Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, עושה רושם שיש פה חברה שנושמים מכוניות. אני האמת רק התחלתי להתעניין ברצינות בנושא לא מזמן. קראתי שהשנה נמכרו בארץ הרבה יותר מכוניות יוקרה מבשנים קודמות. יש לכם מושג מאיזה סוג ומי נוהג עליהם? מאיפה שאני נמצא (גוש דן - החלק הפחות אקזוטי) לא נתקלתי במכוניות יוצאות דופן. על מה למשל שרי אריסון נוהגת או יצחק תשובה? סתם מתוך עניין וגם כדי לקבל תמונת מצב על רמת היוקרתיות של המכוניות בארץ... תודה תודה

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום לכולם, עושה רושם שיש פה חברה שנושמים מכוניות. אני האמת רק התחלתי להתעניין ברצינות בנושא לא מזמן. קראתי שהשנה נמכרו בארץ הרבה יותר מכוניות יוקרה מבשנים קודמות. יש לכם מושג מאיזה סוג ומי נוהג עליהם? מאיפה שאני נמצא (גוש דן - החלק הפחות אקזוטי) לא נתקלתי במכוניות יוצאות דופן. על מה למשל שרי אריסון נוהגת או יצחק תשובה? סתם מתוך עניין וגם כדי לקבל תמונת מצב על רמת היוקרתיות של המכוניות בארץ... תודה תודה

אם אני לא טועה שרי אריסון נוסעת על בנטלי. לא בטוח.

פורסם

אני מניח ששרי אריסון ויצחק תשובה לא ממש נוהגים, יש להם מי שנוהג בשבילם ומן הסתם לא במזדה 3. מסקנה: שווה להיות נהג בוס של אחד מהם...

פורסם

נהג בוס של אחד מהם לא יכול לנצל את הייתרונות של הרכב כמו רכב ליסינג,

כי הבוס שלו שיושב במשוב האחורי רוצה להרגיש שהוא יושב בלוקסוס ולא בטרקטור.

מצד שני, ברגע שהוא יוצא מהרכב, Vroom Vroom 8)8)8)

----

פורסם

אצלנו בלוד יש M6,קאיין טורבו,במוו 760,לנקולן NAVIGATOR ועוד,ועל רובם נוהגים אנשים שמתעסקים אם לא משנה מה...:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

האמר בגודל של תחנת רכבת(ועם תכולת בגאז' של תחנת סמים).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לשרי האריסון יש 760Li. לתשובה יש 740Li. ללבייב יש S600.

לא תענוג גדול להיות נהג בוס של אף אחד.

אחרי חודש-חודשיים אתה מתרגל לנסיעה ברכב, ואז כל פעם שאתה עובר לרכב הפרטי שלך אתה נכנס לדכאון :)

בכל מקרה, את המכוניות המיוחדות כמו AMG למיניהן, M של BMW, פורשות וכו' בד"כ לא קונים האנשים המפורסמים הללו.

הם לא רוצים להתפס במשהו יותר מידי מוחצן וראוותני.

את ה911 טורבו והM6 הם משאירים לאנשים הפחות מפורסמים שלא מפחדים (או דווקא מאוד רוצים) שיראו במה הם נוהגים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הייה פה בעבר דיון דומה, לפי מה שנאמר אז הרכב היקר ביותר בארץ שייך לסמי עופר אודי A8 עם מנוע W12

אחרי כל התוספות המחיר הוא באיזור 2 מיליון שקל

פורסם

לאנשים שציינת יש מספיק כסף לקנות כל רכב שעולה ברוחם, "המלחמה" שלהם אחד בשני היא לא במכוניות אלא במטוסים הפרטיים.

פורסם

חבר שלי עובד במסעדת יוקרה בתור מחנה רכבים,אז יוצא לו לנהוג על מפלצות

SL55AMG

קאיין טורבו,S

M-Z4

קאררה S

בוקסטר S

מרצדס SL לונג ועוד ...

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם

מה זה SL לונג? אתה מתכוון לS CLASS לונג?

ולא הייתי מחשיב חנייה של רכב בתור נהיגה. מקסימום היתרשמות מפנים הרכב.

פורסם
לאנשים שציינת יש מספיק כסף לקנות כל רכב שעולה ברוחם, "המלחמה" שלהם אחד בשני היא לא במכוניות אלא במטוסים הפרטיים.

בתור אחד שמנוי על העיתון "פורבס" (אבל גם על בלייזר:wink:)- המלחמה האמיתית הייתה, ותמיד תהיה למי יש יותר גדולה! ואני מתכוון ליאכטה כמובן. בינתיים מוריס קאהן במקום הראשון. שרי אריסון נושפת בעורפו במקום השני.

פורסם

לרוב אני לא נגרר לכאלו, אבל, השמועה אומרת שארז פילוסוף (מייסד "וואלה") נוסע ב911GT3 חדשה, אבל מאחר ו:

1. זו שמועה

2. עוד לא ראיתי 911 GT-משהו על כבישי ארצנו

נחכה להוכחות נוספות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...