Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי אתמול בתערוכה עם כמה חברים, התחלנו מאולם 10 וסיימנו באולם 1.

קודם כל: RS- איך הצלחת לצלם תמונות כאלה בלי הפרעות, אני כמעט ולא הצלחתי לצלם מכוניות שלמות, כי ברגע שהתרחקתי שני מטר מהמכונית עשרה אנשים נעמדו ביני לבינה. יש לי תמונות, ואולי אני אעלה כמה אח"כ, אבל הם פחות טובות, מהסיבה שציינתי. אגב, רוב התמונות שלי הן מתחילת התערוכה (אלפא וצ'מפיון במקרה שלי), מכיוון שככל שהתקדמתי התייאשתי יותר ויותר מלנסות להשיג תמונות טובות.

בקשר לתערוכה עצמה- היה נחמד, לא יותר. מרגיז שבאו מלא אנשים כאילו סתם כדי להרגיז, נתקלתי מספר פעמים בחבורות אנשים שנכנסו למכונית וכנראה החליטו לנהל בפנים שיחת נפש, מכיוון שנשארו שם דקות ארוכות (מעל רבע שעה, בחלק מהמקרים). מעצבן שיש המון אנשים שכאילו באו לא כדי להתרשם מהמכוניות, אלא כדי להרוס לכל השאר (אני יודע שאני חוזר על עצמי, אבל זה באמת מאוד הרגיז).

הביתנים עצמם לא היו מדהימים, אבל כן היה דבר טוב אחד: בדיוק כשהגענו לאולם 1 הניעו את הקאמרו- איזה צליל. פשוט מדהים (אגב, כשהייתי באולם של צ'מפיון הניעו בדיוק את ה S6- צליל טוב גם כן, אבל אין כמו רעש של מנוע V8 אמריקאי).

בנוגע להצבה של האאודי R8- לא שמו אותה ליד הפינה בטעות. את הגייארדו לפני שנתיים שמו בצורה דומה (בפינה אחרת). כנראה שיש לזה סיבה (למרות שאני לא יכול לחשוב על אחת).

"ai motoare capul doare"

• תגובות 311
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש מישהו שקיבל כרטיס VIP?

קיבלתי כרטיס VIP , אבל הוא לא רשום על שמי.. מישהו יודע מה הפרצודורה? עושים בעיות \ לא עושים בעיות?

רשום שהכרטיס מקנה כניסה לשני אנשים וכניסה לחניון שמור.

תודה

נאור

פורסם

קודם כל: RS- איך הצלחת לצלם תמונות כאלה בלי הפרעות, אני כמעט ולא הצלחתי לצלם מכוניות שלמות, כי ברגע שהתרחקתי שני מטר מהמכונית עשרה אנשים נעמדו ביני לבינה.

לומדים לאט לאט - מניסיון בתערוכות פרנקפורט :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני נכנסתי בסביבות 10:10 היישר לביתן מס' 1 לתצוגה של פיאט.

האולם עוד היה ריק וצילמתי 100 תמונות תוך רבע שעה ללא הפרעה...

בהמשך עברתי לפורד, לקסוס, ניסאן, מאזדה, טויוטה, יונדאי, בפיג'ו כבר היו קצת הפרעות אך התגברתי, ובשברולט זה היה כבר בלתי אפשרי וצילמתי רק את האוויאו החדשה.

בשאר הביתנים הסתדרתי פחות או יותר, סה"כ צולמו מעל 300 תמונות איכותיות, את כל התמונות שנדחפו אנשים מחקתי על המקום.

פורסם

הייתי היום בתערוכה ויצאתי מאוכזב.

אני לא מבין למה היבואנים נועלים את המכוניות הלא יקרות? למשל לא הבנתי למה האקורד החדשה הייתה פתוחה והטייפ R נעולה, אם כבר פתחתם תפתחו הכל אפשר לחשוב מה יגנבו מבפנים את הכפתור של המשולש?

דבר נוסף הוא כמות המכוניות הרגילות בתערוכה - שאותם אני יכול לראות בחניה שממול לתערוכה במקום בתערוכה. פשוט לא הביאו מספיק דגמים מיוחדים.

האולם של אינפנטי היה מזעזע, כל האולם הזה בשביל 2 מכוניות שבקושי רואים בהן משהו כי הבמה 30 מטר רדיוס מהמכונית, אפשר לחשוב שזה פרארי.

חבל שהם לא למדו מהטעות של 2006 בקשר למיקום של המכוניות. עוד פעם תוקעים מכוניות בחור, ביזיון איפה ששמו את הR8 של אוודי שהיא הכוכבת של התערוכה.

איך לא שמים מכונית כזאת על קיט מסתובב? וסקודה פאביה כתומה מסריחה כן? גם האבולושיין שמו במקום מסריח על הקיר ואז אי אפשר היה לצלם את כל המכונית אלא רק מזוית אחת.

רק אלפא רומאו מאזדה ושברולט היו חכמים ועשו את העבודה נכון.

בקיצור ב2006 התערוכה הייתה הרבה יותר טובה ועם פי 2 דגמים שווים של מכוניות כמו הSLR הלמבורגיני והפאנטום.

חבל שהמארגנים קמצנים חבל.

פורסם

לא התאכזבתי מהתערוכה, היה אחלה,

באמת היתה בעיה במיקום, רוב המכוניות היוקרתיות עמדו בצד,

R8 עמדה בצד וסקודה פביה היתה במרכז, וזה גם קרה עם הלמבורגיני גייארדו בשנים הקודמות,

אבל בגדול היה אחלה וגם לא היה צפוף כמו בפעמים הקודמות (עדיין היה צפוף אבל לא כמו פעם):lol:

פורסם

אין בליבי למארגני התערוכה דבר. תפקידם הסתיים והם סופרים את הכסף.

מה שמרגיז , שאף יבואן לא הביא או הציג את הדור הבא בתחבורה.

כבר בשנה הבאה רכבים חשמליים יתחילו להציף את העולם. ואצלנו- מיצובישי מביאה לאנסר עם צג LCD וכולם מגיעים לאורגזמה.

מיצובישי היתה צריכה להביא את ה MIEV , רכב חשמלי סדרתי , או לאנסר חשמלית.

סובארו היתה צריכה להביא את ה G4E , רכב חשמלי לחלוטין.

טויוטה לא הביאו את הפריוס הנטענת, שהוצגה כבר במספר תערוכות בעולם.

שברולט לא הביאו את הוולט, רכב פורץ דרך מבחינתם, אלא המשיכו להלעיט אותנו בזבל אמריקאי כמו הקאמארו, ובכך הצביעו על המגמה של העלמות תעשיית הרכב האמריקאית בטווח של 5-10 שנים.

רנו לא הציגה את המגאן החשמלי, כנראה שיש להם סיבה טובה. רנו איחרה את הרכבת להערכתי.

יש אומנם צדיקון בסדום, בדמות פיאג'יו, אולם זהו רכב לשימוש עירוני בלבד.

ולסיום: אין ספק שהצונאמי יבוא מסין. הם רואים קדימה, וכל המפעלים כעת כבר נבנים קויי ייצור לרכבים היברידיים או חשמליים,ויצרנים כמו BYD (יצרן סוללות הליתיום הגדול בעולם ), גרייט וואל, צ'רי ואחרים פשוט ישטפו את כולם , (בהתחלה יעלמו מותגי סוג ב כמו פיאט רנו פ'גו ואחר כך גם פורד).

ובקשר לישראל: אני אופטימי. רוב הזכיונות לרכב סיני כבר הוקצו, וברגע שהרכבים יעברו תקינה אירופית, (רכב חשמלי מיד מקבל אישור זיהום כמובן), תקוותי שהם יגיעו אלינו. לא נותר לי אלא לכעוס על הזלזול בתערוכה זו. כנראה שהם חושבים שאם נראה לילידים רכב מבריק ודוגמנית מרוחה עליו עשינו את שלנו.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם
נראה לי שאתה טועה

כשאני שאלתי אותה היא אמרה לי שהיא בת 19

היא עכשיו בכיתה יב',וואללה בדקתי בספר מחזור והיום יש לה יום הולדת 18 P:

אולי זה מה שאמרו לה להגיד..

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אתמול הייתי בתערוכה , היה נחמד ביותר.

די התבאסתי , כמו כמה שרשמו לפניי , על העובדה ש 80% מהמכוניות היו סגורות , וחבל .

אך באופן מוזר אנשים העדיפו ללכת בסיבובים סביב כל הVAGים למיניהם ( הפשוטים יותר , על ה S5 וR8 אני לא מדבר)במקום להיכנס לפיאט אבארת' ( המהממת )

באופן מוזר בביתן של ב.מ.וו היו יחסית מעט אנשים , חוץ מערסים ( שהשמיעו אנחות רווחה/אורגזמה כשהגיעו לביתן )

אגב , מישהו יודע מה היה בביתן ה VIP , מקום שמקופחים כמוני לא יכלו להיכנס אליו?

פורסם
יש מישהו שקיבל כרטיס VIP?

קיבלתי כרטיס VIP , אבל הוא לא רשום על שמי.. מישהו יודע מה הפרצודורה? עושים בעיות \ לא עושים בעיות?

רשום שהכרטיס מקנה כניסה לשני אנשים וכניסה לחניון שמור.

תודה

נאור

השם לא באמת משנה..

יש כניסה לחנייה בתוך מרכז הירידים מהכביש הראשי (שדרות רוקח).

אם אני לא טועה, זה שער 12.

אתה מגיע לשם עם הכרטיס - ונכנס.

תהנה :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אגב , מישהו יודע מה היה בביתן ה VIP , מקום שמקופחים כמוני לא יכלו להיכנס אליו?

כל מוזמני ה- VIP וכל העיתונאים נכנסו לשם.

אגב, ראיתי את אלי אילדיס בדיוק נכנס לשם ביום הראשון עם הצוות צילום שלו.

פורסם

היה ממש נחמד, אבל לא יותר. בגלל השרב הכבד ששרר היום הגעתי בסביבות 6 בערב למקום ונשארתי פחות משעתיים.

לא הורגשה השקעה ממשית בתערוכה האחרונה. לא ראיתי יותר מדיי "מכוניות על" למעט השברולט קמארו ואולי עוד כמה בודדות.

היה יפה לראות מכוניות שרק נכנסו לשוק הישראלי\צריכות ממש להכנס בזמן הקרוב לשוק. מזדה הפתיעו לטובה, מעט התאכזבתי מפולקסווגן ובמוו שהיו ממש חייבות לשים כמה מכוניות מאותו דגם בצבעים שונים אחת ליד השניה, ממש מרגיש שעשו את זה רק בשביל "למלא חלל ריק" באולם (3 במוו סדרה אחת אחת ליד השניה, 2 רגילות ואחת קבריולט באמצע ו3 טיואג ו2 טוארג אחת ליד השניה במקום אחר).

זה סיור נחמד שכיף לעשות פעם בשנתיים ולסמן V שעשית אותו, עדיף לעשות אותו, מאשר לא ללכת אליו ולהרגיש תחושת החמצה יום אחרי שזה נגמר - ועד התערוכה הבאה, כי לא הלכת בגלל שכמה אנשים אמרו לך שזה לא היה משהו.

מוזר שלא ראיתי את דוכן מרצדס, יכול להיות שפספסתי אותו אבל ממש לא נראה לי שכן. מרגישים את החוסר של החברה בתערוכה.

אם ניסו (ולא ראיתי הרבה מאמץ מרוב החברות) שהסיור במקום ירגיש כמו חוויה חד פעמית אז זה נכשל, זה יותר הרגיש כאילו כמה חברות יפאניות וגרמניות החליטו להתאחד לשבוע אחד להציג את הקולקציה החדשה שלהם במקום אחד בשביל למשוך אולי כמה קונים פוטנציאלים מאשר "תערוכה של פעם בשנתיים שאסור לפספס".

היה טוב וטוב שהיה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני לא מבין למה היבואנים נועלים את המכוניות הלא יקרות? למשל לא הבנתי למה האקורד החדשה הייתה פתוחה והטייפ R נעולה, אם כבר פתחתם תפתחו הכל אפשר לחשוב מה יגנבו מבפנים את הכפתור של המשולש?

כן, למשל.

סמוך על הישראלים שכבר ימצאו מה לגנוב ולפרק.

דבר נוסף הוא כמות המכוניות הרגילות בתערוכה - שאותם אני יכול לראות בחניה שממול לתערוכה במקום בתערוכה. פשוט לא הביאו מספיק דגמים מיוחדים.

אכן, התמורה חלשה ולא שווה את התשלום הגבוה יחסית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...