Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אוותר על התירוצים הפעם. זה אמנם לקח חודשיים אבל מוטב מאוחר...

הנה סרטון די ארוך (8 דקות) של דריפטים וכדומה מהיומולדת של דן אמודי בנחשונים. בין הכוכבים תוכלו לזהות את משפחות סדובסקי ואמודי, מספר רב של מיאטות ואפילו קליאו ספורט אחת בדריפט-הנעה-קדמית :wink:

תהנו!

http://www.youtube.com/watch?v=lnNmDmY8U-o דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:roflmao::fist:

באמת קצת באיחור..

היה כיף! :-D

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

ועל זה נאמר, מוטב מאוחר מאשר לעולם לא :-D

תודה לכולם על הארגון הנפלא, חבל שאין יומולדת כל חודש.

פורסם

אין ספק שעושה הרבה חשק.

אני דמיינתי או שהייתה שם S2000??

ואם כן, למה לא צולמה?

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

לא צולמה כי הצלם הנכבד גם נהג מדי פעם, ואף הניח את מצלמתו בתיקה בחלק מהזמן ולא צילם כל דקה ודקה. כנראה שה-S2000 לא עלתה על המסלול הרבה אז פספסתי אותה (אני כבר לא זוכר, זה היה לפני הרבה זמן :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סירטון נחמד...

חוץ מהקטע של המחמאות שאתם נותנים לעצמכם.

לדעתי יש לכם הרבה להישתפר בקטע של הדריפטים

כרגע זה נראה כמו השתוללות על המסלול

המשיכו להיתאמ ן:-)

פורסם

פעם, כשהייתי בחטיבה, זה היה באופנה להפיץ "גיפים", מעין קבצים עם תמונות אירוטיות (אפילו לא פורנוגרפיות)

שנשמרו בפורמט gif ואוחסנו על דיסקט 1.44. עברו שנים מאז, והפורנוגרפיה באינטרנט השתפרה פלאים. היום

(כך שמעתי), יש אפילו סרטים מלאים ב-HD ועם עלילה. השמים הם הגבול. ועברו רק 10 שנים מאז...

למי שלא הבין, הכוונה בדבריי פשוטה: ה"סרטים" שלכם נראים כמו ה"גיפים" של אז. המכוניות שלכם ראויות ליותר

מזה, וכך גם הנהגים. אתם נראים כמו חבורה של נערים שגנבו כמה עונדות ויצאו לעשות רונדלים בבת-ים (במלעיל).

לעניין הנהיגה עצמה, אני אחכה עד שיהיה לי קצת יותר ניסיון מעשי לפני שאעביר ביקורת. בינתיים אסתפק בלהגיד

שזה נראה כמו התחלה טובה, אבל עדיין במרחק שנות אור מספורט מוטורי או נהיגה מקצועית.

עדיין לא ברור לי למה כל הצילומים והקליפים שאנחנו רואים בפורום וביוטיוב הם באיכות כ"כ נמוכה. לא משנה לשם מה

התכנסתם באותו יום, חשוב שתבינו שכל פרסום כזה באינטרנט מייצג במידה זו או אחרת את האינטרס המשותף שלנו.

קשה לי להאמין שבכל CF אין אפילו צלם וידאו אחד עם קצת זמן פנוי. תתפלאו מה ציוד ברמה גבוהה ובידיים הנכונות

יכול לעשות, אפילו במפגש חברים שכזה. חבל שזה לא נלקח בחשבון.

כמובן, לא יזיק גם לאמץ גישה מעט יותר צנועה. You're not quite there yet בשביל לטפוח לעצמכם על השכם.

בברכה ובהערכה, ואדים דריש.

פורסם

אכן סירטון חמוד, למרות שהיו לנו מקצים הרבה יותר טובים בנחשונים :-)

ואדים ודודי-בוי. אתם מוזמנים להגיע לתחרות הדריפט הבאה וללמד אותנו איך מחליקים. אם אתם נוסעים על הפונטו של אמא אז אולי עדיף שלא תעירו מלכתחילה ...

פורסם

למען האמת, אמא נוסעת על המגאן שלי. והתגובה שלך רצינית בערך כמו הרושם שאתם מותירים.

תשים לב שאני לא מבקר את הטכניקה שלכם, רק את איך שהתוצאה הסופית נראית. מצטער שדרכתי לך על האגו,

אבל העניין הזה גדול ממני וממך. מדובר פה באינטרס משותף לאלפי אנשים, ואתם לא מייצגים אותו בצורה ראויה.

פורסם

:lol:

אני דווקא לוקח בהומור!

רוני בחר לרשום את מה שרוני רשם, הסרטון מראה בעיקר את הפאשלות ומרבה לצחוק על חשבוננו אבל אנחנו מכירים את רוני (לא ממש סובלים אותו) וזה בסדר! :lol:

כאשר תגיעו לאירוע אימון כזה או אחר שלנו תוכלו לשפוט בעניין הביצועים בעצמכם.

דרך אגב, DERISH התגובה שלך היא פשוט זיון שכל.

אינטרס משותף לאלפי אנשים?

אנחנו סה"כ חבורה של עשרה אנשים בערך, אנחנו היחידים שלוקחים את העניין ברצינות ומשקיעים זמן וכסף בספורט הזה.

כאשר אנחנו אירגנו אימונים והכרזנו שבמטרתנו למשוך מתחרים חדשים, מעט מאוד הגיעו ועוד פחות נשארו.

כאשר תגיעו לאירוע אימון כזה או אחר שלנו תוכלו לשפוט בעניין הביצועים בעצמכם, עד אז אל תסיקו מסקנות מסרטון שנועד להיות משעשע.

דרך אגב, אתם מכירים מישהו שירצה לבוא לצלם תמונות או ווידאו?

הוא יותר ממוזמן להגיע!

נדאג לעדכן בפורום הדריפטינג באתר סקאלה לגבי אירועים כאלו ואחרים.

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

senda העלו פה סרטון כדי לקבל תגובות לא?

אז קיבלתם קצת ביקורת אל תיקח את אישית ותנסה להישתפר

הדריפטים שלכם ממש לא מדויקים

הרבה תת היגוי לחלק מהנהגים

שלא נדבר על ההוא שאפילו לא מצליח לגמור סיבוב בלי 3 ספינים

הבעיה היתה במחמאות שנתתם לעצמכם. אבל זה אופיני לישראלים

ראיתי את זה גם בפורום סקאלה בדריפטים עוד לא למדו לשלוט בדריפט

וכבר מוציאים ידיים מהחלונות, רגלים, יש לכם עוד דרך ארוכה אנשים

senda אני לא צריך להוכיח לך כלום אני רק אומר לך בפנים את מה שאתה כבר יודע

אז.....קדימה לאימונים

פורסם

מצטער דודי בוי. אף פעם לא שאפתי לקבל תגובות ולמען האמת אני גם לא אחראי להעלאת הסירטון.

אני גם לא נתתי מחמאות לעצמי ולמען האמת גם בסירטון רוני יותר יורד עליינו מאשר מחמיא...

DERISH, אני לא ממש מכיר אותך ואני לא יודע כמה אתה מכיר אותי. אבל האינטרס של אלפי האנשים בארץ בטוח לא יקום בזכות הביקורות הבונות שלך.

מה שכן אני חייב להסכים כי הסירטון אכן לא נראה משהו, בטוח לא ברמה של הנהגים שהיו שם...

פורסם

אני חושב שהסרטון מדהים!

רואים שהייתה אחלה של אווירה באירוע כולם נהנו והאמת שחלק נהגו ממש טוב

בואו לא נשחק אותה עכשיו זקנים ("כשאני הייתי בתיכון......", "כשהייתי בגילך")

אומנם הסרט לא באיכות ווידאו מדיהמה אבל אי אפשר להאשים אותם שלא שכרו צוות הפקה ליומהולדת של חבר, ואני חושב

שחלק מהערות שהחברים קיבלו פה ממש לא במקום,

חלק מהמשתמשים בפורום צריכים לשאול את עצמם אם אחרי כאלה תגובות נראה להם שמישהו ירצה להעלות סרט/תמונות או כל תוכן אחר לפורום? אני בטוח שלא. וזה האינטרס האמיתי של "אלפי האנשים" ולא הרזולוציה של הסרט....

• תוכן חדש...