Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת שאותי לא מעניין ממש על מה נוסע מי..

ויש הרבה מי ומי שקונים גם אצלי.

אבל יש אחת שלפי מיטב ידיעתי היא היקרה מכולם (כחדשה...) ועכשיו היא למכירה בתור יד 2 :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=189724

מרצדס CL60 קלימאן...

ברכות לקונה המאושר :wink:

זאת אותה מרצדס מכתבת "שובן של מפלצות התאוצה 4" בגיליון 252 פברואר 2007 של "אוטו" ? כי גם שם יש מרצדס קלימן CL60 עם 675כ"ס 120קג"מ:-P

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לרוב אני לא נגרר לכאלו, אבל, השמועה אומרת שארז פילוסוף (מייסד "וואלה") נוסע ב911GT3 חדשה, אבל מאחר ו:

1. זו שמועה

2. עוד לא ראיתי 911 GT-משהו על כבישי ארצנו

נחכה להוכחות נוספות.

בפעם האחרונה שראיתי את פילוסוף (וזה לא היה ממזמן) הוא נהג בבוקסטר S.

ככה שאינני יודע אם הוא הספיק להחליף ל911 ועוד ל-GT, ואם כן אז מברוק.

Lexus CT200H

פורסם
אם אני לא טועה שרי אריסון נוסעת על בנטלי. לא בטוח.

בנטלי הייתה רק לאייל ברקוביץ - יצא לי לראות אותה בדיוק לשניה אחת. פעם ראשונה שראיתי תאוצה של מכונית ונדהמתי.

לפי מה שאני יודע, מאז נפוצו שמועות על בנטלי בארץ, אבל אין כבר אפילו אחת.

הייה פה בעבר דיון דומה, לפי מה שנאמר אז הרכב היקר ביותר בארץ שייך לסמי עופר אודי A8 עם מנוע W12

אחרי כל התוספות המחיר הוא באיזור 2 מיליון שקל

2.5 :oops:

הוא יכל כבר לקנות S8, לא?

פורסם

באופן משעשע למדי, הS8 עולה פחות מהA8 הבכירה (למעשה, במונחי יוקרה, הS8 היא מציאה של ממש - "רק" 869K...).

ככה זה באודי - גם הS3 זולה יותר מהA3 היקרה ביותר (ה3.2).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הייה פה בעבר דיון דומה, לפי מה שנאמר אז הרכב היקר ביותר בארץ שייך לסמי עופר אודי A8 עם מנוע W12

אחרי כל התוספות המחיר הוא באיזור 2 מיליון שקל

אני יכול להתגאות ולספר שיש לי חבר ילדות שרכש לפני כשנה דגם של אאודי A8 אחד מתחת לדגם הנ"ל , ושילם סה"כ מיליון ומאתיים אלף .

הבחור חי בלונדון ( עסקים ) ומגיע די הרבה לארץ ,בלונדון הוא מחזיק מרצדס יוקרתית אף יותר , האאודי הזו מדי פעם מגיחה מהגראז' אל האספלט הישראלי .

פורסם
בנטלי הייתה רק לאייל ברקוביץ - יצא לי לראות אותה בדיוק לשניה אחת. פעם ראשונה שראיתי תאוצה של מכונית ונדהמתי.

לפי מה שאני יודע, מאז נפוצו שמועות על בנטלי בארץ, אבל אין כבר אפילו אחת.

לך למועדון החמש. ש שם כמה.

פורסם
מה זה SL לונג? אתה מתכוון לS CLASS לונג?

ולא הייתי מחשיב חנייה של רכב בתור נהיגה. מקסימום היתרשמות מפנים הרכב.

היה רשום S-LONG ששאלנו תבעל רכב ***תבעל רכב = את בעל הרכב *** מזה הוא אמר

S500 סדרת הלונג.

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם

לא זוכר את הדגם,אך התמונות צולמו במחסני המכס בנתב"ג(ייבוא אישי),מה שאני זוכר זה שעמדתי כמו תינוק והזלתי ריר,המסגרות של הספידומטר היו מוזהבות,וכך גם עוד כמה חלקים,זה כול התמונות שיש לי כי לא הייתה אפשרות לתמונות יותר ברורות:|.

כול מיקרה כאשר הבנאדם הגיעה לקבל את האוטו,הוא לא הניע,כך שהוא הוחזר חזרה.:lol:

תמונה029.jpg

תמונה046.jpg

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

יש בארץ פרארי 575 כסופה, אני מניח שהיא אחת המובילות מבין מכוניות היוקרה שיש בארץ, היא אמנם מכונית אקזוטית.. אבל ציינת באופן כללי על מחיר המכונית.

פורסם
זאת אותה מרצדס מכתבת "שובן של מפלצות התאוצה 4" בגיליון 252 פברואר 2007 של "אוטו" ? כי גם שם יש מרצדס קלימן CL60 עם 675כ"ס 120קג"מ:-P

לפי התמונות בקישור שעומר פירסם זו אותה ה-CL, רואים אותה בדראג עם הקורבט.

פורסם
לא זוכר את הדגם,אך התמונות צולמו במחסני המכס בנתב"ג(ייבוא אישי),מה שאני זוכר זה שעמדתי כמו תינוק והזלתי ריר,המסגרות של הספידומטר היו מוזהבות,וכך גם עוד כמה חלקים,זה כול התמונות שיש לי כי לא הייתה אפשרות לתמונות יותר ברורות:|.

כול מיקרה כאשר הבנאדם הגיעה לקבל את האוטו,הוא לא הניע,כך שהוא הוחזר חזרה.:lol:

נראה כמו CL63 החדשה או CL65 החדשה, מברוק.

פורסם

ראיתי אתמול 911 GT2 בהוד השרון, כסופה ומדהימה! פשוט לא האמנתי למראה עיני.

הגיוני? :shock:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
ראיתי אתמול 911 GT2 בהוד השרון, כסופה ומדהימה! פשוט לא האמנתי למראה עיני.

הגיוני? :shock:

מאיזה דור?

אני חושב שיש מדור ה996.

מהדור החדש, אני חושב שאין. אבל אין לדעת...

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...