Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

רכשתי יונדאי לנטרה 95 לפני מספר שנים ולאחרונה לפני איזה חודשיים עשיתי שיפוץ גיר כי הגיר הלך.

עכשיו חזרה לי בעיה שהייתה קיימת לי בגיר הקודם לפני שהלך לעולמו לגמריי.

כשמעבירים לרוורס האוטו מקבל כמו בום כזה וכל האוטו מקבל רעידה מפתיחת מכסה מנוע רואים שהמנוע כולו מקבל בום וקופץ.

כמו כן גם בזמן עצירה ברמזור לפעמים כשלוחצים על הגז לאחר עצירה האוטו כאילו ניכנס לN והטורים עולים והאוטו לא זז עד שאני מוריד את הטורים לאפס ואז האוטו מקבל בום כמו שעם הרוורס וכאילו נכנס להילוך ומתחיל לנסוע (כל זה בלי לגעת ביכלל בידית הילוכים קורה...)

מבדיקות במוסך טוענים שכל הרכיבים האלקטרוניים בגיר תקינים ושהגיר תקין לחלוטין (זה מוסך שבו בוצע השיפוץ כי קיימת אחריות) הם טוענים שהקפיצות זה משהו ידוע ביונדאי לנטרה...

מישהו יכול לייעץ לי מה ואיך לתקן? או לפחות מה הבעיה?

פורסם

שום קפיצות אינן נורמליות.

יש לבדוק אפשרות לתושבות מנוע /גיר קרועות ואם אכן כך יש להחליפן.

אם התושבות תקינות הגיר אינו תקין ושלא יספרו סיפורי סבתא.

כל עוד יש אחריות שתיגמר אוטוטו עדיף לנצל אותה כאן ועכשיו אם וכאשר יאובחן שהתקלה אינה בגלל התושבות.

אם החלקים האלקטרונים תקינים ,שיפוץ ממשי של גיר לא עשו שם אלא הביאו גיר מפירוק.

חיפוש בשרשורים דומים בתחתית העמוד וקריאה של כמה מהם היה מסביר לך את הקומבינה של המכונים לגירים אוטומטיים /מוסכים בטיפוליהם בתקלות גיר אוטומטי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...