Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי טיפול גדול ברכב- קליאו 2001 1.4 אוט', והמסננים של ההזרקה, אוויר ושמן הם תחליפיים.

אני מבין שאם הפילטר שמן הוא לא איכותי או אין לו שסתום פנימי אז בהתנעה ייתכן שייקח לשמן זמן להגיע למנוע.

בכל מקרה אצלי הנורית שמן נכבית מייד אחרי חצי שניה- אז זה אומר שאין בעיה?

יש עוד סיבות לדאוג?

עריכה: המכונאי אמר לי שהפילטר שמן טוב- לא סיני, ואין לו שסתום כי ברכב שלי אין צורך כי הוא עומד ולא שוכב וזה פילטר קטן.

והשמן שהוא שם הוא חצי סינטטי כי ברכב זה אין צורך בסינטטי מלא.

פורסם

בכל אופן עדיף לשים את פילטר השמן המקורי מה גם הולא לא יקר.

בסביבות ה - 45 ש"ח אחרי מע"מ במוסכים המורשים של רנו.

לגבי שמן מנוע אז זה בסדר. של איזה חברה השמן?

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

בכל מקרה אצלי הנורית שמן נכבית מייד אחרי חצי שניה- אז זה אומר שאין בעיה?

יש עוד סיבות לדאוג?

כן, יש סיבה לדאגה

אם תשים פילטר שמן מקורי, אז נורית השמן לא תדלוק בכלל,

והשמן יגיע יותר מהר למעברי השמן העליונים במנוע

ובאותה הזדמנות, תשים גם שמן מנוע נורמלי

מה זה "SIVT" ?

פורסם

צריך לבחון את שמן הפילטר על ידי הכמות, מספר קיפולים ואיכות הנייר שבפנים. כמובן שלא תוכל לעשות זאת, לכן מותר לסמוך רק על מותגים מובילים (או מקוריים).

כמו כן, צריך לבדוק בתנאי מעבדה מתי השסתום מפסיק לפעול, במסננים לא איכותיים זה יכול להיות גם אחרי 3,000 ק''מ ואז המנוע יעבוד על שמן ללא סינון עד להחלפת פילטר הבאה.

כל זאת לא תוכל לדעת בעט רכישת מסנן לא מקורי, לכן העדפה תמיד על מסנן איכותי.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

קבלת תעודת אחריות שאין מדובר במסנן סיני? כי מאוד קשה למצוע תחליפיים שהם לא סיניים.

במסנן שמן לא חוסכים אך פעם- רק מקורי!

• תוכן חדש...