Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר פורום Chevy ב-HWzone שיתף את התמונות של אוטומוטור.

אתם יכולים להוריד מפה:

http://www.savefile.com/files/1521732

רק תסתכלו מה אפשר לעשות מתמונה עם נגיעה של פוטושופ.:-o

המצלמה המדוברת היא Canon A610.

לי יש Pentax K100D.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תגובות 311
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה בייבי:

A PIC...

הדוגמניות (הבלונדיניות בעיקר) עושות לי מה זה חשק לקנות את המכונית, לולא הן, התערוכה הזאת הייתה משעממת אני מניח...:lol:

ראית את הדוגמנית של סובארו IMPREZA B3 STI? פי כמה וכמה יותר יפה... אני אעלה תמונה יותר מאוחר...

הרי לכם: (מוקטן)

זו הכי חמודה ויפה שראתה מצלמתו של בן דודתי! היא ממש הרבה יותר יפה ונחמדה יותר מכולן שם! (זו דעתי. אתם מוזמנים לחלוק עליה).

IMG_0166.jpg

פורסם
ראית את הדוגמנית של סובארו IMPREZA B3 STI? פי כמה וכמה יותר יפה... אני אעלה תמונה יותר מאוחר...

הרי לכם: (מוקטן)

זו הכי חמודה ויפה שראתה מצלמתו של בן דודתי! היא ממש הרבה יותר יפה ונחמדה יותר מכולן שם! (זו דעתי. אתם מוזמנים לחלוק עליה).

השמלה שלה אמנם שקופה אבל חוץ מזה היא לא משהו והאוטו סתם מכוער לא הייתי נוגע בו עם מקל (פשוט אין לי את הכסף:lol:)

פורסם

האמת, עכשיו שמתי לב... לא התעמקתי יותר מדי בבנות... בעיקר ברכבים. אבל! תודו - זה מאוד הולם אותה! (ולא. זה לא הולך לכיוון כחול בכלל, אם חשבתם שזה הולך לשם).

פורסם

הראשונה הכי יפה!

וטוב ששמו אותה ראשונה...:lol:

פורסם

באתי להשים את הקישור הזה, זה פשוט כל כך נכון.....:|

מילא קצת ללכלך את הרכב, אבל לגנוב חלקים זאת כבר בושה וחרפה.

פורסם

אתה טועה אחי כל מילה ממש לא זהב.

קל מאוד להאשים את כ-ל האנשים שהיו בתערוכה אבל הדבר לא נכון, בגלל 20 איש שביזו את התערוכה אתה ממהר להאשים את כולם את כל עשרות אם לא מאות האלפים שהיו בתערוכה?

קודם כל שמשאירים מכוניות פתוחות ללא שומר זה טימטום, זה כמו שתשאיר את המכונית שלך פתוחה ברחוב.

אם לדוגמה היה שומר צמוד לאקורד הילד הזה שבתמונה לא היה עושה את מה שהוא עשה.

ואני ממש לא מבין מה הבעיה עם הילד שהוציא את היד מהחלון של האוטו, אין נהג אחד שלא עושה דבר כזה וזה חלק מבדיקת הנוחות של האוטו.

וגם לסובב את ההגה זה חלק מבדיקת נוחות מסויימת.

וזה שאנשים שמים ידיים על מכוניות, אפשר לחשוב.

פורסם
אתה טועה אחי כל מילה ממש לא זהב.

קל מאוד להאשים את כ-ל האנשים שהיו בתערוכה אבל הדבר לא נכון, בגלל 20 איש שביזו את התערוכה אתה ממהר להאשים את כולם את כל עשרות אם לא מאות האלפים שהיו בתערוכה?

קודם כל שמשאירים מכוניות פתוחות ללא שומר זה טימטום, זה כמו שתשאיר את המכונית שלך פתוחה ברחוב.

אם לדוגמה היה שומר צמוד לאקורד הילד הזה שבתמונה לא היה עושה את מה שהוא עשה.

ואני ממש לא מבין מה הבעיה עם הילד שהוציא את היד מהחלון של האוטו, אין נהג אחד שלא עושה דבר כזה וזה חלק מבדיקת הנוחות של האוטו.

וגם לסובב את ההגה זה חלק מבדיקת נוחות מסויימת.

וזה שאנשים שמים ידיים על מכוניות, אפשר לחשוב.

פה אתה טועה, אתה צריך לזכור שבאת לתערוכת מכוניות לא למגרש של סוחר,

להשאיר מכונית פתוחה בתערוכה ממש לא שקול למכונית ברחוב, אתה לא ברחוב אתה בתערוכה!

ולהתחיל לשחק עם המתגים וההגה כשהאוטו אפילו לא דולק זה לא ממש נותן לך "בדיקת נוחות מסויימת" זה סתם לגעת ולהזיז, רוצה להרגיש נוחות ? קפוץ לסוכנות תאם נסיעת מבחן ושחק שם עם מה שאתה רוצה כמה שאתה רוצה, כאן אתה בא להתרשם מהמכונית חיצונית ופנימית לא לבצע בדיקה לפני קניה.

זה מרגיז לראות ילדים קופצים באוטו ששווה 190K כשבבית הם אפילו לא עולים עם ארטיק לגרוטאה של אבא.

למה אנשים שהולכים לתערוכת אמן לא נוגעים שוברים ומשחקים ? כי זו תרבות!

אני לא חושב מישהו האשים את כל האנשים אבל היו מספיק אנשים שהלכו על מושבים גנבו חלקים ושרטו רכבים אז זה מעיד על רמת התערוכה ואני לא מאשים יבואן שאינו מעוניין לפתוח את הרכב שלו בתערוכה, מי ראה חיצונית ומתרשם יכול לבוא ביום אחר לסוכנות לבצע נסיעה ולרכוש.

באופן כללי אתה רוצה להיות בתערוכה איכותית ומושקעת אבל לא מצפה מעצמך ומשאר הסובבים להתנהג בהתאם. קצת חוצפה לא?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אני לא חושב מישהו האשים את כל האנשים אבל היו מספיק אנשים שהלכו על מושבים גנבו חלקים ושרטו רכבים אז זה מעיד על רמת התערוכה ואני לא מאשים יבואן שאינו מעוניין לפתוח את הרכב שלו בתערוכה, מי ראה חיצונית ומתרשם יכול לבוא ביום אחר לסוכנות לבצע נסיעה ולרכוש.

הביזוי וההתנהגות של האנשים במכוניות לא מעידה על רמת התערוכה, אלא על המפלס התרבותי שבו רוב העם שלנו מצוי.

אני מאמין שאם אנשים ילמדו להתנהג אולי נראה בשנים הבאות יותר מכוניות פתוחות, ואף יותר מזה.

פורסם

נראה כאילו שהייתה תערוכה טובה מאוד, חבל שלא הלכתי.

מישהו בבקשה יכול לעלות תמונות של המכוניות המשופרות שהיו שם, אני אודה לו מאוד. :)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

• תוכן חדש...