Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי כרגע מגבר 4 ערוצים, שמגביר זוג יחיד של קומפוננט(הרץ אנרג'י) וסאב,

ואני מעוניין לקנות עוד זוג קומפוננט לאחורה, אך בגלל מגבלה של כסף ושל מגברים, האפשרות היחידה שלי היא לחבר את הזוג האחורה ביחד עם הקדמי במגבר...

עכשיו, האם זה אפשרי?

המגבר זה JBL 1004,שמוציא 100 רמס לערוץ.

תודה מראש.

פורסם

לחבר אותם לHU לא יהיה אותו הדבר כמו לחבר למגבר...

וגם האמת שאין לי ממש אפשרות לעשות את זה בגלל שכל הערוצים בHU תפוסים בגלל המנחת

פורסם

כן הוא תומך ב2 אום ליציאה(150 רמס), אבל הוא יהיה יציב ולא יתחמם בחיבור כזה(אני מציין שוב שיש גם סאב)

פורסם

אם הוא תומך ב2 אום אז אין בעיה.

בנוסף רצוי לחבר את אותו דגם של סט רמקולים כדי שיהיה איזושהו איזון מבחינת הספקים.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

לא קשור... רק שאם תחבר רמקול של 100 ועוד אחד של 50 אז אתה עלול לשרוף את ה50 כי הוא לא יעמוד בעוצמה של ה100. גם אתה תראה שפתאום למגבר שלך יהיה הרבה כוח.

פורסם

אם אני מוסיף עוד זוג,

אני מתכוון לשים מורל פולס, בנוסף להרץ שיש לי עכשיו.

סה"כ ההבדל יהיה 20 רמס יותר למורל.

ובגלל שאני לכל יציאה 2 רמקולים(2 קרוסים+ 2 טוויטרים) אז זה יעבוד ב2 אום ולא ב4?

• תוכן חדש...