Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר כאילו יש מחר (הם עובדים 3 שנים אמרת, לא? :wink:).

בכל מקרה, סטים אתה צריך לשמוע (פותח השירשור). יש לך דיי הרבה סטים ברמת המחירים הזאת. תבוא למפגשים, תשמע. הכי טוב. :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטרף להמלצה על הקומפוננטים של הרץ.

לטעמי השילוב הכי טוב בין מיד באס "בועט" לבין טוויטר מפורט אך לא כואב לאוזן.

לאחר שמיעות מרובות של קומפוננטים מכל הסדרות של מורל (למעט סופרימו) ציויון הצליל של הרץ נשמע הרבה יותר טוב לדעתי מהצליל של מורל. תמיד חסר לי שם משו, לפחות בפירוט של הקומפוננט.

ממליץ בחום על הרץ היי אנרגי/ אנרגי בטווח המחירים הנ"ל , תלוי כמה תהיה מוכן להשקיע.

מנסיון תומר מתומקאר נותן מחירים טובים למוצרי הרץ, ובנוסף השירות אדיב.

מרון ( בעל סט הקומפוננט הרץ הי אנרגי המשולב בצורה מופלאה לדעתי עם סאב של הרץ ES350)

פורסם

זהו, שיש אנשים כמוך, ויש אנשים כמוני\אדי\אליקו, שלא יכולים בלי מורל (או כל חברה אחרת עם ציויון סאונד דומה\כמעט זהה).

אז תלוי מאיזה סוג האנשים פותח השירשור. מאלה שאוהבים יותר את ה"חמימות" של מורל, או יותר את העצבים של הרץ\פוקל :-D (למרות שההיי אנרג'י באמת נשמע מעולה, אבל בכל זאת לא הייתי מחליף את ההייבריד שלי עליו).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לדעתי תלך על מידים של פולס, קרוסים של הייבריד וטוויטרים MT22 שילוב מצויין ונשמע הרבה יותר טוב מדוטק.

ועוד בעיקר שאתה מתכוון בבוא הזמן לעבור לבי אמפינג אז זה שילוב מצויין.

בנוגע לסאב שוב לדעתי הID או IDQ יתאימו לך בול. מדוייקים, חזקים, זולים ביחס לתמורה.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

שומכאר,כול מילה סלע!

לדעתי אתה עושה טעות בזה שאתה הולך על סאב של JBL חצי פורום אומר לך(גם הוותיקים בניהם) שלא כדי ללכת ואבל אתה הולך..אתה לא מבין שבסוף אתה סתם תתבאס ותתחיל למכור ולקנות חדש ותפסיד כסף לא חבל? לא עדיף לקנות פעם אחת ולישכוח?:|:?

פורסם

לא

והמלצה לסאב בתקציב שלך זה דווקא הסרווין וגה HED12

מניסיון על אותו מגבר - נהדר

ושמעתי לא מעט... :mm_wink:

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אתה אומר את זה בוודאות שהוא לא מוציא יותר מ 75 ?

אז למה הוא מוצהר 100? זה גם סתם?

BMW Z4 2008 ידנית!:twisted:

מאפס למאה בחמש שניות

פורסם

נעשה סדר בבילבול

המגבר מוציא (ועל פי תקן גם) 104 RMS ב4 אום

בגישור 284 ב4 אום

השם (המטעה) הוא 75 שכך הרבה אנשים חושבים שזה ההספק המוצהר

לא מכיר את ההסטוריה של המגבר אבל מין הסתם המגבר הקודם הוציא 75 כשמו

המגבר החדש נקרא 1004 שזה 1004 RMS :mm_wink:

הקיצר אל תדאג

אלעד