Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום לכולם. יש לי סובארו ליאונה שנת 92 ואחרי הרבה מאוד שנים בהחלט הגיע הזמן להחליף אותה.

אני מחפש רכב שבראש ובראשונה יהיה אמין ואולי בסוף אם מתאפשר שיהיה גם מהנה לנהיגה בתקציב של 20-30k.

האופציות שחשבתי עליהן כרגע הן 205/106 של פיג'ו ופיאט פונטו.

האם אתם יכולים להמליץ על עוד אופציות שנכנסות בתקציב?

השנתון צריך להיות אחרי 98 בשאיפה לשנתון הכי מתקדם שניתן .

כרגע נטיית הלב שלי הולכת לכיוון הפיג'ו אבל אני מפחד מבעיות אמינות. בטח אחרי שאני רגיל לסובארו שלא עושה תקלות בכלל.

תודה על הייעוץ.

פורסם

אני ממליץ לחכות עוד קצת

כי הפיג'ו-יים לא יתנו לך תמורה טובה יותר מהלאונה שלך.

ופיאט פונטו תהיה ביחרה טובה אבל עם מחירים כל כך זולים עדשיף לחכות ולחסוך עוד 10K ולקנות אחת עם שנת ייצור מתקדמת בלפחות 3 שנים.

שלומי.

פורסם

אני לא יודע כיצד ידידי המלומד החליט שפיג'ו 106 ואפילו 205 תיתן לך פחות תמורה מסובארו DL ומיותר להגיד שאני לא מסכים.

אבל בכל זאת, אם אתה תפרן תישאר עם הDL עד שמצב הכלכלי ישתפר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...