Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. צריכת דלק מוגברת

2. העלאת הבלאי, עקב הגעה לסל"ד גבוה.

האם זה הכל?

האם הדבקת הדוושה לרצפה במהלך 90 אחוז מהנסיעה הורסת משהו?

נ.ב

כמובן שאני לא מדבר על הגעה לסל"דים גבוהים ישר מההתנעה, כאשר הרכב קר, את זה אני יודע שאסור.

תודה לעוזרים :)

פורסם

בדרך כלל שלוחצים הרבה על הגז לוחצים הרבה על הברקס

אז תוסיף לרשימה רפידות חדשות

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

כמה שטויות אתם מדברים, אם הוא יהיה עם רגל כבדה על הגז אז הוא יתקע בעץ או הרישיון שלו ישלל?

אני רואה ששטיפת המוח בקשר למהירות שעושים לאזרחים במדינה הזאת, עובדת גם עליכם.

רגל כבדה על הגז איננה בהכרח מהירות גבוהה!

לא חשבתם שאפשר למשוך את המנוע לסל"דים גבוהים עד שמגיעים למהירות הרצויה ואז להישאר בה?

ליצן שחור, רגל כבדה על הגז תשפיע ישירות על הכיס שלך בצרוכת דלק (הרי זה ברור ומובן מאליו), הצרה היא שהדבר יכול לגרום לכיסים שלך להיות הרבה יותר קלים בגלל בלאי גבוה הרבה יותר של מכלולי הרכב.

קח שני רכבים, הונדה סיוויק היא דוגמא מעולה.

שתיהן זהות לחלוטין מכל הבחינות, אחת הייתה אצל איזה "שום-אחר" שחושב שמדובר בלפחות 911 והשניה הייתה אצל אדם שמבין שמדובר ברכב משפחתי וככה גם נהג, כאשר תיסע על שתיהן אתה לא חושב שתרגיש הבדל?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

משעמם, אה? :roll:

מובטלי הפורום התאחדו.

חלאס, נו, אתה צריך את הפורום (או מישהו)

בשביל לדעת את התשובה? כתבת אותה בעצמך,

בסעיף 2.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

להתראות בשרשור הבא: "האם נהיגה באוטו גורמת נזק" בו יוסבר למה נהיגה מובילה להתנהגות פלילית ושלילת רישיון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...