Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצורך העיניין

נגיד שאני עובד במקום עבודה כלשהו

ומעוניין לעזוב , לפני המילואים

מה אני עושה עם הטופס שאני מקבל למקום העבודה ?

אני יודע שבעיקרון משלמים לפי 4000-4500 למי שאין עבודה מה עושים ?

תודה מראש

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אם וכאשר אתה נמצא במילואים כאשר אתה עובד בעבודה מסויימת אתה מקבל שכר יומי לפי איך שאתה מקבל בעבודה.

אם אינך עובד בעבודה כלשהי אתה תקבל מינימום או לפי האבטלה שאתה חותם.

איך מקבלים את הכסף ?

בתום המילואים לאחר כמה ימים יגיע לך תלוש עם מספר הימים שהיית במילואים ואיתו אתה ניגש לביטוח לאומי ובלי תור יש לך ניירת ששייכת לגמול מילואים לוקח מעטפה חומה עם הטופס ממלא ותוך שבוע שבועיים מתווספים לחשבונך הסכום במקביל לכמות ימי המילואים שהיית.

פורסם

למיטב ידיעתי, אתה מקבל מהצבא רק 70% מהמשכורת שהיית מקבל במקום עבודתך עבור אותה תקופה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קצת סדר בבלאגן.

אם אתה עובד במקום עבודה מסודר (כלומר, אחד שמוציא לך תלוש שכר מסודר, משלם עליך לביטוח לאומי ומס הכנסה) המעביד שלך אמור לשלם לך שכר רגיל בימים בהם היית במילואים ולהתקזז מול ביטוח לאומי על הסכום על סמך האישור שאתה מקבל מהמשרד קישור שלך.

אם אתה לא מועסק כלל, כלומר מובטל זה זמן מה, הקיצבה שלך מחושבת לפי שכר המינימום.

אם הועסקת בשלושת חודשים האחרונים, הקיצבה שלך מחושבת לפי השכר הממוצע שלך בשלושת החודשים האחרונים. לכן, חשוב להגיש את הטפסים לביטוח לאומי בצירוף צילום של שלושת תלושי השכר האחרונים שלך, אחרת תקבל קיצבה נמוכה משמעותית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חשוב גם לציין שצה"ל מחשב אתה תשלום לפי 30 ימים בחודש. כלומר אם אתה מרוויח 6000 ש"ח בחודש בעבודה של 20 ימים אז אתה מרוויח 300 ש"ח ליום, בצה"ל לעומת זאת יחשבו לך שעבדת 30 ימים בחודש ולכן זה יחושב 200 ש"ח ליום!

ומניסיון תשלום על יום מילואים למובטל/ סטודנט זה 120 ש"ח עלובים שהם פחות ממשכורת מינימום.

כל הכבוד לצה"ל.

• תוכן חדש...