Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן קופה/307 - מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם - הבן של השכנים מעוניין למכור את ה-207 XS שלו ולהתקדם מבחינת השנתון והגודל. חשוב לו ייחוד מסויים, בטיחות ועלויות אחזקה (כולל דלק) שפויות.

כחובב אירופאיות וידניות (כן, יש זן כזה) הצעתי לו לחפש 307 3 דלתות 1600 או 2000 סמ"ק, מגאן קופה לאחר 2004.

השאלות שלי: האם הגרסא הידנית של ה-307 נחשבת מוצלחת/מבוקשת? האם היא אמינה? ולגבי המגאן - האם הדגם משנת 2004 ואילך נחשב מבוקש ואמין? המחיר שלה נמוך יחסית לתמורה שהיא נותנת.

ושאלהאחרונה - האם יש למישהוא נסיון עם הונדה HRV?

תודה מראש.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

היתה (נגנבה) לחבר שלי מגאן 3 דל' היא זהה לחלוטין למגאן הרגילה, אוטומטית ואם אבזור דומה.

היא נראית טוב אבל לא ממש ספורטיבית...

יש פה ושם 307 3 דל' ידני, תהיה סבלני ותחפש טוב.

פורסם

אי מודע לכך שהמגאן 3 דלתות היא לא קופה אמיתית, אבל כבר בצבא לימדו אותי שבמדבר כל קוץ הוא פרח...

לגבי הפיז'ו - יש לא מעט 3 דלתות (לא XSI) ועם מעט סבלנות עוד נמצא.

אגב - האם הגיר של המגאן II "אמין" כמו של הדגם שעד 2004?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

הגיר של המגאן ושל ה307 (ושל הC4) זה בגדול אותו AL4. אני לא מכיר בעיות אמינות.. יש לו מחלות אחרות כמו רצונות משלו לפעמים אבל לומדים לחיות איתו.

פורסם

הבחור מדבר על ידני ולא אוט' אם הנבתי נכון.

ה307 2.0 הידנית יכולה להיות אחלה אופציה משום שהיא מאובזרת ולא מסורסת עמו הגירסה האוט'.

אומנם קשה למצוא אך אני חושב כי החיפוש שווה- אני ממש אהבתי את הרכב- למרות מה "שמספרים" אצלינו היו שני 307 במשך 5 שנים ולא היו בעיות מיוחדות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מגאן 3 דלתות ידניות קיימות גם הן, לא הרבה אך קיימות

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...