Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למישהו הצעה? אני אמור לפגוש מישהו שמוכר כזה אוטו. הבעיה היחידה היא שכנראה דפקו אותו מאחורה כי הוא אמר לי כך,וסיפר שהחליפו טמבון אחורי ומכסה בגאז' אחורי. (לפי מה שהוא הראה לי בעיניים-ראיתי שהלחימו ואז שמו מעין סיליקון מתחת לריפוד של הבגאז',קרוב לטמבון ולרוחב האוטו.מעניין מה זה.....).

דבר שני:שווה?

נ.ב. הוא אמר לי שהשלדה נקיה וגם המכון בדיקה אמרו שאין כ"כ מה לבדוק במנוע כי הוא "חדש" יחסית.

תודה רבה!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

מדובר על רכב עם יחסית בלאי גדול ועוד לאחר תאונה.

במחירון רשום איך לשקלל מחיר ממורה נהיגה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

א) הקילומטראז' נראה די נמוך יחסית לשימושו (לדעתי לפחות).

ב) סביר להניח שהתלמידים התעללו בגיר ובקלאץ', קח את זה בחשבון.

ג) כמה אתה היית מוכן לשלם? כמה מבקשים עליו?

פורסם

למה דווקא הרכב הזה נראה לך עם בלאי גדול?

- גם לי נראה שיחסית לשימושו הוא לא עבר הרבה ק"מ.שאלתי אותו והוא אמר שזה היה בשימושם של מורים שלימדו רק בערב.

- חשבתי גם על "התעלללות" של תלמידים.אבל אם כבר-כמה כבר יכול להיות? המקס' שהם יכולים לעולל זה להקפיץ ת'אוטו,טיפה למשוך הילוכים יותר מדי ולא עולה לי עוד דבר חמור יותר... וכשאני משווה את זה מלקנות רכב מנהגים צעירים שקורעים ת'אמא של הרכב שלהם-אז עדיף לקנות מהתלמידים לא?

- הבנאדם רוצה 50K. נראה הגיוני?

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

בתור בן למורה נהיגה, באמת ובתמים שאני אישית לא הייתי קונה רכב ממורה נהיגה, לא משנה כמה הוא זול, התלמידים קורעים את הרכב בצורה לא נורמלית. הקלאץ' והגיר פשוט נישחטים, התיבת הילוכים גם כן, ותאמין לי ראיתי מספיק תלמידים בחיים שבמקום להכניס לרביעי הורידו לשני במהירות של בערך 70 קמ"ש והרכב פשוט נחנק וצורח,

רכבים של מורי נהיגה עוברים היתעללות, הקילומטראג' לא הגיוני בעליל, לראיה, הרכב של אבא שלי, יונדאי אלנטרה דיזל שנת 2006 אם אני לא טועה, בקיצור שנתיים אצלנו וכרגע עומדת על 130 אלף קילומטר, אין שום סיכוי שבעולם שרכב של מורה נהיגה משנת 2005 עשה 50 אלף, לא הגיוני, ותאמין לי כול החברים של אבא שלי הם כמעט כולם מורי נהיגה ואני חייונושם את העסק, הרכבים נישחטים, אתה לא תאמין איזה תלמידים מטומטמים קיימים, והם צוברים קילומטראג' בצורה מטורפת, משהו כמו 60 אלף בשנה פחות או יותר, ויש מרים שגם יותר מזה,

בכול מקרה, הייתי ממליץ לך אישית להימנע מרכב שכזה, כמו כן תבדוק טוב טוב את עיניין הקילומטראג' בתור בן למורה נהיגה שמלמד כבר 18 שנה פשוט לא הגיוני בעליל המספר הנמוך הזה.

ד.א

קראתי את תגובתך מעליי, תתפלא למה תלמידים מסוגלים לעשות, ראיתי תלמיד שחשב שהוא שומכאר ולפני שאבא שלי הספיק להגיב הוא הכניס לראשון ודחף פול גז עד הסוף בוא נגיד שהרכב הגיע למנתק, והקלאצ'ים הולכים כמו מים, אם אתה מאזור רחובות אתה מוזמן לשיחה עם אבא שלי, הוא בעצמו יסביר לך למה כבנאדם פרטי לא כדאי לך לקנות רכב ממורה נהיגה, כול רכב שהיה לאבא שלי עד היום הוא מכר אותו אחרי זה למורה נהיגה אחר- אחד מתחיל שאין לו כסף לחדש, אבל צריך רכב ויודע למה הוא ניכנס,

פורסם

אני מבין אותך שאתה בתור בן למורה נהיגה.אבל,

לשם מה לוקחים את הרכב למכון בדיקה? הוא יכול לבדוק ולראות עד כמה הרכב סוחב או לא,כמה לחצים יש,מנוע וכו', אבל נגיד איך הוא אמור לדעת אם שיחקו בקילומטרז' כמו שאתה אולי חושד? יש לך תשובות אחי למה שאתה בעצמך שואל? כי אני פה רק להתייעץ אתה יודע.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

מחירון וואלה אני לא יודע.אבל סתם משיטוט מהיר ביד 2 ראיתתי שאנשים מוכרים רכב כזה משנת 2005 הנפח 2000 בערך ב-110 אלף אם אני לא טועה ו-1600 ב-87 בערך...

ומה זה קורעים? שוב,זה לא קריעה של רכב מהשכרה אל תשכח.יש הבדל אחי.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

כן, זה הרבה יותר גרוע.

כל 40 דקות עולה על הרכב נהג אחר...

אני הייתי קונה רכב כזה במידה והק"מ היה הגיוני - דהיינו 150 אלף ק"מ, וגם זה רק אחרי הפחתה של יותר מחצי ממחירון של רכב כזה.

פורסם
נו ואיך אני אמור לדעת אם זה אמיתי או לא? בבדיקה? לא נראה לי...

ספר רכב מסודר יראה לך בדיוק את הק"מ האמיתי של הרכב, ואת הטיפולים שהוא עבר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

רציתי לספר איזה מהשהו בקשר למורי נהיגה..

אחד המורים שהיו אצלי בעיר עוד שלמדתי נהיגה אז היה לו כפתור מתחת לדשבורד כזה שהיה לוחץ וזה היה מבטל את הספידומיטר. הוא לימד ככה תלמידים בטענה שהם צריכים להקשיב למנוע ולפי זה להרגיש את המהירות וכו..

כמובן שע"י כך הוא מסכן את שאר הנהגים בכך שהתלמיד לא יודע באיזה מהירות הוא נוסע אבל יהיה לו קולומטראז' נמוך במכירה ויקבל על האוטו יותר.

את הדבר נודע לי ע"י המורה הנהיגה שלי שסיפר לי את הדבר הזה, אצל המורה שלי היה 77 אלף ואצל המורה ההוא היה רק 40 ומהשהו והם קיבלו את המכוניות באותו זמן.

שאלתי כמה תלמידים שלמדו איתי בבית ספר ולמדו אצלו נהיגה ואכן הדבר אמת שהם היו נוסעים וזה לא מראה להם מהירות וכו..

אז הייתי ממליץ להיזהר

פורסם

אחד הדברים ההזויים ביותר ששמעתי בחיים שלי!!!:shock::shock:

אני ממליץ לך לבדוק שוב את הבנאדם שאמר לך את זה כי לא רק שלא חוקי זה גם דבילי ברמות

אדירות!!!

פורסם

לא מכניסים ראש בריא למיטה חולה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...