Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחר ה 25.03.08 אני מתחתן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו מקושט, אבל האובך תרם את חלקו.

מחר על הבוקר אני אנקה אוטו עם מטלית יבשה.

בברכת, בקרוב אצלכם.

חברכם לפורום, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שיהיה במזל.

ואל תשתה יותר מדי, אלא אם כן אתה רוצה לזכור את החתונה שלך מוידיו.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

מזל טוף !

h_1.jpg

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מזל טוב איש יקר

תהנה מיום מיוחד זה ואל תתפתה לעקוץ את הבר :wink:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

מזל טוב. באיזה רכב אתה מגיע לחתונה, אם יורשה לשאול?

(אגב, אני חושב שלא צריך להגיע ברכב מנקר עיניים. צריך להגיע ברכב עם אופי - אם מדובר בחובב-רכב. אם לא - מאזדה 6 יכולה בהחלט להספיק).

פורסם

לא שאני יודע כמה זה עולה, אבל בר משודרג עשית? זה הכי חשוב. אלא אם כן אתה לא רוצה לראות את האורחים רוקדים.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

מזל טוב גדול גדול גדול!

שהאושר שתחוו מחר ישקף את המשך החיים שלכם ביחד :)

אה כן - ותן למישהו אחר לנהוג בזמן שאתה נהנה :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...