Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

חבר שלי מחפש מגבר פשוט, שיגביר אחוריים וסאב.

מגבר 4 ערוצים.

תקציב 300-400 גג.

סאב פשוט של החברה R&Y אפשר למצוא אותו בנענע שופ או וואלה.

אחוריים של פיונר ה-400W

אני חושב שהפולס האדיו יעשה את העבודה.

מחכה לשמוע לעוד המלצות, תודה מראש.

מקס.

פורסם

הוא לא הולך לקנות מגבר של החברה R&Y.

זאת החברה של הסאב שיש לו.

אני מבקש המלצה למגבר באזור ה300-400 שקל.

הוא לא מעוניין ביד שניה, והוא לא צריך מגבר חזק שיפתח לו את "המערכת".

מקס.

פורסם

הוא לא ימצא משהו טוב בתקציב הנ"ל שאפילו יזיז לרמקולים או לסאב , אולי יוכל למצוא משהו יד 2 אם לא שיחסוך עוד קצת ויקנה משהו נחמד יותר שגם יחסוך לו כאבי ראש .

פורסם

לאופירי בפעם הבאה לקורא את כל ההודעה ולהבין אותה לפני שמגיבים

לפותח השרשור גם אני חושב שהפולס אודיו יהיה בחירה טובה הוא בסך הכול מגבר טוב ודי אמין קניה משתלמת

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

לא בקשתי המלצות על מגברים שיזיזו (סתם דוגמא K2P), סה"כ פיוניר אחוריים וסאב סביר.

ליצחק תודה על ההמלצה, למגברים האלה היתכוונתי, אבל אני צריך גם לשמוע חוות דעת עליהם.

לאורן כניראה שזאת תיהיה הבחירה למרות שזה קצת מעל התקציב, אבל עדיין אני מחכה לעוד המלצות או חוות דעת.

תודה מקס.

פורסם

יש לי את הקרדינל הV15 עלה לי 480 ולמחיר שלו אני הייתי מרוצה מאוד, אך רק אחרי שקניתי מגבר יותר טוב של סאונד סטרום הבנתי עד כמה האיכות של הקרדינל נמוכה.

:-) just smile
  • תוכן חדש...