Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות טיפול 10 אלף שעשיתי באוטו והחלפת הפילטר דלק גיליתי שהצינור שמוביל מהפילטר לקרבורטור (הזרקה חד נקודתית)התייבש ונהיה כמו אבן , כמובן שאני יחליף אותו בקרוב , אך השאלה שלי אם זה שהצינור יבש יכול לגרום לזה לכך שהאוטו לעיתים רחוקות (יחסית) מתכבה סתם פתאום באמצע נסיעה (תחושה כאילו הוא לא מקבל דלק , אין תגובה לגז)?

פורסם
אך השאלה שלי אם זה שהצינור יבש יכול לגרום לזה לכך שהאוטו לעיתים רחוקות (יחסית) מתכבה סתם פתאום באמצע נסיעה (תחושה כאילו הוא לא מקבל דלק , אין תגובה לגז)?

אני לא רואה שום סיבה שיש קשר.

פורסם
בעקבות טיפול 10 אלף שעשיתי באוטו והחלפת הפילטר דלק גיליתי שהצינור שמוביל מהפילטר לקרבורטור (הזרקה חד נקודתית) רק אני רואה את הבעיה במשפט הזה?! התייבש ונהיה כמו אבן , כמובן שאני יחליף אותו בקרוב , אך השאלה שלי אם זה שהצינור יבש יכול לגרום לזה לכך שהאוטו לעיתים רחוקות (יחסית) מתכבה סתם פתאום באמצע נסיעה (תחושה כאילו הוא לא מקבל דלק , אין תגובה לגז)?

כל עוד הצינור שלם ואין נזילות, אין שום סיבה שהוא ייגרום לתופעות הנ"ל.

בכל מקרה - החלף אותו בהקדם!

פורסם

בהזרקה חד נקודותית יש מזרק בודד, שיושב במרכז סעפת יניקה.

המכלול, שאתה חושב, שהוא "קרבורטור" הוא בית מצערת.

פורסם
בהזרקה חד נקודתית יש קרבורטור הוא אומנם לא נראה כמו קרבורטור רגיל אבל הוא נקרא ככה.

אין קרבורטור, הוא ממש לא נראה כמו קרבורטור ובטח שלא נקרא קרבורטור!

כמו שאמר ידידי המלומד שמעליי: יחידת/מכלול הזרקה הוא השם הנכון.

• תוכן חדש...