Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

כידוע בדלק של חברת "דלק" יש תוספים בדלקים שלהם, ש"משפרים" את הביצועים ו"שומרים" על מנוע נקי.

האם הדלק איכותי או שזה סתם שטויות מישהו הרגיש שיפור?

פשוט נוצר ביני לבין מישהו ויכוח, שהוא טוען שהדלק הכי איכותי כי יש בו תוספים ומורגש שיפור.

אני טוען שזה בולשיט וגם אם יש תוספים הם לא עוזרים..

מה אתם אומרים, הדלק באמת איכותי וכדאי לתדלק בחברת "דלק" על בסיס קבוע?

אני מדבר על בנזין.

תודה

פורסם

חברת "דלק" עובדת על פירסום מעולה ומטעה את הציבור.

כל הדלקים של כל התחנות דלק בארץ מגיעים מאותו בית זיקוק.

חברת דלק פשוט מציינת שיש בדלק תוספים ומשתמשת בזה לטובתה על מנת למשוך קהל לקוחות רב יותר לתדלק בתחנות שלה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
חברת "דלק" עובדת על פירסום מעולה ומטעה את הציבור.

כל הדלקים של כל התחנות דלק בארץ מגיעים מאותו בית זיקוק.

חברת דלק פשוט מציינת שיש בדלק תוספים ומשתמשת בזה לטובתה על מנת למשוך קהל לקוחות רב יותר לתדלק בתחנות שלה.

ל'

השאלה העיקרית האם הם מוסיפים תוספים לדלק הקיים או שהפירסום שיקרי?

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

קראתי באתר שלהם שהם מוסיפים תוספים לדלק.

מעניין אם זה נכון.

השאלה היא אם יש שיפור בדלק שמורגש לטובה ברכב.

מישהו מתדלק קבוע בחברת דלק ויכול לתת חו"ד?

כי אני לא מאמין בזה, ואני מתדלק בכל תחנות הדלק לא משנה לי.

פורסם
השאלה העיקרית האם הם מוסיפים תוספים לדלק הקיים או שהפירסום שיקרי?

הפרסום אינו שיקרי, הוא פשוט מטעה, הם מציינים שבדלק יש תוספים, שנמצאים שם כבר, הדלק שאתם מתדלקים מגיע כבר עם התוספים הנ"ל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דווקא אנחנו תדלקנו באוטו הקודם בתחנות דור אלון וטן, והיו גימגומים והאוטו לא עבד חלק, איך שעברנו לדלק המנוע עבד הרבה יותר חלק וצריכת הדלק ירדה, לדעתי זה לא שהוא דלק טוב, פשוט תחנה "דלק" ספציפית שאני מתדלק בה לא מוהלת דלק, והדלק נקי ואיכותי.

:-) just smile
פורסם

אני ממלא בתחנת דור שנמצאת על הכביש ביציאה מראשל"צ לכיוון בית דגן

דלק מצויין הרכב נוסע חלק, לעומת תחנות אחרות בראשל"צ שתדלקתי שם.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...