Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכיבים למחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה צודק, אבל אחרי שהראת שאתה חכם במתמטיקה בוא נזכרי שדבר שני ישנם עוד חלקים במחשב שנכון שלא לוקחים הרהב אבל זה גם משהו שאתה צריך לחשב דבר שני עם תעשה חישוב ובסוף תקח ספק 450W לפי החישוב לך אורך חיי הספק יהיו קצרים זה כמו להגיד רכב לוקח 1 ל11ק"מ לחשב כמה ק"מ יש מי פה לת"א להגיד עם אתה לוחץ לוקח 1 ל7 ק"מ ותמלא בדיוק לפי החישוב הסיכויים שתתקע בדרך גדולים אותו דבר עם דברי חשמל תמיד תקח קצת יותר כי גם לך תדע עם הבן אדם יעשה מערך SLI או יחליט לעשות OVERCLOCKING תמיד טוב מרווח ביטוח אתה רוצה להוריד תקח ספק של 550W אבל ההבדלים במחירים לא כאלה גדולים מקיסמום 150 שקל יותר

מה קשור?

מה שחשוב בספק זה כמה אמפר הוא נותן ולא מכ הוואטים. יש ספקים ג'נריים שנותנים 700 ואאט עם 32 אמפר שזה בדיוק כמו 450 וואט עם 32 אמפר.

ספק 600 ואט שהוא לא גנרי הוא בזבוז. למערך SLI מספיק 550.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

באמת למערך SLI מתאים 550W אני לא ירחיב בנושא תשאר בדעה שלך ואני לא ינסה להוזיז אותה אני ישאר בדעה של האתר הכי מבין ברשת Tomshardware וילך על בטוח

• תוכן חדש...