היה נחמד ולהעביר את היום בכיף.

פורסם

היום הייתי בתערוכה.

אכזבה לא כל כך יש, אבל לקרוא לדבר הזה תערוכת רכב? קצת מוגזם.. ועוד להכניס תירוץ של "חגיגות 20 שנה" זה ממש מוגזם!!

היה אפשר למצות אותה יותר, ובאמת לחגוג את ה20 שנה של התערוכה הזאת.

לשמחתי היו לי כרטיסים חינם ככה שאכזבה בכיס לא ממש הייתה אבל היה כיף, כי תכלס, תמיד כיף לראות מכוניות כאלה.

בע"ה אולי בעוד שנתיים הם ילמדו מהטעות הענקית שלהם מהשנה, נקווה..

Polo 2012

פורסם

זה לא חוכמה לחגוג 20 שנה כשהתערוכה נערכת פעם בשנתיים :)

(לא יודע אם אמרו זאת כבר בשרשור, אבל זה זועק)

זה כמו לומר שפיליפ מהפורום חגג 24 ימי הולדת,

כאשר בתכלס הבן אדם נולד ב29 לפברואר וראה את התאריך הזה רק 6 פעמים :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הייתי שם היום, חוץ מהחום ששרף לך את הצורה איך שיצאת מהביתנים לא היה משהו מיוחד.

צפיפות ודוחק הם הא-ב של התערוכות האלה, התלהבות יתר ממנוע שואג של האוודי S6 , את רכב התצוגה של אוודי שמו על רמפה צפופה, אינפיניטי הציגה את הרכבים שלה בביתן שנראה כמו בונקר, סקודה סגרה את ה-vrs ואת הפאביה החדשה, סוכני מכירות של פיז'ו שניסו להחתים אותך על נסיעת מבחן, הופעה של 12 שניות של נהג טרקטורון עייף.

שמתם לב שכל הדוגמניות היו רוסיות/אוקראניות, איפה הצבריות?

משתלם? לא יודע, כדי? אולי, מבולבלים? גם אני.

מועדים לשמחה וחג שמח.

פורסם

דניסאן, הרכבים של שקודה היו נעולים בגלל מקרי גניבה ופגיעה ברכבים בתערוכות הקודמות.

אני אישית ניגשתי לסוכן המכירות (ש"במקרה" מכיר אותי) וביקשתי להיכנס לרכבים - לא הייתה שום בעיה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
את רכב התצוגה של אוודי שמו על רמפה צפופה.

ה-R8 כבר לא דגם תצוגה. היא נוסעת ואפילו נמכרת בארץ.

לפני שנתיים שמו את הגייארדו על חצי רמפה בפינה (היכן שעמדה עכשיו ה-S5) ומי שרצה לצלם אותה הסתפק רק בחלקה השמאלי וקצת מהפרונט. הצפיפות והמיקום הלא נוח של רכבים מקשה מאוד.

אגב, אחרי רפרוף בתמונות אוטומוטור לפני שנתיים אני יכול בהחלט להגיד שהתערוכה הייתה טובה יותר.

פורסם
זה כמו לומר שפיליפ מהפורום חגג 24 ימי הולדת, כאשר בתכלס הבן אדם נולד ב29 לפברואר וראה את התאריך הזה רק 6 פעמים :)

:oops:

לפחות השנה היה לי יום הולדת.

• תוכן חדש...