Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי הדיסקברי הרבה יותר מכוער מהטוארג (שאני בכלל לא חושב שמכוער).

הדיסקברי נראה כאילו המעצב התעצל לתכנן משהו אז הוא פשוט חיבור כמה קווים ישרים ויצר .... מקרר!

מנסיון אישי, הטוארג סוחב בשטח יופי יופי. אז אולי לא כמו הדיסקברי - אבל לרוב האנשים שקונים את הג'יפים האלו, זה בהחלט מספיק.

לפי החתימה הרומזת שלך, הייתי אומר שאתה טיפה, אבל ממש טיפה משוחד :-D

בקשר לכל המקררים. לדעתי שדיסקו הוא היפה שבהם.

ואם, אולי יום אחד אני אצטרך לבחור אחד לעצמי, זה יהיה הדיסקו,

אם לא יהיה מספיק לריינג'.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ML מכוער?!

אני בטוח שאם היו שמים עליו סמל של אודי (או על כל מכונית...) היית אומר שהוא יפה.

כן. הML, גם הקודם וגם הנוכחי - מכוערים.

ה"מתיחה" שעבר הדגם החדש יותר (ופורסמה עכשיו בYNET) עושה אותו קצת יותר יפה.

ואין שום קשר לסמל שיש על הגריל או על דלת תא-המטען.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לפי החתימה הרומזת שלך, הייתי אומר שאתה טיפה, אבל ממש טיפה משוחד :-D

למה אני משוחד? כי יש טוארג?

אז אני ארשום את ההודעה עוד שבועיים, הטוארג יעוף ואז אני כבר לא אהיה משוחד. סבבה?

פורסם

הדיסקו?

OVER אלקטרוניקה. OVER מחשבים. OVER KILL

בכל תוכניות הרכב מראים את הדיסקו המופלאה מתאימה עצמה לשטח באמצעות לחצנים וחוגות ולנהג (שיכול להיות גם אידיוט מושלם) לא נותר אלא ללחוץ מעדנות על דוושת הגז, בעודו נהנה ממיזוג האויר ומערכת הסטריאו.

איפה הנשמה? מה עושים כשמשהו מתקלקל?

לטעמי, לשטח, דיפנדר.

הטוארג? נו באמת. מישהו באמת יורד עם טוארג לשטח? (ולא, שביל קק"ל לא נחשב).

במאמר מוסגר: לדעתי, בכלי רכב, האלקטרוניקה הרגה את הנשמה.

(מאמר מוסגר 2: ראבאק, אני מזדקן)

106GTI - Deus ex machina

פורסם

בקטע של האלקטרוניקה אני מסכים לחלוטין!

מצד שני אני אף פעם לא יורד לשטח ככה שאין לי צורך בג'יפ...

בין האלטרנטיבות של ג'יפים לשטח, הייתה לנו בהתלבטות בין כמה מהם, ואחרי כמעט קנייה של דיסקו 3, אבא שלי החליט על לנד קרוזר מהדגם האמריקאי (הוא יהיה בשימוש של אבא שלי באנגולה, לא כאן...)

תמונה להמחשה...

לגבי הפרסומת, אני די בטוח שהם מפרסמים דגם חדש של הטוארג, או לפחות אחד יותר חזק.

וכן, הML הוא מכונה מכוערת גם לדעתי ואני ממש לא מבין למה לקנות את זה ולא ECLASS סטיישן.

מצד שני, לא ראיתי באתר של טויוטה את הלנד קרוזר שמוכרים בארץ, אז אולי מפסיקים לעשות אותו ומחליפים אותו בגרסה האמריקאית, ובגלל זה כל הפרסומת.

2008_toyota_land_cruiser_america_official_image022.jpg

פורסם
כן !

5 תוים

מגניב.

ואני חשבתי שהעובדה שקונים רכב דווקא מוכיחה שכן עומדים מאחורי מה שרושמים פה בפורום.

בד"כ מישהו משוחד זה מישהו שיש לו משהו בלית-ברירה ולכן צריך להוכיח שהוא הכי טוב.

אצלי המצב בדיוק הפוך - יש את הטוארג. אני לא חושב שהוא כזה טוב (עובדה שעוד מעט הוא מוחלף) - אבל הוא בהחלט יותר יפה מהML ו/או הדיסקברי (לטעמי).

אבל אני משוחד.. טוב לדעת :?

פורסם
אם הייתי צריך להמר, הייתי מהמר על הטיגואן, הג'יפון החדש של VW.

לא נשמע לי הגיוני שאחד המתחרים יכתוב דברים כאלו. זה גובל בהוצאת דיבה.

זה גם ההימור שלי.

קמפיין פרסום בהפוך על הפוך.

אגב, לגבי ההוצאת דיבה זה לא נכון...אם מגזין כלשהו ערך מבחן דרכים ומודעת הפרסום מצטטת אותו, אין פה הוצאת דיבה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מצד שני, לא ראיתי באתר של טויוטה את הלנד קרוזר שמוכרים בארץ, אז אולי מפסיקים לעשות אותו ומחליפים אותו בגרסה האמריקאית, ובגלל זה כל הפרסומת.

חיפשת באתר האמריקאי? אם כן מעולם לא היה שם הרכב שנמכר אצלנו עד עכשיו כלנד קרוזר. אני מציע שתיכנס לאתר של לקסוס וחפש GX. אני מאמין שהתוצאה תפתיע אותך :-D.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני דווקא הייתי מהמר על הקאיה ספורטאז' החדש. אם היה מדובר באחד המתחרים הישירים שלו צ'מפיון היו מאיימים בתביעה על השמצת הרכב שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ע'פ הפרסום זה המור להיות רכב יפה יותר מטוראג', טוב יותר בשטח וחזק יותר

ולא ניראה כמו זול יותר כי הם לא רשמו את זה או שזה פרט לא חשוב לפרסום ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שי

אין סיכוי שזה הספורטאז' החדש.

הרכב הזה הוא האח התאום של הטוסון, וכמוהו, אין לו הילוך כוח.

אם מפרסם של רכב כזה יטען שהוא טוב יותר מהטוארג בשטח, הוא באמת צפוי לתביעה דיבה, כי הוא לא.

יתכן שפולקסואגן מוציאים טוארג משופר, כי גם לפרסם טיגואן בצורה כזאת זו יריה עצמית ברגל, מה עוד שלא נראה לי שהטיגואן באמת חזק יותר מהטוארג.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

בכל אופן השילוט נימצא ברחוב הרכבת בתל אביב מצד ימין לנוסעים לכיוון להגווארדיה ממש לפני הרמזור שחוצה את רחוב המסגר (כלומר - מערבית למסגר כנוסעים לכיוון מזרח ברחוב הרכבת) בידיוק איפה שמשפצים את מרכז הרחוב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מסע הפרסום של הספורטאג' החדש כבר נחשף וזה לא אותו פרסום.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קשה לי להאמין שהיבואנים של הספורטאג' החדש יצאו במסע פרסום שיעקוץ רכב אחר בנושאים שקשורים לעיצוב :roll::roll:

החדש נראה ...זוועה

• תוכן חדש...