Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האם ידוע לכם האם יש חוק האוסר על דיבור בטלפון נייד, דרך רמקול?? ואני מדגיש כלומר ללא דיבורית.

כמו כן אני אשמח לקבל קישור לאתר שבו מופיעה רשימה של חוקים מסוג זה.

שבוע טוב

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החזקת את הטלפון ביד בזמן הנהיגה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מדבר על שאלה תיאורטית, לא תפס אותי ברוך השם שוטר אבל: האם מותר לדבר עם ספיקר כשהטלפון מונח בצד?

אם אתה מכיר יש את זה בחדשים של נוקיה.

פורסם

מה זו התשובה "נניח"?

השוטר ראה אותך אוחז בפלא פון בזמן הנהיגה או שלא?

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מכיר את זה. לי אישית יש אוזניית בלוטות' אך לפני שהיתה לי, שמתי פשוט את הפלאפון (נוקיה גם כן) על ספיקר, הנחתי אותו בתא ממול תיבת ההילוכים ודברתי. לא הרגשתי צורך להחזיקו ביד בין כה כי זה לא היה כזה נוח כאשר החזקתי את ההגה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

שימוש בטלפון בעת שהרכב נע

שלא באמצעות מיקרופון המותקן ברכב

נהגת ברכב הנ"ל, ובעת שהרכב היה בתנועה

השתמשת בטלפון קבוע/נייד

שלא באמצעות מיקרופון, המותקן ברכב,

בניגוד לתקנה 28 (ב) לתקנות התעבורה.

"החוק היבש" דורש ממך שיהיה מיקרופון מותקן ברכב, אך הוא לא מפרט כיצד המיקרופון יותקן וגם אין תקן, מבחינתך התקנה יכולה להיות גם טלפון שקשור בשרוך למראה המרכזית ברכב.

במידה ולא אחזת בסלולארי ביד אין לו עילה לתת לך דוח, כי 2 היידים שלך היו על ההגה ותיבת ההילוכים לצורך נהיגה.

ל'

פורסם

תודה,

איפה אני קורא את כל התקנות השונות?? אם אפשר קישור אני אשמח.

בקשר לתקנה נוספת: האם יכולים לחייב אותי שיהיה אצלי ברכב פח לזבל?

פורסם

בשביל לדבר ברמקול אתה צריך לבצע שתי דברים: לגעת במכשיר כשאתה עונה (במקרה ומישהו מתקשר אליך) או מתקשר למישהו ואז לשים על מצב דיבורית, והדבר השני הוא לדעת במכשיר שוב כדי לנתק את השיחה. בכל אופן, הדו"ח מוצדק בין אם השוטר ראה אותך אוחז במכשיר או לא. אגב, באתר לחוקי תעבורה רשום גם שבמקרה והשוטר לא ראה אותך אוחז במכשיר הוא יכול להאשים אותך באי אחיזת ההגה בשתי הידיים.

פורסם
תודה,

איפה אני קורא את כל התקנות השונות?? אם אפשר קישור אני אשמח.

בקשר לתקנה נוספת: האם יכולים לחייב אותי שיהיה אצלי ברכב פח לזבל?

370ב. ברכב נוסעים פרטי, ברכב פרטי דו-שימושי וברכב מסחרי שנרשם אחרי ט"ו באייר תש"ם (1 במאי 1980) יותקן סל-אשפה מסוג שאישרה רשות הרישוי בהודעה ברשומות ובמקום שאישרה בהודעה.

ל'

פורסם

וואלה?

אתמול מצאתי את הפח שלי כשניקיתי את האינטרסול (בוידם)- והעפתי אותו לפח (של הבית) כי הוא איבד צורה.

למה מחייבים אותי לשים פח ברכב שלי- עוד מעט ייחיבו אותנו גם לשטוף אותו כל שבוע.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בכל הום סנטר/איס יש פינת אביזרי רכב, שם ניתן למצא גם פחים.

ל'

פורסם

ראיתי כבר לא מעט פעמים שוטרים שמתעלמים מנהגים שעוקפים עקיפות שעלולות לסכן חיים ושלא נותים זכות קדימה - אבל הכי חשוב, שיהיה פח ברכב! WTF, התקנה הכי מפגרת ששמעתי.

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...