Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ברשותי פיג'ו 106 1.4 שקניתי אותה לא מזמן וברצוני להחליף את נוזל הקירור במערכת במכונית ועל כן נאמר לי שהמנועים ברכבים אלו מאוד רגישים למים לא איכותיים ..

1. האם אני יכול לבצע זאת ( אינני מוסכניק אך בעל חוש טכני מפותח יחסית )

2.מהם השלבים בעשיית ריקון המים הישנים והוספת המים החדשים

( יש האומרים שיש צורך שהרכב יהיה מונע והחימום יעבוד בנוסף )

3. איזה כלים ונוזל קירור מתאים אני צריך ?

:wink:

פורסם

מנוע קר חשוב מאוד!יש לי 306 אבל אני מאמין שהכל שם די שומה אז ככה. על מנת לרוקן יש מין ברז בצד ימין תחתון של הרדיאטור שפותחים על מנת להוציא את הנוזל הקטע הוא שזה עשוי מפלסטיק והוא עלול להישבר בעת פתיחה דבר שעלול להשביט לך את הרדיאטור ולכן אם בצינור התחתון אין חיבור מהיר (גם כן עשוי מפלסטיק וזה כבר רוב הסיכויים יישבר בעת פתיחה) אז אתה יכול לשחרר אותו על מנת לרוקן. אם יש נשה לשחרר אחד מצינורות החימום מומלץ שיהיה כמה שיותר למטה לפתוח את פקק הרדיאטור ולשחרר את הנוזל. לדעתי נסה לדחוף קצת אוויר למערכת כדי להוציא כמה שיותר נוזל.סגור את הצינור ומלא נוזל קירור ברדיאטור עד הסוף. עכשיו בצד ימין של המנוע (אם אתה עומד מול האוטו) תראה צינור שהולך לרדיאטור בצד הקרוב למנוע יש בורג לשיחרור אוויר. בקיר האש איפה שנכנסים הצינורות לחים אמור להיות עוד אחד. תפתח אותם. אם יוצאים מים סגור את הבורג ממנו יוצאים. תתניע את הרכב חכה שייצאו מים גם מהשני וסגור אותו. תבדוק בכל הזמן הזה שלא חסר נוזל זא מאוד חשוב וגם תסתכל על המחוג שהמנוע לא מתחמם. חכה עד שהמאווררים מתחילים לעבוד זהו סיימת.בקשר לחימום אני לא יודע איך זה אצלך אצלי אין ברז והמים כל הזמן עוברים דרך הרדיאטור הפנימי ולכן אין צורך להפעיל חימום.

לגבי רכישת נוזל קירור יש לך שתי אפשרויות. או שאתה קונה מהחברה וזה 80 ש"ח ל5 ליטר נוזל (זה מה שאני עושה) או שתלך על PRESTONE שעולה ב50 ש"ח ב ACE ל 3 ליטר. אני אישית ממליץ לך על המקורי אם אתה כבר שובר את הראש להחליף. אם אתה הולך על פרסטון נראה לי שתצטרך 2 מיכלים.

זהו מקווה שעזרתי חכה קצת שעוד אנשים יגיבו כי אולי יש הבדלים קטנים פה ושם במכוניות.

• תוכן חדש...