Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב שלי הוא כ50,000 ש"ח. מיועדת לנסיעות יומיומיות ללימודים. (נסיעות לא ארוכות)

הטויוטה אמינה אך מאוד יקרה.

השאלה שלי היא האם מחירי החלקים של הפולו והטסטים שלה כל כך יקרים כמו שאומרים? (שנת 2002-2003)

ומי שיודע בבקשה לרשום לי סדר גודל של מחירים, בכמה מחירי חלקי הפולו והטסטים יותר יקרים? דוגמאות יעזרו לי מאוד..

שאלה נוספת, האם השברולט אוואו אמינה? חסכונית? יתרונות, חסרונות? (המחיר שלה נמוך יחסית לפולו וטויטה, שנת 2004- 51,000)

תודה..

פורסם

הטסטים לא נקבעים על פי יצרן הרכב אלא על פי קבוצת השווי שלו (שנגזרת ממחירו כחדש) ואין כאן הבדל משמעותי, אם בכלל בין המכוניות שציינת, לכן אפשר לעזוב את השיקול הזה.

את הפולו איני מכיר, אבל הדייהולט אביאו "מצטיינת" בבטיחות בין הגרועות ביותר לרכב חדש כלשהו, לו רק בגלל סיבה זו לא הייתי שוקל אותה כלל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

1. היאריס והפולו הם המכוניות הכי מבוקשות בקבוצה.

2. הפולו לא יקרה לאחזקה בהשוואה למתחרות (יאריס,206 וכו').

3. בגירסה האוטומטית היאריס תהיה החסכונית ביותר בדלק, בגיר ידני - הפולו היא המומלצת.

4. כל המכוניות בגודל הזה הם מכוניות בקבוצה 2 , כלומר אגרת טסט של כ-900 ש"ח.

5. הפולו מרווחת יותר מהיאריס, בתא נוסעים ובבגאז.

אופציות נוספות :

Peugeot 206 או הונדה גאז.

בהצלחה,

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

וגם פונטו ספייס (אני מאמין ששנתון 2005 יכנס יופי בתקציב).

חסכונית מאוד, זולה לאחזקה, בטוחה ואמינה.

!AWDSOME

פורסם

לדעתי דווקא ספייס תכנס יותר לכיוון שנתנונים 2003-2004.

האוויאו מחרידה בבטיחות. אם את לא מתכוונת לנסוע הרבה אולי כדאי לך דווקא גטס שהיא מאד זולה להחזקה, חוץ מהדלק ובטיחותית כמו הפולו והיאריס בגירסת הGLS.

חוצמזה יש גם את הC3.

פורסם

לגבי הc3 וה206 לא מתקרבת.. מחפשת רק יפניות.. חשבתי על השברולט רק כי המחירון שלה ממש נמוך. אבל שמעתי דברים לא טובים, לכן ירדתי ממנה.

האופציה שהכי נראת לי היא הפולו כרגע, השיקול המרכזי הוא אחזקה. שמעתי שהאחזקה שלה מאוד יקרה.

חלקים יקרים וכו'.. מישהו יודע?

פורסם

צרפתיות לא אמינות, לגרמניות אחזקה יקרה, רק יפניות... נו, אנחנו חיים בעולם של סטיגמות.

האחזקה של רוב הקטנות לא מאוד יקרה, והפולו אינה יוצאת דופן. היא גם מכונית טובה ולכן מומלצת. אם את בכל מקרה בלחץ ממחירי החלקים, מה הבעיה להרים טלפון למוסך של פולקסווגן ולשאול? בקשי מחירי טיפולים שוטפים ומחירים של תיקונים נפוצים - בלמים, החלפת רצועת תזמון, חיישנים וכדומה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לגבי הc3 וה206 לא מתקרבת.. מחפשת רק יפניות..

.

.

.

האופציה שהכי נראת לי היא הפולו כרגע

את מודעת לכך שהפולו לא יפנית?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...