Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[שאלה]הP3 או הL7?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות סאב בתקופה הקרובה -יש לי הגברה של עד 700 RMS .

ותהיתי מה לקנות את הP3 של רוקפורד,שהוא מוצהר 500RMS[ואני די חובב רוקפורד בתיבה אטומה],או הL7 החסר רגש ?

כעקרון אני דיי חובב רוקפורד ואת הסאבים שלהם,היה לי אחד אולד סקול מהפאנץ' XLC ורציתי לדעת מה קורה ,הם הL7 עדיף או הP3 עדיף.

תודה לכל העוזרים,

שלומי.

פורסם

אתה תראה שהדימיון בין מוצרי רוקפורד הישנים לחדשים הוא מקרי בהחלט , לא מה שהיה פעם .

הייתי הולך על ה L7 במקרה הזה .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

עוצמה או איכות?

זה לא משנה כי בשני המקרים הוא יקבל יותר עוצמה מאיכות :p

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
קנה רוקפורד מסדרת POWER

למה ,מה ההבדל בין שניהם?

אני יודע שזה קשור לעוצמה,אבל חוץ מזה?

ד"א אני יכול להשיג מחוץ לארץ אז זה לא בעיה לקנות אפילו את ה T1 הזה או לא זוכר איך קוראים לו,אבל ההגברה משנה.

והדולר בצניחה חופשית כפרעליו.

פורסם

יפה, כל כך הרבה תשובות אבל לא יודעים לענות כמו בני אדם..

ידידי, ה P3 מדוייק בהרבה מה L7.

ה L7 "ניחן" במה שנקרא באנגלית one note wonder, ובתרגום חופשי - נשמע דומה בכל תצורת מוזיקה שהיא.

ה P3 יותר מוזיקלי, ובכלל לא בר השוואה לאחיו הקטנים (P1 P2), הוא ליגה אחת מעליהם.

אם אתה מוכן לוותר על 100-200 וואט של עוצמה עבור איכות, לך על ה P3.

ולמי שהמליץ על ה POWER, או שיש לך כזה ואתה כמו תוכי מדקלם לכולם לקנות, או שאתה לא מכיר את הדור הנוכחי של RF.

וכן, גם היית קצת אטום לשאלה של פותח הדיון..

• תוכן חדש...