Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

אחרי המון זמן שלא הייתי בפורום חזרתי.

כידוע עונת הפורמולה 1 הקרובה באה עלינו לטובה אוטוטו

ונשאלת שאלה האם הולכים להיות שידורים חיים בערוץ הספורט או שמה אני יאלץ לשבור את האוזניים בניסיון לפענח מה אומרים בRTL?

,It's not how you stand by your car"

"It's how you race your car

,It doesn't metter if you win by inch or mile"

"!!!winning is winning

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל שנה זה ככה מחכים לשניה האחרונה לפני תחילת העונה

כאילו שלערוצי הספורט יש דברים יותר מעניינים לשדר ב2 בצהרים בימי ראשון :roll::roll:

לפי דעתי אני יאלץ להבין גרמנית שנה נוספת כי הפופלריות של הפורמולה 1 מאוד נמוכה

"!!!winning is winning

פורסם

יופי מצוין

סוף סוף שביזות א' בצבא תעבור יותר

יהיה אפשר להעביר שעתיים בכיף בשק"ל :lol::lol:

"!!!winning is winning

פורסם

אני מציע לדבר עם בועז שהשידורים החוזרים יהיו בערב סביב שבע שנוכל "האנשים העובדים" לצפות גם בשידורים.

לא בסדר שידור אחד ואח"כ שבוע שקט ללא שידורים.

אני קורא בקול: יוגדל זמן שידור מרוצי מכוניות מכל סוג בשעות הגיוניות-ערב או שבת אחה"צ(בבוקר אנחנו בשטח).

מי חותם לפתיחת עצומה?

אני בעד דובי שירכז את העצומה ויעביר לגורמים הרלוונטים.

לילה טוב

אסף

פורסם

זו היא הצעה פרטית בעד הגדלת שעות שידורים.

אני מציע לדבר עם בועז שהשידורים הישירים והחוזרים יהיו בשעות הערב סביב שבע שנוכלכולנו שעובדים בשעות היום לצפות גם בשידורים.

לא בסדר שידור אחד ואח"כ שבוע שקט ללא שידורים.

אני קורא בקול: יוגדל זמן שידור מרוצי מכוניות מכל סוג בשעות הגיוניות-ערב או שבת אחה"צ(בבוקר אנחנו בשטח).

מי חותם לפתיחת עצומה?

אני בעד דובי שירכז את העצומה ויעביר לגורמים הרלוונטים.

לילה טוב

אסף

פורסם

בוקר טוב

לא צריך עצומות ולא צריך לרכז כלום.

שידורי מרוצי הפורמולה-1 מוגבלים בחוזים שמונעים שידורים חוזרים, כמו שאנחנו רוצים ואין הרבה מה לעשות בעניין.

את כל הדברים הללו כבר בדקתי לבד.

מעבר לכך ישנו עכשיו דיון רציני בערוץ הספורט לגבי תכני הספורט המוטורי לעונה הקרובה, התאזרו בסבלנו.

מה שכן יכולים לעשות זה פשוט לשלוח מייל תרבותי דרך האתר של הערוץ ולהגיד שיש התעניינות בנושא.

הרבה מיילים יראו על עניין מסויים. עצומה זה קצת קיצוני מדי, מה שגם שאין שם אף אחד נגדנו .

אגב- הרייטינג של תוכניות הספורט המוטורי מאד נמוך...מה שאומר שכאשר יש שידור לא כולם צופים בו...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אגב- הרייטינג של תוכניות הספורט המוטורי מאד נמוך...מה שאומר שכאשר יש שידור לא כולם צופים בו...

הרייטינג במדינת ישראל נקבע ע"י פחות מ-500 בתים בהם הותקנה מערכת.

כשהוועדה הישראלית למידרוג החליטה על פילוח סטטיסטי של המשתתפים בעניין היא בטוח בדקה את מידת התענינותם בספורט מוטורי ודאגה שיהיה מתאם בעניין זה לכלל האוכלוסיה.

בקיצור אני מכיר מספיק אנשים שלא מחשיבים את עצמם כחולי ספורט מוטורי ובזכות השידורים בערוץ הספורט מוצאים את עצמם צופים ונחשפים לספורט מוטורי בכלל ופורמולה-1 בפרט.

פורסם

בעיה נוספת היא שהשידורים הם בערוצים שדורשים תשלום נוסף ולא ב-5 הרגיל.

למה שאני אשלם אקסטרה בשביל שידור מוטורי פעם בשבוע, שבועיים בקושי וכל שאר הזמן יהיה שם כדורגל שמעניין לי את הת*&%^ת?

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

alesly אתה צודק אבל אתה שוכח גם את המוקדמות של יום שבת שלפעמים יותר מעניינות מהמירוץ עצמו...

דובי בארץ שלנו אין חוק מוטורי וסלח לי אבל זה פשוט מחדל שעדיין לא קמה עליו ועדת חקירה

מדינה שמחשיבה את עצמה למתקדמת אבל לא עושה שום דבר טוב למען תרבות הנהיגה

אני חושב שהמינימום לפחות זה להקים קול רציני שלפחות ישדרו פה קצת ספורט מוטורי בכלליות ובכלל את הפורמולה 1

פה בארץ מי שלא צועק ועושה בלאגנים לא סופרים אותו ודווקא עצומה זה דבר מאוד רלוונטי הרי ידוע שמיילים ומכתבים יפים בדר"כ לא נותנים את התוצאה הרצויה

"!!!winning is winning

פורסם

ואני ממש לא מסכים .

ערוץ הספורט הינו ערוץ מסחרי שמטרתו אחת - להרוויח.

זכויות שידור בכלל ושל פורמולה-1 בפרט עולים הרבה כסף. בכדי למממן את השידורים הללו, מכיוון שפרסומות אסורות, עושים דרך שידורים בתשלום בדרך זו או אחרת.

התערבות של המדינה...? בגלל איזה אינטרס ?

אין שום עניין גדול בשידורי פורמולה-1 בארץ, מלבד קומץ משוגעים שכמונו .

עם יד על הלב- כמה אנשים פה טורחים או יכולים לצפות בשידורים LIVE - בימי ראשון בשעה 15:00 ?

ביננו, זה ממש לא מצדיק.

מה ששידורי ספורט מוטורי כן מצדיקים זה את החלק התרבותי והחינוכי של הספורט המוטורי והדרך להראות איך עושים זאת נכון.

בישראל ספורט מוטורי היה מאז ומתמיד מוקצה ואולי דווקא כאשר יעברו תקנות החוק, יקבלו גם שידורי הספורט המוטורי תנופה.

אולי...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...