Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום ראיתי רכב עם בודק מחברת "המומחה" (זולים ולעניין..) מדובר על פיג'ו 97 106 אוטומט..

בסה"כ הכל היה בסדר, רכב שמור עם 98,000 ק"מ.. רק שעשו ראש מנוע לפני 500 ק"מ (המוכר טען שבעלות 4.5K למרות שלא הוציע קבלה כדי לחסוך מע"מ) הבודק אמר שיש לעשות כיוונים כי המנוע מזיייף! מה זה בדיוק אומר אני לא יודע! המוכר אמר ששלשום עשו כיוונים ושהוא יכניס את הרכב שוב למוסך ושאחרי עוד 1,500 ק"מ יש להכניס את הרכב שוב למוסך. הבודק אמר שכאילו אי אפשר לדעת עוד אם הראש מנוע החדש יהיה בסדר או שיצטרכו לעשות שוב פעם.. המוכר אמר לי שהוא יוציא לי אחריות לראש מנוע לכמה חודשים מהמוסך ושבינתיים ישאיר אצלי 1500 ש"ח עד סוף ההתחייבות..למקרה ש..

מה המומחים האמיתיים אומרים?? יש לי באמת מה לחשוש מהראש מנוע החדש הזה? מה יכולות להיות העלויות?

תודה לכל התגובות!!

פורסם

"מומחה"- ערוך חיפוש.

הרכב-לדעתי, עזוב חפש אחר.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

נשמעת לי קצת מפוקפקת העיסקה הזאת.

ראש מנוע ב106 לא עולה 4500 ש"ח, אולי חצי מזה בלי קבלות ובקומבינות. ב4500 ש"ח מחליפים מנוע קומפלט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...