Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'מיני (כותרת נערכה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

רציתי לשאול שאלה לגבי רכב שטח. אני מעוניין לקנות םג'יפ של סוזוקי מדגם ג'ימיני. רציתי לקבל תגובות ממישהו שיש לו רכב זו או מכיר אותו ממש טוב.

איך הרכב???? האם כדאי לקנות אותו? כי שמעתי שמהירויות גבוהות איתו בכביש הוא רועד. רציתי רק לציין שאני לא קונה אותו בשביל לחרוש דיונות וכאלו

אשמח לתגובות, אליהו

ספא ן מעגל מתופפים ן עיצוב פנים

פורסם

אם לא בשביל "לחרוש איתו דיונות וכאלה" אתה קונה אותו, אז אולי תפרט טיפה בשביל מה אתה כן קונה אותו ותעזור לנו לענות?

GS300.

פורסם

אחלה רכב, בהחלט כדאי.

אבל אם אתה לא מתכוון לרדת לשטח, למה לא לקנות סופר-מיני מודרנית? הרבה יותר מרווחת, נוחה, חסכונית וזריזה. וגם בטח יציבה יותר על הכביש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
היי לכולם

רציתי לשאול שאלה לגבי רכב שטח. אני מעוניין לקנות םג'יפ של סוזוקי מדגם ג'ימיני. רציתי לקבל תגובות ממישהו שיש לו רכב זו או מכיר אותו ממש טוב.

איך הרכב???? האם כדאי לקנות אותו? כי שמעתי שמהירויות גבוהות איתו בכביש הוא רועד. רציתי רק לציין שאני לא קונה אותו בשביל לחרוש דיונות וכאלו

אשמח לתגובות, אליהו

ספא ן מעגל מתופפים ן עיצוב פנים

אני ינסה לסכם את האוטו בכמה מילים... הנסיעה איתו על הכביש היא פשוט איומה ונוראה, המתלים שלו מאוד קשים ומרגישים כל קפיצה ובור כמו שצריך. במחינת תאוצה הוא על הפנים ויותר מ100 אתה כמעט ולא תסע איתו כי ייקרע לך הלב ליסוע עם האוטו על יותר.

מבחינת שטח הוא אחלה של אוטו, יש לו עבירות טובה, בטח אם משפרים אותו קצת, יש לו כוח והוא עובר במקומות שג'יפים הרבה יותר גדולים ויקרים ממנו לא עוברים.

לסיכום אם אתה לא קונה את האוטו לשטח לדעתי אל תקנה.

פורסם

היתה לנו כזו 3 שנים.

רכב מקסים!

אמינות אולטימטיבית.

צריכת דלק 1:10 האוטומטי....ביטוח זול מאוד (זהה לפרייבט רגיל)

הרכב שלנו לא היה משופר וגם בקושי (באופן יחסי) ירד לשטח אבל כפי הנראה עם שיפורים קלים מדובר ברכב עם יכולות מרשימות. בסך הכל ממה שאני ניסיתי הוא עבר הכל ובדר"כ בקלילות

החלפת הבולמים שגם מגביהה אותו משפרת מאוד את נוחות הנסיעה...בכל מקרה אל תצפה להרבה הרכב מאוד קופצני.

הרכב מתאים לבודד או זוג (קטן מאוד) ויש לו יתרון גדול בחניות (קצר).

בטיחות....עדיף לא לדבר על זה, עד שנת 2005 אין ABS!!!

הרכב יכול לנסוע גם 120 אבל לא מומלץ לעבור את ה100.

הנעה אחורית, דורשת תשומת לב בסיבובים בעיקר שהכביש רטוב.

למצוא אחת שמורה עם ק"מ נמוך זה קשה והם נסחרים במחירים גבוהים בהרבה מהמחירון (קח את זה בחשבון)

במחיר מחירון בדר"כ תקבל רכב עם ק"מ גבוהה שראה הרבה שטח.

המון מידע תוכל למצוא בJEEPTRIP.COM

בהצלחה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...