Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ליומולדת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלוםם!

אני צריך עזרה בנוגע ליומולדת

לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז אני רושם פה!

לאבא שלי יש עוד שבועיים יומולדת,הוא יהיה בן 40 ואני רוצה לקנות לו מתנה.

עם יש לך רעיונות אז תציעו!

בכללי אני חשבתי על בשמים אבל אמא שלי קונה לו.

עם יש לכם רעיונות אני ישמח לשמוע.עם אפשר לקנות משהו לאוטו אז גם בסדר נגיד הרמקולים אצלנו ממש גרועים אז חשבתי לקנות סט שלם של 6*9 וקומפוננטים.

תודה מראש.

פורסם

תקציב לא ממש חשוב כמובן שלא איזה 1500+ אבל 500 +- אפשר!

מה שמעניין אותו לא יודע הוא מעשן אבל זה כבר נמאס כל השנים אני ואחותי קנינו לו מצתים וקופסאות לשמירת הסגריות.

יענו מה שאני מבקש זה רעיונות נגיד מה קנו לכם הילדים/הנשים.

פורסם

היות וזה פורום רכב, אני מניח שהמתנה שאתה מחפש קשורה לתחום.

בתוספת קטנה לתקציב שלך ניתן לשלוח את אביך לקורס נהיגה מתקדמת בסיסי. בצע חיפוש, דובר על כך רבות.

זאת בוודאות תהיה מתנת יום הולדת שהוא לא ישכח אותה זמן רב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מצטרף להמלצה על קורס נהיגה.

חוויה גם מהנה וגם מועילה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

קורס נהיגה זאת אחלה חוויה

גם אני רציתי לתת למישהו מתנה דבר כזה אבל יש אנשים שממש נגד, מפחדים על הרכב שלהם, חושבים שילכו להם צמיגים ועוד כמה חלקים ברכב ומעדיפים לומר "אני נוהג רגוע לא מחפש אנדרנלין"

פורסם

המתנה הכי טובה שתוכל לקנות לו:

הספר של אלן קאר , תן לו בריאות ואריכות שנים.

גיל 40 זה עדיין צעיר , ואף פעם לא מאוחר להפסיק לעשן.

גילוי נאות: אני מעשן כבר יותר מ-10 שנים, והספר הזה שינה לי את קו המחשבה. אני ואחותי הפסקנו לפני כמה שבועות.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...