Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אחרי שכתבתי את תגובתי בנושא התערוכה יש לי מספר בקשות של תמונות מכל מיני זוויות אם זה מבפנים מבחוץ כל התמונות שצולמו לאותו דגם אם אתם יכולים לעזור לי בהם התמונות שאני מבקש הם:

1.סקודה רומסטר סקאוט

2.פיאט 500

3.פיאט סדיצ'י

4.יונדאי וורה קרוז

תודה מראש לכל העוזרים :-)

יניב

• תגובות 311
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרומסטר סקאוט לא הוצגה בכלל (אלא אם הסתירו אותה כ"כ טוב שלא ראית אותה)... :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הלכתי אתמול בערב ,

מה אני יגיד לכם , נכנסתי , היתה לי הרגשה שלקחו כל מיני רכבים שנת 2008 מהכביש ניקו אותם שמו בתערוכה והוסיפו מלא טביעות אצבעות על החלונות ועל הרכבים...

אחרי שהתקדמתי לדוכנים הבאים זה קצת השתפר , מספר מכוניות קונספט חמודות מאןד , כל הכבוד ליבואניםשהשקיעו והצליחו להביא אותם.

בדוכן של צמפיון הביאו את כל סדרת ה S שזה היה נחמד , אבל אפשר לראות אותם גם אם תסתובב בשכונה יוקרתית או תיכנס לסוכנות

ה R8 שהיה נחמד מאוד.

מועדון ה-5 העמידו מספר מכוניות , כל הכבוד!

אווירה המונית ושכונתית .

השנה היה לי כרטיס אז לא שילמתי , אני בספק אם שנה הבאה לא יהיה לי כרטיס שאני יוציא 85 שקל...

:shock:
פורסם

איזה בייבי:

p4233536gw6.jpg

הדוגמניות (הבלונדיניות בעיקר) עושות לי מה זה חשק לקנות את המכונית, לולא הן, התערוכה הזאת הייתה משעממת אני מניח...:lol:

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
הדוגמניות (הבלונדיניות בעיקר) עושות לי מה זה חשק לקנות את המכונית, לולא הן, התערוכה הזאת הייתה משעממת אני מניח...:lol:

זה כ"כ נכון שזה עצוב :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נורא אהבתי את הפיאט 500. מכונית נורא יפה.

אפשר לקבל נתונים עליה? כ"ס בדגמים השונים ומחירים כשהיא תגיע לארץ?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אמורה להגיע לארץ עד יוני אם כי לא נראה לי שזה יקרה בזמן. 7 כריות אויר ו-ESP ומחיר של כ-120 אלף ש"ח.

אני מאמין שתגיע גרסת ה-100 כ"ס 1.4 ליטר.

פורסם
אמורה להגיע לארץ עד יוני אם כי לא נראה לי שזה יקרה בזמן. 7 כריות אויר ו-ESP ומחיר של כ-120 אלף ש"ח.

אני מאמין שתגיע גרסת ה-100 כ"ס 1.4 ליטר.

כבר ראיתי פיאט 500 נוסעת.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
כבר ראיתי פיאט 500 נוסעת.

נו ו? יצא לי לראות גם קיה פיקנטו נוסעת. זה עדיין לא אומר שהיא נמכרת בצורה סדירה.

פורסם
120 אל"ש? קצת יקר לפיאט קטנה הייתי אומר, אני מקווה שאם זה המחיר אז היא שווה את זה...

אחי אתה לא יודע מה אנשים מוכנים לעשות ולשלם בשביל מכונית כזאת כמו פיאט 500 אפילו יהיו מוכנים לעשות שמיניות באויר

הנא תקרא

http://www.kvishim.co.il/Articles.asp?id=638

ותאמין לי אתה תהיה בשוק אחרי כל המאמץ שהוא עשה וכל הזמן והכסף והזיבולי שכל בשביל להביא אותו לארץ תבין עד כמה אנשים ישקיעו מאמץ בשביל להשיג כזה אוטו ויש מספר כאלה בארץ שהגיעו באותה הדרך.

יניב

• תוכן חדש...