Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחד הדברים ההזויים ביותר ששמעתי בחיים שלי!!!:shock::shock:

אני ממליץ לך לבדוק שוב את הבנאדם שאמר לך את זה כי לא רק שלא חוקי זה גם דבילי ברמות

אדירות!!!

אם אתה מיתכוון לכפתור אז לא זה לא דבילי, קיים חי ונושם, מניסיון אישי, ותאמינו לי שאני יודע מה אני אומר, 99 אחוז ממורי הנהיגה+מוניות מישתמשים בטריק הזה, באחריות שלי,

ככה חוסכים קילומטראג', אישית אני מכיר חבר של אבא שלי שעל השעון יש לו 180 אלף קילומטר ובעצמו הוא אמר לי שהרכב עבר את ה220, תאמינו או לא אבל זה קיים,

פורסם

לא הבנתי? הם מנתקים את הק"מ והם לא רואים את המהירות בה הם נוסעים?

האמת שזה אפשרי, היום בכל GPS מופיעה למטה מהירות הנסיעה והיא מאוד מדוייקת, ככה

שאפשר לנסוע עם מד המהירות בתוכנת הGPS ולנתק את הקילומטרז'. גאוני.

Lexus CT200H

פורסם
לא הבנתי? הם מנתקים את הק"מ והם לא רואים את המהירות בה הם נוסעים?

האמת שזה אפשרי, היום בכל GPS מופיעה למטה מהירות הנסיעה והיא מאוד מדוייקת, ככה

שאפשר לנסוע עם מד המהירות בתוכנת הGPS ולנתק את הקילומטרז'. גאוני.

נוסעים לפי הרעש של המנוע והרגש, עשיתי את זה המון פעים, ותמיד כשאני על ידני אני נוהג ומחליף הילוכים בלי להיסתכל בספידומטר בכלל, חוסכים הרבה קילומטראג' ככה,

פורסם
נוסעים לפי הרעש של המנוע והרגש, עשיתי את זה המון פעים, ותמיד כשאני על ידני אני נוהג ומחליף הילוכים בלי להיסתכל בספידומטר בכלל, חוסכים הרבה קילומטראג' ככה,

אם אתה מצליח לפי רעש המנוע לדעת אם אתה נוסע על 90 או על 100 / 100 או 110.. אז באמת שסחטיין אני לא הגעתי

לרמת מיומנות כזו שמאפשרת לי לדעת באיזו מהירות מדויקת אני נוסע. אני הרבה פעמים לא שם לב שהרכב עובר את המהירות

המותרת , מצד שני, אני נוהג ברכב אוטומטי עם מנוע חזק למדי. אולי ברכבים ידניים בהם יד יותר רגש בנהיגה ובמיוחד מול המנוע

יותר קל לשמוע ולהרגיש את שינויי הסל"ד.

Lexus CT200H

• תוכן חדש...