Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים,

קוראים לי מתן ואני חדש כאן, בשבועיים וקצת האחרונים אני קורא כאן המון ולומד לאט לאט.

אני לא מבין בתחום האודיו לרכב כל כך, אבל מה שבטוח זה שאני מאוד אוהב מוזיקה ושאני אוהב לשמוע אותה בצורה איכותית :-)

אז ככה, חבר שלי מכר את הרכב שלו מכיוון שהוא קיבל רכב ליסינג מהעבודה, והוא הוריש לי רמקולים וסאב לרכב.

מה שכרגע יש ברשותי זה:

• 4 רמקולים קומפוננט של חברת Domboss, דגם DB65CPCM18.
  • 2 טווירטים שהגיעו יחד עם הרמקולים של Domboss, אין עליהם דגם או משהו כזה...
  • יחד עם זה הגיעו 2 חלקים כאלה שלפי איך שהבנתי מחברים אליהם Input (כלומר מהמגבר) ויוצא מהם לוופר ולטוויטר. האם זה Crossover כלשהו?
  • סאב של R&Y, דגם RY1208RDS, בגודל 12 אינץ' 1300W.
  • מגבר של Concord 2500GT, שני ערוצים 500W.
  • מגבר של Sherwood XAT-70. שני ערוצים גם כן, 35W RMS לכל ערוץ.
  • H/U של JVC דגם KD-G300.
  • אוטו אחד, רנו מגאן 2002, כפרעליה. :wink:

כל שרשמתי כאן זה מידע יבש ממה שרשום על החלקים עצמם...

דבר ראשון - מה דעתכם על הרשימה? האם הרמקולים והמוצרים איכותיים או שזה משהו שלא שווה השקעה? מה דעתכם על זה?

דבר שני - האם יש משמעות לחיבור של שני מגברים? כרגע שניהם אצלי ואני לא מחוייב כלפי האנשים שהשאילו לי אותם - כך שאני יכול להרכיב את שניהם. השאלה האם זה כדאיי עבורי?

לגבי תקציב - כרגע אין לי כל כך תקציב כי אין לי מושג במה אני צריך להשקיע ואם יש צורך בכלל להשקיע כסף או שמה שיש לי זה מספיק...

עוד דבר - לגבי התקנה. יש לי חוש טכני, אבל עדיין לא יצא לי לפרק מכונית... אין לי בעיה להוציא את X כסף בשביל התקנה איכותית של מישהו מקצועי - מצד שני אני אוהב לעשות דברים בעצמי וללמוד בנוסף. מה דעתכם בעניין?

תודה רבה לכם אנשים, ומצטער שחפרתי..

פורסם

הרכיבים שלך מאוד אבל מאוד פשוטים ולא איכותיים לא ההיתי ממליץ בכלל לחבר את המערכת הנל ההיתי מנסה למכור אותה להביא קומפוננט יותר טוב (מישהו אמר פולס?:-)) ו9*6 לאחורה

אחרי זה תחסוך קצת ותביא מגבר טוב ובעתיד סאב

הדבר היחיד שההיתי משאיר זה את הרדיו דיסק הוא ברמה בסיסית שזה כל מה שאתה צריך עכשיו

מה שיש לך עכשיו פשוט לא שווה את ההשקעה של זמן וכסף(התקנה)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אוף, קצת מבאס לשמוע את זה :-(

אבל לא נורא. לקחתי אפשרות כזאת בחשבון מעצם העובדה שלא מצאתי על החלקים האלה יותר מידי מידע באינטרנט וגם מעצם העובדה שקיבלתי את הכל מתנה חח...

שאלה נוספת ששכחתי מקודם - אם המגבר הוא שני ערוצים, המשמעות של זה היא שאני יכול לחבר אליו עד שני רמקולים? או שעל ערוץ אחד ניתן לחבר כמה רמקולים?

תודה :-)

פורסם

מגבר שני ערוצים יכול להפעיל זוג רמקולים כלומר כל רמקול ליציאה

ישנה עוד אפשרות "לגשר" זאת אומרת לחבר +של עורוץ אחד ו- של ערוץ שני באפשרות זאת משתמשים בדרך כלל לסאבוופרים

באפשרות זאת המגבר נותן יותר כוח לרכיב המחובר עליו (אפשר לעזות זאת רק כאשר המגבר תומך בגישור!)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

סבבה הבנתי, על המגבר של Concord (זה ה500W) כתוב שהוא Bridgeable, אני מניח שלזה הכוונה.

אגב, כשאמרת שהחלקים הם באיכות מאוד פשוטה - זה כלל גם את המגברים? כי האנשים שהשאילו לי את המגברים דווקא אמרו שהם טובים... :conf:

פורסם

המגברים ברמה סבירה ומטה אבל אני חושב שבמקום לחבר שני מגברים לא איכותיים עדיף לחסוך קצת ולהביא מגבר 4 ערוצים איכותי יותר

פורסם

תשמע כל הרשימה שלך שווה אולי 1000 שקל.

וזה לא בשביל לעשות לך רע. כי זה ציוד פשוט. הרדיו סביר. והמגברים פשוטים. הרמקולים + הסאב הם זבל!

אני הייתי מתקין. ושומע עם זה מספיק לך.

ורק אחרי זה מתחיל לשדרג. כי לפני שמוציעים כסף בודקים את מה שיש ביד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...