Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרטים על סובארו b4 99

b-e-n-n-y
שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אמינות מופלגת.

צריכת דלק בינונית 1:9 בעיר, 1:11 בינעירוני

מנוע נהדר וחזק, גיר מאוד מסרס (מיושן, 4 הילוכים - למרות שהוא חלק כמו חמאה).

נוחות נסיעה די טובה, מתלים מעולים (מגהצת כבישים), אבל בידוד רעשים ממש לא מספק.

תא נוסעים נעים לנהג (למי שאוהב את תנוחת הנהיגה הנמוכה של סובארו, ואת הצבע השחור), לא נוח לנוסע לידו, וצפוף ונמוך מדי מאחור.

הנעה כפולה - יתרון למי שממש יודע להשתמש בה (מחייב נסיון והכרות).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה רבה על הפרטים...

סליחה על הבורותתתתת [בורות כותבים עם תו אחת][....נקודות לא כותבים באמצע משפט. בשביל זה יש פסיק], אבל מה זה אמינות "מופלגת"? [חח זה לא בעברית] זה טוב או רע?[אחרי סוף משפט שמים רווח] מה זה [זו] המילה הזאת בחיים לא יצא לי לשמוע אותה.

ואני לא כל כך יודע על איזה דגם אני מדבר[....נקודות לא כותבים באמצע משפט. בשביל זה יש פסיק], אני חושב שהייתי הולך על 1.8 כי הוא יותר חסכוני אולי בדלק..?

יש הרבה דברים שונים? [אחרי סוף משפט שמים רווח] ידני או אוטו' אני עוד לא יודע אין לי כיוון...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם תבדוק איזו מכונית אתה רוצה, אח"כ תבוא לשאול איך היא. זה יהיה יותר תכליתי...

לחלופין, אתה יכול לכתוב העדפות ולקבל המלצות על רכב זה או אחר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העדיפויות שלי הן נוטות לחסכון כלומר,דלק,אמינות,טיפולים וכל מה שקשור לחסכון.

אני לא יודע את ההבדלים בין הדגמים אם מישו יכול קצת להסביר ולפרט על כל דגם בנפרד ועל היתרונות והחסרונות זה יהיה מצויין:wink:

תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין B4 ב 1999, זו לגאסי דור שני (או שאתה מתבלבל).

מקד את השאלה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העדיפויות שלי הן נוטות לחסכון כלומר,דלק,אמינות,טיפולים וכל מה שקשור לחסכון.

אז קנה מכונית קטנה וידנית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://www.discovery-israel.co.il/index.cgi?type=1&df=&car=%F1%E5%E1%E0%F8%E5&dgm=B-4&year1=%E4%EB%EC&year2=1999&cc1=&cc2=999999&price1=&price2=99999999&hil=1&eng=1

הנה b4 99....

אני מתלבט בין עוד כמה רבכים האמת,ניסן אלמרה היא נראת לי הדבר הכי טוב בשבילי אבל אני ממש חולה על הb4 הזאת...

אז רציתי לדעת עליה קצת פרטים,אם אפשר לקבל גם קצת פרטים על ניסן אלמרה 1998??

תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים...!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...