Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הביזוי וההתנהגות של האנשים במכוניות לא מעידה על רמת התערוכה, אלא על המפלס התרבותי שבו רוב העם שלנו מצוי.

אני מאמין שאם אנשים ילמדו להתנהג אולי נראה בשנים הבאות יותר מכוניות פתוחות, ואף יותר מזה.

הבעיה שזה רק הולך ומחמיר...:|

למישהו יש פיתרון?!

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תגובות 311
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא נכון שזה הולך ומחמיר.

מה שמחמיר היא רמת חוסר הסובלנות של כולנו כלפי זה.

ערסים ובהמות תמיד היו ערסים ובהמות. אנחנו פשוט מתלהמים מזה המון.

היבואנים יודעים בוודאות מה קורה שם ומתקצבים את עצמם בהתאם.

יש גם את היבואנים החכמים כמו מרצדס שהחליטו שלא באינטרס שלהם לחשוף רכבים לשריטות ולפגיעות, ככה שהם אפילו לא הגיעו.

פורסם

והאם שווה להם לא לבוא אם זאת הסיבה?

פורסם

תלוי בהם.

אולי הם מגיעים למסקנה שהם לא רוצים להגיע עם הגישה של האנשים.

אני הייתי אחראי על הדוכן של מועדון החמש במשך כל האוטומוטור וראיתי את ההתנהגות הבהמית של האנשים.

פורסם

השאלה מה עדיף מבחינה כלכלית, כי זה שהמכוניות מוצגות באוטומוטור זה סוג של פירסום.

מצג שני, רוב הקהל בא סתם לראות דברים מיוחדים ולא באמת מתעניינים בקניית רכב.

פורסם

הלקוחות של מרצדס הם בדרך כלל אנשים שיגיעו לסוכנות, יקבלו יחס של עשירים (לא יודע איך זה בארץ בסוכנויות שלהם), ייכנסו לרכב לבדוק אותו בנחת ואחר כך יחליטו אם קונים.

באוטומוטור אני לא חושב שראוי להחליט על רכב כזה.

אם הייתי רוצה לקנות מרצדס, לא הייתי הולך לאוטומוטור בשביל זה.

פורסם

אז לא הבנתי מה הלקוחות של החברות שהשתתפו בתערוכה אמורות לעשות בחלק של אוטומוטור...?

(קיצר, למה נועד התערוכה אם לא לרווח)

פורסם
אמורה להגיע לארץ עד יוני אם כי לא נראה לי שזה יקרה בזמן. 7 כריות אויר ו-ESP ומחיר של כ-120 אלף ש"ח.

אני מאמין שתגיע גרסת ה-100 כ"ס 1.4 ליטר.

זה לא יקר, זה ביזיון.

תמחור של מכונית "אופנתית" שמבוססת על מכונית שעולה 70K (פיאט פנדה). לפי דעתי הם ממש הגזימו, בדיוק כמו שקרה עם המיני.

אתה טועה אחי כל מילה ממש לא זהב.

קל מאוד להאשים את כ-ל האנשים שהיו בתערוכה אבל הדבר לא נכון, בגלל 20 איש שביזו את התערוכה אתה ממהר להאשים את כולם את כל עשרות אם לא מאות האלפים שהיו בתערוכה?

קודם כל שמשאירים מכוניות פתוחות ללא שומר זה טימטום, זה כמו שתשאיר את המכונית שלך פתוחה ברחוב.

אם לדוגמה היה שומר צמוד לאקורד הילד הזה שבתמונה לא היה עושה את מה שהוא עשה.

ואני ממש לא מבין מה הבעיה עם הילד שהוציא את היד מהחלון של האוטו, אין נהג אחד שלא עושה דבר כזה וזה חלק מבדיקת הנוחות של האוטו.

וגם לסובב את ההגה זה חלק מבדיקת נוחות מסויימת.

וזה שאנשים שמים ידיים על מכוניות, אפשר לחשוב.

מצטער "ללכלך" על הישראלי הנחמד, אבל זה ממש ממש לא רק 20 איש. זה הרבה הרבה יותר, לצערי.

הילד עם האקורד, היה עושה את זה בדיוק באותה חוצפה גם אם היה שם שומר. זה פשוט כי אין לו טיפת בושה ולא דאגו לחנך אותו בבית.

הבעיה היא, שהבהמות האלה לא באים בשביל להסתכל, להנות ולבחון מכוניות חדשות. הם באים בשביל לעשות בלאגן, להרוס כמה שיותר, ולצאת מהתערוכה עם כמה שיותר שלל.

הפתרון הוא לבעוט החוצה כל מי שתופסים, וזה יעזור קצת בהרתעה, זה ייקח זמן, אבל בסוף זה יעזור.

כמובן שהכי טוב זה לחנך את הילדים, אבל זה ממש קשה לבקש את זה ממישהו שלא מסוגל לרסן את עצמו.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

הנה הסקר בוואלה שאני חושב שזה הולך ככה:

sdfgdfgdfjg5.jpg

אלה שהצביעו בעד התערוכה (לרוב) - היו ערסים - גנבים שעשו קצת קופה על אוטומוטור, גנבו רדיו דיסק, מצתים, מתגים, סמלים, מכסה דלק ועוד...... ולכן הם הצביעו בעד, כי הם מתכננים את הקופה שלהם לעוד שנתיים.:lol:

אלה שהצביעו נגד - אנשים מתורבתים שבאו להנות, לרוב לא יישבו או גנבו, לא נהנו מהמחיר של האוכל שהיה שם והתערוכה עצמה לא הייתה מושקעת בייחס למה ששילמו.

(נאמר בהומור...:wink:).

פורסם

התערוכה הייתה, כמו שציפיתי, אחל'ה אטרקציה בשביל להעביר את היום. לא יותר מזה.

כל שנה זה אותו הדבר. אני אישית לא ניתקלתי בתופעות של דחיפות וכדו', אבל ראיתי מהצד שזה קרה הרבה. היו גם אנשים שזזו כשראו שבאתי לצלם. ליד רוב המכוניות היו הרבה אנשים. היו מכוניות שבגלל זה אפילו לא טרחתי להתקרב אליהן(כמו למשל הC5 החדשה שלידה עמדו הרבה מאוד אנשים רק בשביל לשבת בתוכה לשנייה ולשחק עם המתגים) או האקורד החדשה).

בכל מקרה, כמו שאמרתי כבר, זה נחמד כשאתה לא מצפה ליותר מדי אלא סתם דרך נחמדה להעביר את היום. מי שמצפה לקבל חוויה כלשהי יתבאס ובגדול.

פורסם

זה שרוב האנשים היו מגעילים וחסרי התחשבות- לא טרחתי לציין, כי היה לי ברור שזה יהיה ככה, וחשבתי שגם לכל השאר ברור.

זכור לי ספציפית מקרה אחד (למרות שלא רציני, מהערסים הרציניים השתדלתי להתרחק). כשרציתי לשבת במגאן ספורט, היה כמובן תור. חיכיתי בסבלנות (שלא כמו הרבה אחרים, אבל אלה בכר כ-50 סיפורים אחרים), וכשהגיע תורי, הגיע אדם מבוגר כלהו, וביקש להתיישב ברכב לפני "רק לשניה". החלטתי לתת לו לעשות זאת, וברגע שהוא נכנס, נכנס עוד חבר שלו, והם הצטלמו מ-30 זויות שונות במשך כרבע שעה (!). לאחר ההמתנה הארוכה מאוד כדי לשבת ברכב, נכנסתי פנימה סדיוק כשהגיעו שני ערסים. לא ישבתי ברכב 20 שניות כשאחד התחיל לכחכח בגרון (כדי שאני אבין שאני מפריע). אחרי דקה בערך הם התחילו לזרז אותי, ולא רק ברמיזות ("קדימה, מה קורה" ושאר ביטויים בסגנון הזה). כשהודעתי להם חגיגית שחיכיתי רבע שעה לשבת ברכב ואני לא מתכוון לצאת, הם נרגעו קצת, וכשהגיע חבר שלי והתיישב לידי, הם החליטו ללכת. דווקא במגאן בפורט רציתי לשבת להרבה זמן (וגם כאן מדובר על 2-3 דקות) כדי לבדוק מה ההבדלים בינה לבין גרסת הליסינג (אין הבדלים גדולים מדי, קצת עור ומושבים תומכים יותר. חוץ מזה הכל זהה). כמעט בכל שאר המכוניות הסתפקתי בהתרשמות של 20-30 שניות לכל היותר.

בקשר לכתבה- לשבת ברכב ולשחק קצת נראה לי לגיטימי לגמרי, זה חלק מהתערוכה. עם כל הכבוד, בשביל 4 מכוניות מיוחדות התערוכה לא שווה. אם הייתי יודע שאני צריך ללכת לאולם תצוגה כדי לשבת במכונית, להתרשם וכן, גם לשחק קצת, סביר להניח שלא הייתי בא. אני כן מותח את הגבול בגרימת נזק מכוונת (הילד שהלך על המושבים וכל שאר הדברים שהוזכרו בכתבה).

אין ספק, שבתערוכה כזאת ניתן לראות את הישראלי המכוער מזויות רבות ושונות.

"ai motoare capul doare"

פורסם
באתי להשים את הקישור הזה, זה פשוט כל כך נכון.....:|

מילא קצת ללכלך את הרכב, אבל לגנוב חלקים זאת כבר בושה וחרפה.

גועל נפש! בא לך ידית הילוכים של רכב - לך למחסן של היבואן, וקנה! בא לך כפתור אורות מצוקה? גש למחסן היבואן, וקנה! פשוט גועל נפש. התרבות הישראלית "במיטבה" נראית בכל תערוכה המונית שהיא.

ד"א - ללכלך את הרכב - אבא של המלכלך מנקה אחר כך את האוטו? לא! בגלל זה הוא מסכים ללכלך ולא לנקות אחריו. אני מאמין שאין לו את הלוקסוס הזה בבית, והוא בא לאוטומוטור, ומתחיל ללכלך כמו שהוא לא לכלך בחייו.

חברים, אנחנו צריכים טיפה, אבל ממש טיפה של כבוד, בשביל שהיבואנים יתחילו לכבד את כל התערוכות הנ"ל, ויתחילו להביא רכבים יפים, ויעשו את כל התערוכה הרבה יותר יפה וגדולה. מרצדס חסרה לנו מאוד בתערוכה, ועוד הרבה יבואנים חסרו לנו. חבל מאוד שהיבואנים צריכים לחשוש ממה שיקרה לרכב לאחר שהוא יבקר בתערוכה. רכב של 160-300K ש"ח, לא צריך שיתייחסו אליו בזלזול. היצרן השקיע הון בכדי לייצר את הרכב.

במשפט אחד - בושה וחרפה לנו ולכל עם ישראל.

שבוע טוב,

אלמנט.

פורסם
אני הייתי אחראי על הדוכן של מועדון החמש במשך כל האוטומוטור וראיתי את ההתנהגות הבהמית של האנשים.

הייתי עד להתנהגות הזו.

כשהגעתי לצפות בפלימות' והמרקורי השחורה (שנראית מדהים אגב), היה שם מישהו אחראי שהסתובב ליד הרכבים (אדם עם בנדנה בצבעי דגל ארה"ב על הראש וזקן). כשהוא הסתובב לשניה קפץ בחור כבן 15-16 מעבר לחבל ההפרדה, פתח את הדלת ונכנס למרקורי בשיא חוצפתו! האדון האחראי לא חשב פעמיים, הוציא אותו מהרכב וזרק אותו משם. הילד עוד הספיק להגיד משהו כמו "למה מה עשיתי? האוטו יפה אז נכנסתי". חוצפנים מהסוג הזה הם בדיוק הסיבה שיבואנים מחליטים לא להציג את הרכבים, ובצדק.

יאיר, לגבי ה-500 אני מסכים ועם זאת גם לא מסכים איתך.

120K ש"ח זה באמת הרבה כסף תמורת מעט מכונית. אבל אתה חייב לזכור שכל המטרה של הרכב הזה היא להיות אביזר אופנתי על הכביש (כמו הייתה ה-500 המקורית בזמנו). יש לה המון חן וקסם, אבזור מלא, ואני לא חושב שיש מישהו שלא היה רוצה שיראו אותו בפיאט הזו :)

גם באירופה היא לא זולה בכלל. 15K יורו על רכב קטן זה הרבה כסף במונחים אירופאים אבל הן עדיין מסתובבות שם בכמויות מכובדות. תאמין לי, שבארץ יהיו הרבה שמוכנים יהיו לתת את הסכום הזה תמורת ה-500 ולמעט האמת, אני אישית חושב שזה שווה את המחיר.

פורסם

ה500 המקורית מעולם לא הייתה אמורה להיות אביזר אופנתי.

היא הייתה אמורה לתת פתרון זול ונגיש לאיטלקים שהפרוטה לא מצויה בכיסם.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נכון, היא לא אמורה היתה להיות כזו, היא הפכה לכזו עם הזמן. לא פלא גם שה-500 הנוכחית נוצרה. הם רצו להחזיר לחיים אייקון.

DSCF2941.jpg

• תוכן חדש...