Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מישהו יודע היכן אפשר להשיג משאבת דלק לגולף 99? במחיר שפוי?(אני מדבר על חלופית) חדשה כי המקורית עולה בסביבות 2000 שח. אני מאזור המרכז. תודה לכולם:)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישהו בבקשה יודע.?? וגם אולי יכול לי להמליץ לי על דגם (משאבה חלופית) שיש לו ניסיון איתה ויודע שהיא טובה אני ממש אעריך את זה.

פורסם

תודה על התגובה.אבל אני לא רוצה משומשת. אני רוצה חלופית.אפילו שלא תהייה מקורית.רק במחיר סביר. הציעו לי להחליף משאבה חלופית חדשה עם עבודה ב 900 שח.

השאלה אם יש משאבה חלופית בסכום זול יותר? כי אני לא ככ מבין בזה.נאמר לי בחברה שמקורית עולה 2400.זה פשוט טירוף:(

פורסם

אוקיי.קיבלתי הצעת מחיר למשאבת דלק מקורית, מפירוק. ב 500 שח עם מעמ.

ואחריות ל 3 חודשים עליה.כשאנ יהולך לקנות אותה למה בבקשה יש לשים לב?כלומר לדעת שהיא תקינה ולא יהיו לי בעיות? יש סימנים כלשהם תודה רבה לכולם!

פורסם

מקורית לגולף ב2400שקל? מעניין למה לשלי רצו 3200 והרכב שלי נחות יותר מהגולף שלך ;)

אחרי שתקנה את המשאבה המדוברת מפירוק תלך למוסך שאתה סומך עליו שיבדקו בשבילך שהכל תקין לפני ההתקנה

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אוקיי,הבעייה שאני לא יכול לפרק אותה.אני קודם הולך לקנות את החלק.ואז לבן אדם שמתקין לי.

אם המשאבה הוצאה מתוך גולף, מה הסבירות שהיא לא תתאים?

נ.ב נאמר לי שזה נדיר שהולכת משאבת דלק בגולף.הייתכן? תודה לכולם אתם ממש אחלה ככ עוזרים ואכפתיים,אוהב את הפורום הזה ואת האנשים הנמצאים בו:)

פורסם

מכיוון שבדקו לי את המשאבה.וכשאני לוחץ גז כל הבנזין משפריץ החוצה. לכן הרחתי ריח של בנזין ברכב. כלומר הפלסטיק שם או משהו התייבש. אני חשבתי לתומי אולי אפשר להחליף רק את המצוף שקשור לפלסטיק.כי המשאבה תקינה.אבל נאמר לי שלא:( שצריך הכל קומפלט:(

פורסם
מכיוון שבדקו לי את המשאבה.וכשאני לוחץ גז כל הבנזין משפריץ החוצה. לכן הרחתי ריח של בנזין ברכב. כלומר הפלסטיק שם או משהו התייבש. אני חשבתי לתומי אולי אפשר להחליף רק את המצוף שקשור לפלסטיק.כי המשאבה תקינה.אבל נאמר לי שלא:( שצריך הכל קומפלט:(

עשית סלט גדול, זה התחיל כאשר לא כתבת את מהות התקלה המקורית(ריח/נזילה).

לצערך אתה צריך להחליף את כל המכלול מושלם משום שיש לך נזילה.

משאבה משומשת זו האופציה הזולה, לגבי מש' מקורית , צריך לבדוק את נושא האחריות!!

האחריות לגבי חלפי חשמל היא לא תמיד בבחינת מובן מאליו.

המחיר, שהצגת לגבי משומש עם עבודה(ואחריות?)הוא סביר בהחלט.

פורסם

אז ככה: הלכתי לחלקי חילוף, והביאו לי 2 משאבות מקוריות. עכשיו ככה:משאבה אחת היא משנת 2001 מנוע 1600.משאבה שנייה היא משנת 2004 מנוע 1600. השאלה אם זה יתאים לגולף שנת 1999מנוע 1800??

וזה לא משנה האם התיבה אוטומטית או גיר רגיל?כי אין לי מושג מאיזה תיבה המשאבות הנל הוצאו.

ודבר שני במשאבה הראשונה החלק של הפלסטיק נמצא ממש ליד החשמל.

במשאבה השנייה החלק של הפלסטיק נמצא בצד השני מהחשמל.

איזו משאבה מתאימה לרכב שלי?

נאמר לי שהמשאבה שעם החשמל שנמצא בחלק הרחוק מהפלסטיק.

מקווה שהבנתם אותי תודה לכולם שוב! והאם הם מקוריות ?

למרות כי ראיתי שיש סמל של פולקסוואגן וסיאט על המשאבה .תודה לכולם!!!

DSC00134.jpg

DSC03205.JPG

• תוכן חדש...