Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DSG SEAT LEON FR 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראת את השרשור לפני שהגבת?

נושא השרשור הוא DSG ויכולות השיפור ברכבים המצוידים בה. מי בכלל דיבר על אחיזה ועל בולמים /קפיצים?

בלי שום קשר, רכבי סיאט הספורטיביים יכולים רק להרוויח מסט משודרג של בולמים /קפיצים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אנשים פה ישר ממליצים על "החלפת בולמים לקוני וקפיצי הנמכה", חבר'ה יש רכבים שהבולמים והקפיצים כמעט ולא משפיעים לטובה ולא שווה לשפוך 5000 ש"ח על זה, על אי נוחות.

או לעשות קורס נהיגה מתקדת

:|

פורסם

tomer981

כל מילה של בגירה בסלע !!!

שאלת את עצמך, למה הלאון הבכירה יותר משלך, הקופרה, לא מצויידת בגיר DSG ?

התשובה היא כי הספק הרכב (240) והמומנט גבוהים מיכולות התיבה !!!

שאלת את עצמך למה אאודי S3 הבכירה בקונצרן לא מצויידת בגיר זה ?

כנ"ל.

תשמע, יש לך רכב נהדר, מנוע אדיר, אבזור פנימי מטורף (ביחס לגולף GTI במחיר זהה) מתלים, בלמים וגלגלים נהדרים, אני מניח שאתה לא מנצל 50% מיכולות הרכב, למד להנות ממה שיש, זהו אחד הכלים עם Price/Performance הטובים בישראל, חבל לקלקל חבילה מאד מאוזנת.

כמו שאמרו לך, כל הפורקים ה"מרעישים" (חיצוניים) יעשו לך נזקים במנוע, המנוע מתוכנן לעבו בחוג סגור, כנ"ל גלגלי 19" שיסרסו את הכח (והכסף)

ליאור (לאון ידנית)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

כן, אבל אתם שוכחים שיש את RS4 עם DSG . כן גם הRS6 וגם לR8 יש גירסת DSG

יש תיבות שמסוגלות לעמוד בהספק גבוהה בהרבה, הבעיה שהם לא מתאימים למנועים הקטנים 2.0

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

האם התיבה כל כך עדינה שבערך מה 5 סוסים +- שהוא יקבל אם נגיד ישים פילטר פתוח סעפת ראם אייר ויפתח את כל האגזוז אז ייתכן והתיבה תושבת מכזה שינוי?

פורסם

VOLK

ברכב הנ"ל- אם מחליפים את הסעפת+ צנרת במלואה+ דוד אחורי+ מסירים ממיר+ קיט ראם אייר איכותי.

ההספק שנוסף הוא לבטח יותר מ5 כ"ס, לדעתי יותר לכיוון ה20.

בנוסף, הצ'יפ הוא זה ש"מקפיץ" הספק ברמה משמעותית ובצירוף הפריטים שנתכתבו מעלה יכול ותהיה בעיה בגיר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אווו.

אז אני מבין שהאיביזה רכב מיוחד אם כך.

לא סתם כל הזמן פותחים בשבילו מדריכים בפורום אוף טופיק :)

פורסם
כן, אבל אתם שוכחים שיש את RS4 עם DSG . כן גם הRS6 וגם לR8 יש גירסת DSG

אתה מתכוון לתיבות ההילוכים שמשתדכות למנועי ה V.

תיבת הילוכים שונה לחלוטין ולא ברות התאמה לחלוטין למנועים הטוריים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...