Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש חברת ביטוח טובה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת חיפושי אחרי חברת ביטוח הוגנת ונורמאלית יותר מהנוכחית, מעניין אותי לשמוע מכם מהם הדברים שצריכים לשאול/ לדעת לפני רכישת פוליסה חדשה.

תמיד שצריכים את חברת הביטוח אתה מגלה שישנם דברים לא כלולים בביטוח או שנדרש סכום נוסף כדי לקבל שירות מסויים, לכן אני מעוניין לדעת אילו שאלות לשאול כדי לא להיות מופתע לאחר מכן.

לצערי כיום החברה שאני מבטח בה מוכיחה את עצמה לרעה שוב ושוב וגורמת לי נזקים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
תמיד שצריכים את חברת הביטוח אתה מגלה שישנם דברים לא כלולים בביטוח או שנדרש סכום נוסף כדי לקבל שירות מסויים, לכן אני מעוניין לדעת אילו שאלות לשאול כדי לא להיות מופתע לאחר מכן.

לצערי כיום החברה שאני מבטח בה מוכיחה את עצמה לרעה שוב ושוב וגורמת לי נזקים.

אתה מבוטח בביטוח מקיף בחברה שלך?

ואישה שירותים רצית לקבל ולא קיבלת?

הרכב עבר תאונה והחברה התנערה מכל אחריות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הייתי ממליץ לך על "רוזן" ענק הביטוחים,מחירים הכי טובים שאני הצלחתי למצוא בצפון הארץ וגם שרות הכי טוב ומהיר שיש כשבאמת צריכים אותם.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אתה לא הראשון שאני שומעת שלא ממליץ על החברה הזו.

לנו הייתה איתם בעיה עם ביטוח שרכשנו מהם.

להתרחק כמו מאש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מעוניין יותר לדעת מהם הדברים שצריך לבדוק כאשר עושים ביטוח

אני מבוטח בשירביט ולהלן שני סיפורים שימחישו לכם מדוע לא כדאי להתקרב אליהם.

, לפני חודש פגעתי ברכב בחנייה פגיעה קלה, השארתי לבעל הרכב פתק על החלון ובמקביל צלצלתי לחברת הביטוח, הבעיה היא שלקח לי יומיים להשיג אותם ועד שהם ענו לי הם אמרו שהם לא יכולים לטפל בי כי הם עסוקים בפןליסות של עובדי המדינה שהם מבטחים, רק ביום השלישי הצלחתי לקבל יחס מפקידה ששלחה לי פקס למילוי הפרטים שהגיע מקוטע וכמובן שלקח לי עוד יום לקבל את הדף השני, ואז שחשבתי שהכל נגמר דיברתי עם בעל הרכב והוא תיקן את רכבו, לאחר שבועיים קיבלתי טלפון מבעל הרכב שטוען "מדוע לא הודעת לחברת הביטוח שלך על הפגיעה" ושוב טלפונים וטזוזים ועד היום חודשיים מהפגיעה החברה המטומטמת הזאת לא מצליחה לבצע פעולה פשוטה של טיפול בפגיעה ברכב

סיפור 2. בליל השלג בירושלים הרכב שלי נתקע בשביל חצץ, טלפנתי לחברת הביטוח וביקשתי גרירה, הם שאלו איפה האוטו וטענו שזה חילוץ מיוחד שעלותו מתחילה ב 500 ש"ח ויכולה להסתיים בכל סכום שהמחלץ יקבע, כמובן שלא נעזרתי בשירותיהם האדיבים ונעזרתי בבעל ג'יפ נחמד שהוציא אותי לכביש רגיל ומשם לגרר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...