Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי שם אתמול האמתי עלות הכרטיס הייתה יותר מדי גבוה אבל היה מגניב... כבן אדם שהיה בתערוכה שכזאת פעם ראשונה :)

אם תהייה בכמה תערוכות, כולל באירופה, אז תוכל להשוות.:-o

מה שכן, עם קהל ישראלי שכל אחד נדחף לך לטריטוריית הצילום שלך, זה מרגיז חבל על הזמן!

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תגובות 311
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם,

בעקבות שירשור קודם שעלה כאן בפורום, החלטתי לתת חוות דעתי האישית על תערוכת אטומוטור .

יסלחו לי כולם כי הת'רד רשום באופן פשטני מאחר ואינני רוצה להרבות מידי במילים.

אז ככה,

אתמול ביום שלישי בשעה 8:30 יצאנו לתערוכה , בני משפחת J יחד עם חבר

הגענו לשערים ב9:45, והאמת שהתור לא היה גדול מידי וב10:15 היינו בפנים.

אז ככה מבחינת סידור התערוכה בסה"כ היה בסדר - 4 אולמות , בכל אחד בערך 4-5 יצרנים.

האמת שלא היה עמוס כמו שחששתי היהיה ובאמת היה נחמד ללכת

האשר לאטרקציות אני חייב להגיד כי אני אמביולנטי מאחר כי מחד גיסא כל המכוניות שחיפשתי לראות היו, אך מצד שני בהחלט היה חסר משהו.

היו דברים מגניבים- כמו קבצי BT שמועברים ישר לטל'

לגבי מס' רכבים והשקתם:

רנו:

\הקליאו ספורט: היתה הראשונה שנתקלתי בה בתערוכה - לדעתי נופלת בהרבה מהקליאו הקודמת- הרכב מגושם ורמת הפנים שלו פשוט עלובה(ראו תמונה שצרפתי)- בהחלט התאכזבתי, ועוד ביחסית לרכב שתג המחיר שלו גבוה.

מגאן ספורט: רכב מאוד מעניין, מאוד נעים מבפנים והנתונים מרשימים.

אודי: ללא ספק האטרקציה המרשימה ביותר היתה הR8 פדוט רכב מדהים.

פיאט: הפונטו אברת' החדשה פשוט מטורפת לחלוטין, והברבו T חמודה מאוד

2 מכוניות שהפתיעו אותי לטובה אלו הלנסר החדשה בגרסת 1.8 143 כ"ס- פשוט מאובזרת טיפטופ כול מערכת שמע עם מגבר וסאב, מסך מגע עם GPS , איבזור פנים ובטיחות מלא ב140K והיונדאי I30 - גם היא מאובזרת טיפטופ בגרסת 2000 143 כ"ס- עולה רק 135K

ללא ספק הפתעה מעניינת

פולקסווגן הציגו את הפסאטט סיסי- ללא ספק רכב ממנהלים יפיפה

כמו כן הייתה הקמרו SS החדשה--חיכיתי מתי היא תהפוך לרובוטריק

התצוגה הכי טובה היתה ללא ספק של אלפא, פשוט תאווה לעיניים- כל כך הרבה מכוניות אקזוטיות תחת קורת גג אחת

בסה"כ לאחר שכולם בפורום ביאסו על התערוכה, אני שמח שהלכתי, זה עדיף על לא לראות כלום:

IMG_0589.jpg

IMG_0593.jpg

IMG_0614.jpg

IMG_0622.jpg

IMG_0631.jpg

IMG_0636.jpg

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תודה על הרשמים,

מחר אני קופץ לראות מה הולך שם.

אם משפחת J הגיעה מהצפון לראות את התערוכה, אז איך אני , שהתערוכה נמצאת בחצר האחורית שלו - לא ילך... :)

שמת לב להנדסת האנוש הזוועתית של הרנו עם המתגים של המערכת מאחורי ההגה באיזור המאותתים ?! ( SOURCE AUDIO)

מקווה ששאר הפקדים נמצאים על ההגה. הפנים באמת נראה ברמה ירודה.

מקווה שהרכב יפצה על כך בהתנהגות כביש וכח מנוע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דבר נוסף

כיאה למקום שבו נמכרים דגמי מכוניות הוגדל אוסף דגמי ה1/24 במס' דגמים חדשכים:

מזארטי טרופו

וולוו C70

וולוו C70 C

פז'ו 207

פסאט 2008

לימוזינת לינקולן נשיאותית משנת 1950

כמו כן גם EDANJ התחדש ב2 דגמים חדשים :

ןייסמן ג'יטי

מורגן אירו

תמונות:

IMG_0650.jpg

IMG_0648.jpg

IMG_0649.jpg

BENJ:

ROY:

פורסם
תודה על הרשמים,

שמת לב להנדסת האנוש הזוועתית של הרנו עם המתגים של המערכת מאחורי ההגה באיזור המאותתים ?! ( SOURCE AUDIO)

מקווה שהרכב יפצה על כך בהתנהגות כביש וכח מנוע.

אני ממש התבאסתי, כי ציפיתי להמון מהקליאו

ומה שמוזר המגאן הרבה יותר מושקעת הן מבפנים והן מבחוץ- על המגאן אני ממליץ מאוד- צרפתייה עם שבלול

בן

BENJ:

ROY:

פורסם
בן, תתחדש!

יש לי את הוויסמן באפור כהה :-)

הוויסמן דגם פשוט מדהים , מה גם שיש לה שפ יהודי אשכנזי:wink: אבל היא הולכת לעידן:roll:

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

אלמוג תודה על התמונות, גם לך בן.

מה שמעצבן לשמוע הוא שמוכרים נקניקייה בלחמנייה ב-25?!

למה כבר כמה עולה להם לחמנייה של פסח פלוס נקניקייה, אין סיכויי שזה עובר את ה-5 שקל.

קיצר עושים פה קופה קופה עם רווח של כמה מאות אחוזים.:?

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
איזו ניסן זו השחורה שצילמת MOSHEDJ2005 ? זו לא ה-Z350 נכון?

למה לא? דווקא כן!

והיא שליייייי :lol:

תרמתי אותה לתצוגה של חבריי מ TOP RPM

אני רוצה כבר שיהיה חמישי בלילה - אני מתגעגע

פורסם

דווקא היה נחמד

אבל גולת הכותרת הייתה שהצלחתי לשבת במכונית F1 סוג של הגשמת חלום.

נ.ב תודה לשומר של הרכב

DSC02491.jpg

פורסם

לא הייתי ממהר לשפוט בלי להתנסות.

גם בקודמת (mk2) הפקדים הם מאחורי ההגה וזה מאוד נוח לטעמי, אולי אפילו יותר מאשר על ההגה.

הכפתורים הפחות נוחים אצלי הם של ה-source ונראה שזה בדיוק ההבדל שעשו פה אז אני מאמין שזה משפר.

ניר

פורסם
היתה תערוכה נחמדה ולא יותר מזה

כרגיל כמו כל שנה מלא אנשים ואין מבחר של מכוניות

מה שכן היו דוגמניות חמודות במיוחד זאת בניסן מיקרה

[ATTACH]114077[/ATTACH]

לגבי הדוגמנית הזאת גם אני חושב כך ואני אפילו יודע איך קוראים לה (היא אמרה למישהו אז שמעתי) רק לא נראה לי שהיא בגיל 17.

לגבי התערוכה עצמה אני אעתיק לכאן את מה שפירסמתי באתר מועדון פיאט. אציין כי זו רק דעתי בלבד וברור שיהיו כאלה שלא יסכימו איתי.

קודם כל אני הגעתי עד לת"א מהצפון בשביל לראות יותר את הרכבים העממיים שנזכה לראות עוד מעט על הכבישים. כל המכוניות יוקרה למיניהם לא עינינו אותי כ"כ.

פנדה- אין מה להוסיף חוץ שברכב התצוגה ההילוך ה- 5 לא רצה להיכנס.

גרנדה פונטו- המשך המגמה המוזרה של סמל"ת בנוגע לרמות האיבזור של הרכב הזה. מילא שהם משווקים אותו "עירום" לגמרי, אך ציפיתי שלתערוכה יביאו את הדגם המאובזר. אגב כיסא הנהג היה לא נוח, לא הצלחתי למצוא תנוחה טובה לגב התחתון למרות משחקים שלי עם כל הפתורים, מה גם שמשענת הראש יותר הפריעה מאשר הועילה. כנראה בעיה ברכב התצוגה מכיוון שברכבים דומים לא הרגשתי בעיה.

הדגם שהוצג היה ידני עם 5 הילוכים.

פיורינו- מצוייד בלוח השעונים של הגרנדה פונטו. עיצוב החזית ממש לא לטעמי אך נפח ההטענה היה גדול.

500- רכב מיני קטן וחמוד. איכות החומרים נראית טובה, הדגם שהוצג הוא עם 100 כ"ס מצויידת בתיבה ידנית עם 6 הילוכים, נפח תא מטען סביר ביותר לרכב שכזה. אמורה להגיע בעוד חודשיים עם תג מחיר בעננים.

בראבו- ההפתעה הענקית של פיאט, אין מילים. הרכב שהוצג הוא עם מנוע 1400 סמ"ק מוגדש עם 150 כ"ס ותיבה ידנית בעלת 6 הילוכים קדמיים.

מיזוג גם מאחור, מערכת מקורית, חישוקי סגסוגת, פנסי ערפל- בדיוק כמו שרכב שנת 2008 צריך להימכר.

לינאה- המכונית המשפחתית של פיאט, הגיע הזמן. מנוע 1600 סמ"ק עם תיבה רובוטית, מבוססת כולה על הגרנדה פונטו.

איבזור: 4 חלונות חשמל, מערכת מקורית, ידיות בצבע הרכב.

המון שדה ראייה מת מהמראה המרכזית.

גרנדה פונטו אבארט (ראלי)- היה ראוי לא להציגו בכלל אלא להביא את גרסת הכביש של הרכב. לא התענינתי ברכב הזה ולא ישבתי בו.

דובלו/ דוקאטו- הוצגו בחוץ בנפרד.

סקודה פביה- התרשמתי לטובה אך לא אהבתי את הגג הלבן. אם הייתי קונה זה רק עם גג רגיל.

רנו קליאו ספורט- נוחה מאוד, מאובזרת. אין לי מילה אחת רעה על הרכב הזה, אם היה לי את הכסף היא היתה שלי.

טויוטה- תצוגה סתמית של מכוניות הליסינג.

מאזדה 2- איכות פלסטיקים גרועה ועיצוב לוח השעונים לוקה בחסר, אך מרווחת ותא מטען גדול יחסית לרכב כזה.

שברולט אוויאו- בפתיחה של הדלת ובעיקר בסגירת הדלת היה נדמה לי שכל רגע הדלת עומדת להתפרק. לא להתקרב.

אינפיניטי- מכוניות יפות, סוף סוף אפשר לראות את המותג הזה בארץ. הביתן יפה רק חבל שנגמר להם הכסף לשלם חשבון חשמל מכיוון שכנראה ניתקו להם אותו. או במילה אחרת: כל התמונות משם יצאו גרועות בגלל החושך.

פיג'ו 308- לא משהו מיוחד, דומה מאוד לאחותה ה- 307.

פיג'ו 107- הזדעזעתי, מקווה שלא נראה את הרכב הזה בארץ.

הפעם לא נתקלתי בתופעות של דחיפות בקופות או צעקות כמו לפני שנתיים, סה"כ אפשר להגיד שנהנתי.

פורסם

מקווה ששאר הפקדים נמצאים על ההגה.

תתפלא, אבל העניין הזה ממש נוח, אמנם לקח לי יומיים להתרגל אבל הפלא ופלא, גם כשאני יושבת בביואיק שבה הפקדים על ההגה עצמו - זה מרגיש לי יותר מסורבל.

יש לי פקד כזה מתחת למאותתים בפוקוס וזה הרבה יותר נוח מאשר אם הם היו על ההגה.

הייתי היום בתערוכה ואני חייבת לציין שהיה נחמד. הדבר היחיד שעצבן אותי זה שהציבו את ה-R8 בצורה די דבילית, כך ששני צדדים שלה חסומים לתנועה (בגלל שהיא הייתה צמודה לפינה) מה שיצר עומס על 2 הצדדים הנותרים ואופציות צילום מוגבלות (בעיקר שהמנקים לא זזו ממנה וגם הדוגמנית, אפילו כשביקשו ממנה יפה להתחפף מהפריים לשניה, וזה עוד כשלא היה לחץ...).

לטעמי את ה-4 שעות שביליתי שם ביליתי היטב.

אריק - אני במקומך הייתי פוקדת על החבר'ה שתרמת להם את האוטו שלך לנקות את הריר שהצטבר כשהם פתחו את מכבסה המנוע שלה...

וקוריוז קטן לסוף: כשנכנסתי לאולם התצוגה של אלפא (כמובן כדי לצלם את ה-8C), הוצאתי את המצלמה מהתיק תפסתי לי פוזה טובה, סידרתי את המצלמה הכל היה טוב ויפה עד שאיזה ילד זב חוטם החליט שהוא רוצה לראות מה צילמתי.

סבבה, רוצה לראות? אין בעיה, תבקש תקבל - אני מספיק נחמדה כדי לאפשר לאנשים לראות מה צילמתי, אבל לא כך קרה הדבר.

הילד המאנייק פשוט בא, הסתכל לי מעל הכתף. ובלי לומר מילה, כשהמצלמה אצלי בידיים ואני משחקת לי עם הקונפיגורציות השונות פשוט לחץ על הכפתור שמציג את התמונות שצולמו!

אבא שלו חטף ממני מבט עצבני והעיף את המטרד מעיני וטוב שכך.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...