Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המרצדס של בעל הפורום היא S63 והיא עולה 1,300,000 שקל.

והפרארי 575 כבר לא מיוצרת, החליפה אותה ה-599 פיורינו.

מישהו שאני מכיר (מרחוק) כבר קנה S63 AMG ועוד מאט יכניס אותה לפה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בעלי מועדון "הפורום" בבאר שבע (למי שמכיר)

נוהג על הרכב הכי יקר נכון להיות בישראל

מרצדס S65 לונג שנת 2008

2.1 מליון ש"ח.

יש בחור שנוהג על מכונית יותר יקרה , אבל היא לא ממש שלא

אלה במטרה לקדם את פרארי בישראל

הבחור הוא היבואן של פיאט והוא נוהג על פרארי 575

שאם הייתה משווקת בישראל אני מאמין שהיתה עוברת את 2.5 מליון ש"ח

"הבחור" הינו מיכאל לוי, והוא לא נוהג עליה במטרה לקדם את פרארי בישראל, לפי דעתי הוא הבעלים של סמ"לת רק כדי שהוא יוכל להחזיק בישראל את הפרארי:lol:

הידעתם: תמיד לפני הפרארי במרחק מה יהיה נהג על קטנוע שמדווח למיכאל אם יש משטרה או סכנה אחרת על הכביש :twisted:

פורסם

הידעתם: תמיד לפני הפרארי במרחק מה יהיה נהג על קטנוע שמדווח למיכאל אם יש משטרה או סכנה אחרת על הכביש :twisted:

אני לא חושב שהקטנוע יספיק להדביק אותו:roll:

פורסם

מאיפה הבאת את השטות הזאת? אני במקרה נמצא הרבה מאוד אצל חבר שהוא שכן של מיכאל לוי ורואה את הפרארי על בסיס

שבועי. היא רוב הזמן סגורה בחניה של הבניין (שאת שמו לא אציין בשביל לשמור על הפרטיות של לוי) אבל שהוא יוצא הוא ממש

לא נוסע עם מלווים או מאבטחים על קטנוע/אופנוע. הוא נוסע בפרארי פעם בשבוע ולפעמים בשבועיים. הקילומטרז' שלה נמוך מאוד. ביום יום הוא נוהג על האמר ואוסף האלפא רומיאו שיושב בחניון לא יבייש גם את הבעלים של אלפא.

הקטע של המאבטחים היה נכון לגבי ה360 ספיידר האדומה שהיתה עם מספר זר- הבחור היה מסתובב 90% מהזמן עם מאבטחים על אופנוע/מכוניות שנסעה מאחורי הפרארי ודאגה לראות שלא קורה כלום ושאף אחד לא מנסה לגעת באוטו.

Lexus CT200H

פורסם
המרצדס של בעל הפורום היא S63 והיא עולה 1,300,000 שקל.

פששש.. לא ידעתי שCARSFORUM כזה רווח שהבעלים של הפורום מרשה לעצמו כזאת מכונית :)

הכל מפרסומים של GOOGLE?

רפי גינת נוהג על פורש 993 טורבו.

במקום "נוהג" צריך להיות "נהג", בזמן עבר, כי הוא דאג להכניס אותה בעץ/עמוד חשמל (לא זוכר בדיוק) על אי-תנועה ברמת השרון :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מאיפה הבאת את השטות הזאת? אני במקרה נמצא הרבה מאוד אצל חבר שהוא שכן של מיכאל לוי ורואה את הפרארי על בסיס

שבועי. היא רוב הזמן סגורה בחניה של הבניין (שאת שמו לא אציין בשביל לשמור על הפרטיות של לוי) אבל שהוא יוצא הוא ממש

לא נוסע עם מלווים או מאבטחים על קטנוע/אופנוע. הוא נוסע בפרארי פעם בשבוע ולפעמים בשבועיים. הקילומטרז' שלה נמוך מאוד. ביום יום הוא נוהג על האמר ואוסף האלפא רומיאו שיושב בחניון לא יבייש גם את הבעלים של אלפא.

הקטע של המאבטחים היה נכון לגבי ה360 ספיידר האדומה שהיתה עם מספר זר- הבחור היה מסתובב 90% מהזמן עם מאבטחים על אופנוע/מכוניות שנסעה מאחורי הפרארי ודאגה לראות שלא קורה כלום ושאף אחד לא מנסה לגעת באוטו.

את השטות הזאת הבאתי מהיכרות קרובה עימו ועם הנהג שלו, הפרארי בדר"כ בבונדד בפלמחים בכל מקרה אלא אם בחצי שנה האחרונה הוא שינה הרגלים.

לא אמרתי שהוא נוסע עם מאבטחים, אמרתי שכמה קילומטרים לפניו הנהג נוסע על קטנוע ומזהיר אותו אם יש משטרע (ואני אישית הייתי עד לכך).

את ה H1 השחורה לא ראיתי כבר הרבה זמן...

• תוכן חדש...