Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש כאן מישהו מקרית מלאכי?

אם כן נא לעשות סיבוב לצלם מול התחנת דלק בכניסה הצפונית, עומדת אמריקאית אדומה נראת שנות השבעים ,לא הצלחתי לזהות.

פורד מבריק MAVERICK

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תגובות 643
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בטירה, רנו 12 אוטומט, מצב פעיל ככל הנראה.

ממבט חטוף על מגרש הגרוטאות שבאופק התמונה (איפה שהסובארו טנדר), לא זכור לי שראיתי ענתיקות מעניינות, אלא אם כן מחשיבים פיג'ו 605.

r.jpg

rr.jpg

פורסם
שתי חיפושיות למכירה,

- אדומה, רחובות באיזור דרך בילו, שכונת שעריים. לא נראת במצב הכי טוב.

- ירוקה, בכניסה לנס ציונה פאור-סנטר, כבר עומדת למעלה מחודש.

אם מישהו מעונין, אני יכול לצלם / לראות מהוא מספרו של המוכר.

אייל

-------

Dodge Charger 1972

אדומה - שנת 68 שייכת לחבר שלי המכונה "חביתוש " כשם שרשום על שמשת הרכב מאחור, החיפושית לא למכירה והבודי שלה הוא משנתון מתקדם יותר.

ירוקה - שייכת לבחורה מראשון לציון שדרשה על החיפושית 8K , אחרי חודש ירדה ל 6K ולפני ארבע ימים לאחר שהוודליזם הגיעה לרכב הזה ופוצצו 4 צמיגים דיברתי עם הבחורה והיא החליטה שהיא לא מוכרת את החיפושית ורוצה לשפץ אותה אבל משום מה הרכב עדיין עומד שם.

מס' הנייד שרשום על הרכב הוא של מכיר שלה שגם התייאש מלעזור לה למכור את הרכב.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
מחפש פיאט פנדה שנת 81 או 82 לשיפוץ

ליאור 0572-449829

תודה

לא נראה לי שאתה בשרשור הנכון, אבל אם כבר - ערוך חיפוש, דיווחו כאן פעם על 2 פנדות שעומדות בגבעת שמואל.

ברמת גן יש פנדה 83', נוסעת, במצב סביר, שייכת למשפחה צעירה.

a.jpg

פורסם

אם כבר "עוד לא אספנות" וכבר נדיר

אם מישהו מחפש סיאט מלגה יש איזה שכן שמציק לי שאמצא לו קונה (וואלה אתה אוהב ענתיקות אולי תקח אותה...)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מחפש פיאט פנדה שנת 81 או 82 לשיפוץ

ליאור 0572-449829

תודה

כביש 4 צומת ראש העין (הסמוכה לצומת סגולה) לכיוון ראש העין מצד שמאל יש מגרש לא מזוהה שם עומדים מס' רכבים ישנים בינהם פנדה עזובה כחולה עם צמחיה מסביב...

פורסם

לצומת הנ"ל קוראים "צומת גנים" והמגרש שאתה מדבר עליו כנראה הוא המגרש ליד תחנת הדלק של דור אלון .

המגרש הנ"ל שייך לגרריסט שאת שמו שכחתי, הוא מחזיק לא מעט רכבים נדירים עוזבים במצב קשה מאד ואף אוטובוס מאד נדיר מסוג שוסון שעטוף בצמחיה מכל כיוון ורקוב עד היסוד.

כביש 4 צומת ראש העין (הסמוכה לצומת סגולה) לכיוון ראש העין מצד שמאל יש מגרש לא מזוהה שם עומדים מס' רכבים ישנים בינהם פנדה עזובה כחולה עם צמחיה מסביב...

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

הייתי במכמורת וחיפשתי את בסובארו שפורסמה כאן לפני שבוע,

סגרתי עיסקה ותוכלו להגיד מברוק.

בשבוע הבא האוטו יעבור אצלי

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם
הייתי במכמורת וחיפשתי את בסובארו שפורסמה כאן לפני שבוע,

סגרתי עיסקה ותוכלו להגיד מברוק.

בשבוע הבא האוטו יעבור אצלי

מברוק יא זלאמי..:roll:

מה עם הרכב שלך מכרת?

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם
כן.

לטובת עוד 2 סובארו מעניינים.:lol:

וזו השלישית.

וואלה אתה ממש לא בסדר,ומה אני עז?!

אתה יודע כמה זמן אני מחפש כזאת ללא הצלחה..

ואתה משיג אחת ועוד אחת למה לא לבריאות שיהיה לך

ובהצלחה,ושוב פעם אני ישמח אם תמצא גם לי אחת''קופה''

יניב

:evil:

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...