Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני כבר בערך חודשיים מחפש גולף IV באזור הצפון רק גנריישן ויד 1.

היום נפלתי על V5 במצב לא נורמלי. באמת שמורה לגמרי.

נסעתי עליה והיא מרגישה באמת מעולה.מנוע- גיר- בולמז- בלמים מרגישה שמורה מאוד בקיצור.

כולם אומרים לי שהיא תקרע לי את הצורה בדלק.רציתי לדעת חוות דעת של אנשים שמכירים או יודעים ושיכולים יותר לייעץ חוץ מלהגיד שהיא תקרע אותי בדלק.

אני בן 22 ועוד מעט מתחיל ללמוד ולוקח הלוואונת קטנטונת בשביל הרכב ואם זה אוטו ממש חזק כמו שההיא מרגישה לי אני חושב שאני מוכן להוציא קצת יותר כסף. השאלה היא כמה???

האם יהיה לי איזשהו הבדל באחזקה בינה לבין גולף נפח 2000?

משהו שונה ב V5 חוץ מהמנוע? גיר וכאלה. . .

איך המחיר שהוא אמר לי? אני מאמין שנסגור על 65000 היא שנת 2001 ויד ראשונה עם קילומטראג' ממוצא מינוס.

הוא אמר לי שבדיקה אחרונה שהוא עשה היא קיבלה ציון משוכלל של 94 ואיבד את הטופס אבל אומר לי שאין שום בעיה שניקח לכל מקום שאני רוצה והוא מבטיח לי שיצא ציון מצויין.

אני מאוד מפחד לקפוץ קצת מעל הפופיק שלי עם מכונית שהשוק שלה לא בשמיים.

אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי בלבטים שלי.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

אהלן ברושתי שתי מוכניות לאנד קרוזר חדשה וה גולף V5 אני אישית יכול להגיד לך

שהגולף שותה דלק בכמיות שלא תאמין ממש סבל רב נגרם לי ממנו מבחינת הדלק כמובן

יש הבדל ממש משמעותי בין אה V5 לה גולף 2000 שיש לאמא שלי אני אישית

הייתי ממליץ לך ללכת על משהו יותר חסכוני כמו גולף 1600 ידני גם יחסוך לך הרבה מאוד

הוצעות מיותרות וגם נראת בצורה כמו אה V5 אז בשביל מה להוציא יותר : )

אבל זאת רק דעתי שהיה לך בהצלחה בקניה ותחשוב טוב טוב לפני מבחינת הדלק

שבוע טוב תום.

פורסם

גם לי יש v5 רק את הדגם של ה170 כוח סוס (5 אדום) הרכב אכן שותה דלק אבל הוא מהנה יותר חזק יותר וגם מאובזר יותר

הכל תלוי בכמה נדלקת על האוטו אני אישית נהנה ממנו מאוד אבל אם אתה לא מחפש את הכוח אז לך על מנוע 2000

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

גם ה 2000 לא כזו חסכונית, אוכלת יותר מכל 2000 שהכרתי.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

האוטומט הרבה יותר זללנית בכל המקרים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כמובן שגיר רגיל אוכל פחות דלק וגם יותר מהנה ,אבל לפי דעתי מנוע 1.6 משעמם מנוע 2.0 בגרסה הידנית חמוד מאוד אבל לא חסכוני בדלק, הv5 הרבה יותר כיפית וכמובן אוכלת יותר דלק. ואני אומר את כל זה אחרי שנסעתי במספיק גולפים במהלך חיי אפילו יותר מידי. אין גולפים שחסכוניות בדלק ואין דבר כזה טיפולים זולים כל עוד עושים אותם במוסך מורשה.

שקונים רכב צריך להחליט מה רוצים ממנו ולמה הוא ישמש ואחרי זה חושבים על דגם ומנוע .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...