Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בשיפוץ טמבון [מבקש . זו לא מילה גסה] כ. נערכה

gkeeper
שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

ניסיתי בפורום אספנות, אבל אף אחד לא ענה:?

ניתקלתי בבעיה בשיפוץ פיירבירד 73, גיליתי שהטמבון, שאגב עשוי ממתכת, מצופה בפוליאוריתן (אני חושב) סוג של גומי כדי לספוג זעזועים מבחורות (השימוש בלשון נקבה מיועד גם לזכרים:wink:) שנותנות "נשיקות" בחניה.

העניין שהציפוי בחלקו סדוק ובחלקו פשוט נעלם מתיקוני עבר באסכולה הישראלית.

השאלה היא, איזה חומר מקביל לחומר פחחים קיים בשביל סוגי גומי למיניהם? ז"א החומר צריך להידבק טוב ועמיד לאורך השנים, להיות אלסטי, בעל יכולת לקלוט צבע או לפחות סוג של פריימר וכמובן שתיהיה יכול לשייף אותו. חשבתי לכיוון של אפוקסי כלשהוא, כמובן שאם כן, לאיזה סוג של אפוקסי אני צריך לכוון? ואיפה אפשר לקנות בכמות של יותר משפופרת?

אגב הראתי אותו לכמה אנשי טמבונים (מקומות שמעסקים רק עם טמבונים) ולאף אחד לא היה מושג מה לעשות

תודה מראש

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה נפח אתה צריך למלא פחות או יותר?

דיי לסתום סדקים ולמלות בעובי של חצי ס"מ חלקים ששויפו עלידי דיסק (לא בעזרתי!) הבעיה יותר בקצבות שצריך לבנות את דפנות הטמבון מחדש, קצת קשה בלי תמונה, אבל זה האיזור שניצמד לכנף. כמובן שאין שם שום חיבור לכנף עצמה באמצעות בורג או שצריכה להיות למקום קשיחות מסויימת, כי במקור כל הקצה מגומי, אני יעלה תמונה מחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי שווה לבדוק רכישה של חדש בארהב.

אני סבור שקצת השקעת זמן בחפושים באנטרנט יניבו תוצאות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי שווה לבדוק רכישה של חדש בארהב.

אני סבור שקצת השקעת זמן בחפושים באנטרנט יניבו תוצאות.

דני

אין שום חברה שמייצרת כאלה חדשים,

ולקנות משומש זה בעצם כמו חתול בשק

באמת שזה לא אמור להיות סיפור, אני רק צריך לדעת באיזה חומר להשתמש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גש ל"טופקולור" רח יצחק שדה בתל אביב 035617533 ,בקש את אלי

עליך לרכוש אפוקסי גמיש בצבע תכלת (צבע החומר) של חברת DOMINION ,או אפוקסי גמיש של חברת UPOL

יש להצמד להוראות שעל האריזה כולל שימוש בפריימר לגומי ופלסטיק כדי לקבל תוצאות טובות

מחירים ינועו כ300 שח לאריזה

upol.JPG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גש ל"טופקולור" רח יצחק שדה בתל אביב 035617533 ,בקש את אלי

עליך לרכוש אפוקסי גמיש בצבע תכלת (צבע החומר) של חברת DOMINION ,או אפוקסי גמיש של חברת UPOL

יש להצמד להוראות שעל האריזה כולל שימוש בפריימר לגומי ופלסטיק כדי לקבל תוצאות טובות

מחירים ינועו כ300 שח לאריזה

דיברתי איתו, המינוס שזה ממש ממש קטן, אני צריך לקנות לפחות 4 כאלה, אני מחפש לקנות בפחיות.

אפשר לראות תמונות של האוטו?

אני יצלם כמה תמונות מחר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רגע על איזה חלק אתה מדבר בדיוק :

על המסכה כולה ?

אוכל לומר לך שזוג שפופרות של DOMINION הספיק לי למסכה של GTO ,בעל סדקים לכל אורכו ורוחבו ,ואגב תמרח ותחכה חודש רק לאחר מכן תשפשף ,ואם צריך מרח פעמיים פעם אחר פעם לאחר שהשכבה הראשונה תתייבש

יגאל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רגע על איזה חלק אתה מדבר בדיוק :

על המסכה כולה ?

אוכל לומר לך שזוג שפופרות של DOMINION הספיק לי למסכה של GTO ,בעל סדקים לכל אורכו ורוחבו ,ואגב תמרח ותחכה חודש רק לאחר מכן תשפשף ,ואם צריך מרח פעמיים פעם אחר פעם לאחר שהשכבה הראשונה תתייבש

יגאל

אכן מדובר במסיכה עצמה, הבעיה שלי שאת כל הקצוות, האיזור של הפנסים צריך כמעט לבנות מחדש, פשוט הקצוות כבר לא שם, ואיזור הפנסים שופשף בעבר על ידי דיסק או משהו, ויש קטעים שצריכים מילוי אפילו בעובי של כמעט ס"מ, בנוסף כמובן לסדקים לכל האורך....

1970-Pontiac-Firebird.001.jpg

אגב יש לך מושג איזה סוג של גומי השתמשו חברת GM הנכבדת כדי לצפות את המסיכות?

נ.ב.

איזו שנה ה GTO?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום

ישנה חברה בארצנו המייצרת ומתמחה באפוקסי על שלל סוגיו : "פולימר גבולות"

נסה לקבל ייעוץ, מנסיון הם פשוט מקצוענים ותמיד שמחים לעזור.

בברכה,

עומרי ט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי, הפוליאורתן להשמה הוא סתם דבק, ולצערי הדומיניון, יופול ומצאתי גם של 3M פשוט מאוד מאוד לא ריאלים במחיר, 300 שקל פלוס לכמות שאולי תספיק לרבע טמבון.

איך יכול להיות שלא קיים שום חומר פחחים גמיש, שמגיע בפחיות של ליטר ומעלה?

הנה כמה תמונות לגבי המצב ואולי גם תוכלו לקבל פרופורציה של כמות.

517d00ed31.jpg

787b505f87.jpg

אוקי, כאן ממש צריך מילוי, ליישור המחיצה הפנימית לפי כיוון החצים, ולא להתבלבל כי יש שם צבע! פשוט איזה פחח חפר ניכנס שם עם דיסק והוריד יותר מס"מ גומי, הצבע המקורי של האוטו הוא חום

51d291c950.jpg

כאן כמובן מבט מהצד על אותו איזור (איזור הפנס), החצים מסמנים את איזור סיום הגומי, האיקסים מסמנים את הברזל ממתחת, והקו מסמן עד איפה צריך להיות הגומי במקור. ז"א ממש ליצור רצועה באורך של כ 20 ס"מ ברוחב של 5 בעובי של 1 ס"מ.

743e223965.jpg

אותו איזור בדיוק מלמעלה,

21fb352d74.jpg

ועוד פעם רק מזווית קצת שונה, אולי לקבל יותר פרופורציה.

אגב, כל הצילומים פה של איזור פנס ימין, כמובן שפנס שמאל נמצא בדיוק באותה סיטואציה, והרבה שיופים לא הכרחיים לאורך הבמפר כמו המחיצה הפנימית בתמונה השניה, ולדעתי יש אולי סביב ה 20 סדקים קטנים (2 ס"מ גג) לאורכו.

עד כה הוסרו מהבמפר כ 2 קילו חומר! לדעתי נישאר ממש עוד קצת, ושלא נדבר על מה הוצא מהכנפיים! פשוט סלעים!

קיצר, יגאל אני שואל לדעתך, האם תספיק פה שפורפרת אחת של דומיניון?

או אולי יש אלטרנטיבות אחרות?

סורי על הטירטורים, ותודה מראש

מתן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לצערי אין לך הרבה אופציות

האפשרות היחידה היא רכישת אפוקסי גמיש (קח עוד חברה שנזכרתי EVERCOAT) החומר בצבע תכלת, מילוי החריצים בלבד ועיצוב ,ושכבה נוספת לאחר חודש אפילו חודשיים ליישור השטח ,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לצערי אין לך הרבה אופציות

האפשרות היחידה היא רכישת אפוקסי גמיש (קח עוד חברה שנזכרתי EVERCOAT) החומר בצבע תכלת, מילוי החריצים בלבד ועיצוב ,ושכבה נוספת לאחר חודש אפילו חודשיים ליישור השטח ,

מאיפה אפשר לקנות את המוצר? ולדעתך, לאיזו כמות אני יזדקק? אגב, לא אמרת לי איזו שנה ה GTO! :wink: (?)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...