Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיון גניבה של 205 "GTI"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ב00:00 בלילה מישהו ניסה לגנוב לי את ה205:x, במזל אבא שלי הייה בחוץ וראה מישהו עומד ליד האוטו בנסיון לפרוץ, אז הוא רץ עליו בצעקות והבן אדם ברח, אני אציין שחברו חיכה לו ב205 כסופה מעבר לפינה.

עכשיו השאלה למה מישהו בכלל ירצה לגנוב את הגרוטאה שלי- אולי הם חושבים שהיא "GTI" והיא בכלל TOP XRI?, אולי רצו את הרדיו דיסק, אולי את הדש-בורד, אין לי מושג למה.:shock:

שאלה שנייה, אם אני נועל את הידית הילוכים עם הרב-בריח, האם זה ימנע גניבה או שאפשר לפרוץ את זה גם?

פורסם

תראה, אם כמו שאתה אומר השותף של בן הXXXX המתין לו ב- 205 נוספת ייתכן מאוד שעניין הוותק על הכביש אינו רלוונטי, המכונית שלך סומנה ואותרה, מן הסתם קדמו לנסיון הפריצה תצפיות כאלו או אחרות. דבר שני מפליא לשמוע את זה כל פעם מחדש אבל גונבים הכל, כל דגם, כל יצרן, כל שנה. המספרים אמנם משתנים אבל בעיני הגנב מחפש החלקים או לחלופין החוליגן המזדמן שרק מחפש כלי להתחרעות מוטורית של לילה אחד זה לא משנה.

מנעול לתיבת ההילוכים וכן מנעול הגה שניהם אמצעים שלעיתים ייתכן כי עמידותם לפריצה מעולם לא תעמוד למבחן, הגנב שיציץ אל תוך הרכב ויבין שלפניו עומדות דקות יקרות של נטרול מנעולים תוך סכנת התגלות יעדיף למצוא טרף קל יותר.

באופן כללי הייתי ממליץ לך לבחור בקפידה את מקום החניה רצוי באיזור מואר או שוקק פעילות שייקשה על הגנבים להגיע אליה...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

יש רעיון נוסף, אני לא יודע אם הוא כל כך בר יישום,

לקחת את הידית הילוכים איתך, אחרי אילתור במוסך , ולפני שאתה יוצא מהרכב לשים ברוורס,

נראה אותו מגיע רחוק.

----

פורסם

הפנל כן הייה על הרדיו דיסק, אבל הרדיו דיסק הוא אחד הפשוטים. אני אציין גם שיש לי אזעקה ברכב, ויש נורה שמהבהבת, אולי זה מה שגרם לו להתלבט אם לפרוץ לרכב או לא. מהיום אני אנעל גם את הידית הילוכים.

פורסם

:)

המלצה שלי - מהיום תוריד את הפאנל כשאתה מחנה את הרכב. לדעתי זה גורם המשיכה מספר אחד. בחושך לא רואים אם זה מכשיר מתוחכם או לא. אם רשום על זה פיוניר, לוקח.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

שאלה שנייה, אם אני נועל את הידית הילוכים עם הרב-בריח, האם זה ימנע גניבה או שאפשר לפרוץ את זה גם?

אפשר לגנוב רכב עם ידית רב בריח.

הגנבים מנסרים את ידית ההילוכים עצמה, ומתקינים ידית עם "ברך" זמנית במקומה שלא מפריע למנעול, לצערנו.

הייה עירני.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

חשבתי שאתה שומר על ה205 :wink:

הרב בריח על הגיר, בתוספת עם האזעקה בהחלט יקשו קצת על הגנב (בטח אם הוא לא מקצועי) אבל לא ימנעו ממנו לגנוב.

אגב, אני בכלל לא בטוח שהם חיפשו את הרכב כמו שאולי הם חיפשו אחד מהחלקים.

בכל מקרה, אני הייתי משנה את החנייה לכמה ימים, נוקט במשנה זהירות ואולי אפילו משאיר להם "הפתעה" מכנית - משנה סדר חוטי הצתה על המפלג, מנתק משאבת דלק מתחת למושב האחורי ואולי אפילו מעלה את המצבר הביתה. אלו פעולות פשוטות שיקח לך אולי 10 דקות "לתקן" בבוקר אבל יקח לגנב שעות לפתור אותם באמצע הלילה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אפשר לגנוב רכב עם ידית רב בריח.

הגנבים מנסרים את ידית ההילוכים עצמה, ומתקינים ידית עם "ברך" זמנית במקומה שלא מפריע למנעול, לצערנו.

הייה עירני.

צודק!

אפשר להתגבר כמעט על כל אביזר הגנה ברכב. הם רק נועדו לדעתי לעכב/להרתיע (את מי שזה מרתיע...).

לא תאמינו (ואולי כן...) כמה קל להתגבר למשל על אימובילייזר (פעם נתקעתי עם הקוד, והמתקין הסביר לי תוך 2 דקות כיצד להניע הרכב ולהגיע אליו).

alfa 156 2.5.

פורסם

אני כן שומר עליה, למה אתה מלכלך:lol:.

ואם הם רצו את אחד החלקים, אני מתאר לעצמי שאת הרדיו דיסק, אז מהיום אני אוריד את הפאנל.

חנייה אני אשנה ואחנה על הכביש, במקום בחנייה מאחורי הבית.

בדיוק דיברתי עם אבא שלי, אז הוא אמר לי שהוא ראה את הבחור עם איזה חפץ מתכתי ארוך, יכול להיות שזה הייה לום, ואם היו פורצים את האוטו בצורה כזאת של השחטה, בוא נגיד זה הייה הורס לי את השבוע:cry:.

צביקה- שאלה אליך, איזה סוג של אזעקה מותקנת ב205, אם אתה זוכר?

פורסם

כנראה שהם חיפשו "להשלים חוסרים", יכל להיות שחסרים לבחור חלקים של הרכב והוא חיפש להשלים אותם מהרכב שלך.

עכשיו נותר לך לבצע סריקות בסביבת הבית ולחפש את ה 205 הכסופה שכנראה חסרים לה חלקים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תשים נחש במושב הקדמי של הרכב, אחרי שהם יראו אותו אני מבטיח לך שהם לא ינסו לפתוח את הדלתות אפילו אם הן יהיו פתוחות!

בהצלחה.

פורסם

זה שהשותף של הפורץ ישב בתוך 205 זה עוד לא אומר כלום - 205 זה רכב מאוד נפוץ. כנראה פורץ חיפש את לגנוב הרדיודיסק/רמקולים/וואטאבר, גם אם הרדיודיסק הוא אחד הפשוטים, זה יספיק כדי למכור אותו ב-50-100 שקל מה שיספיק לו למנת מה שהוא מעשן/מסניף/מזריק, או אפילו להחליף אותו במנה.

עצות שלי למניעת גניבה

א) הסתר כל מה שיכול למשוך גנבים, שים וילון על הרמקולים, קח את הפאנל של הרדיו איתך (או החבא אותה אם אין אפשרות לקחת). הרי גנב גונב רק אם הוא רואה שיש מה לקחת, אין לו זמן להתחיל לחפש, הוא יעדיף לעבור לאוטו אחר, ומכאן עוד עצה.

ב) דאג להחנות את הרכב ליד אוטו יקר/בולט בשטח/עם שיפורי מראה כלשהן/מושך תשומת לב בצורה כלשהי (לדוגמה עונדה משוברת של הבן של השכן, כן, גנב/פורץ ממוצע הוא לא אנין טעם כמו הדמות של ניקולאס קייג' ב"עקיצה ב-60 שניות", לדעתו עונדה עם סבויילר זה מאוד יפה, וחוץ מזה דבר כזה מושך יותר תשומת לב מS קלאס). זה עובד לפי עיקרון "כוסית וחברה כונפה", כך שהגנבים ישימו לב לרכב האחר.

ג) כל נעילה מכנית (וגם אלקטרונית) ניתן לעקוף. לדוגמא, מנעול הגה - מנסרים את ההגה, מנעול הילוכים - מנסרים את הידית, משהו יותר רציני - מביאים גרר, אימובילייזר - נו באמת, ראיתי איך פורצים אותו תוך דקה (למזלי זה היה מתקין אזעקות מקצועי שהזמנתי כי האימובילייזר נעל את עצמו למוות). מה שכן, דאג להתקין מנעולים גדולים ומפחידים שישמשו גורם הרתעה, כי לגנב כל שניה חשובה, מאחר והוא לא יודע מי יכול לצאת - אישה מבוגרת שתרים צעקות על כל הרחוב או חבורת רוסים גדולים ועצבניים שישלחו אותו לטיפול נמרץ אם לא ישר למועדון השיש.

ד) צר לי לבאס אותך, אבל רכב שאותר וסומן ע"י גנב מקצועי, שום דבר לא יציל אותו, גם אם תשים שומר חמוש שיעשה פטרולים מסביבו. אז תסיק מסקנות.

מקווה שעזרתי למישהו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...