Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ויעוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים כשיצאתי מהחניה בביתי נכנסתי טיפ טיפה ברכב של שכני, [אני מצרף תמונה של הפגיעה בצד שמאל לידג הגלגל] ועקמתי לו את הפח, הוא הלך למוסך ואמרו לי שעלות תיקון היא 1790 שקל, ברצוני לברר א. האם המחיר הוא סביר או שמא מופרז [כי אני חשבתי לתומי שמדובר בעלות תיקון של 100 200 שקל]

ב. האם כדאי לשלוח אותו לחברת ביטוח [יש לי בטוח צד' ג' מקיף]

בתודה מראש על העזרה

31012008(002).jpg

פורסם

חבל שלא כתבת באיזה רכב מדובר ??

אני ממש לא פחח ולא שמאי ואם התמונה מראה את כל הנזק זו עבודה בעיניים.

אבל... יכול להיות שנגרם נזק לגלגל/חלקים באיזור (ציריות/חלקי הגה /חלקי פרונט).

אם לא,זו פשוט סחטנות לשמה,גג 500-600 ש"ח תיקון פחחות מה עוד שהצבע לבן ולא מטאלי.

מצד שני שוב תלוי באיזה רכב מדובר וברור שלמשל דין הונדה אינה דינה של סיאט /מיצובישי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עבודת הפחחות והצבע של הכנף הנה כ 600-700 ש"ח + 15.5% מע"מ.

רואים שגם הפגוש הקדמי נפגע, אבל מהתמונה לא ניתן להעריך במדויק את הנזק שבו ומה צריך לתקן בו ואת העלות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
לפני יומיים כשיצאתי מהחניה בביתי נכנסתי טיפ טיפה ברכב של שכני, [אני מצרף תמונה של הפגיעה בצד שמאל לידג הגלגל] ועקמתי לו את הפח, הוא הלך למוסך ואמרו לי שעלות תיקון היא 1790 שקל, ברצוני לברר א. האם המחיר הוא סביר או שמא מופרז [כי אני חשבתי לתומי שמדובר בעלות תיקון של 100 200 שקל]

ב. האם כדאי לשלוח אותו לחברת ביטוח [יש לי בטוח צד' ג' מקיף]

בתודה מראש על העזרה

זה תלוי כמה ההשתתפות עצמית שלך,

אם היא 2000 שקל אז עדיף לך לשלוח אותו לבצע את זה ולשלם,

אם זה 500 שקל , אז תשלח אותו לחברת ביטוח שלך.

בכל מקרה תנסה עוד פחחים כמו שהנ"ל הציעה לך...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
עבודת הפחחות והצבע של הכנף הנה כ 600-700 ש"ח + 15.5% מע"מ.

רואים שגם הפגוש הקדמי נפגע, אבל מהתמונה לא ניתן להעריך במדויק את הנזק שבו ומה צריך לתקן בו ואת העלות.

בברכה - רפי לין :-)

לפני כחודש - מכה דומה ברכב מזדה 626 , לבנה, שנת 2002 . תוקנה במוסך " התאומים " בבת ים .

העלות - 600 ש"ח + מ.ע.מ כ 700 ש"ח, פחחות + צבע . + פוליש קל למכסה מנוע, ולחלק העליון של הכנף השניה,

לגוון דומה .

- אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...