Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת הפעלה למחשב..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת ממש לא תופסת 50 אחוז CPU כל הזמן.

המערכת ממש לא מתרסקת כל שניה או 2.

המערכת תופסת סביבות ה500 מגה במנוחה (XP תופס סביבות ה250 , אז אל תעשו מזה סיפור כ"כ גדול)

XP עם תוספות חיצוניות של ויסטה ירוץ יותר לאט מויסטה כי ויסטה עושה אותם בCORE ומריצה את כל הDESKTOP על המאיץ מסך.

מאיץ מסך "חזק" שמתאים לויסטה - כל דבר מעל GMA950 של אינטל שהוא מקביל בערך לקאסיו FX82.

DUAL CORE - דור ראשון (של הפנטיומים) - קיים עם DDR1 , וכנ"ל גם כל השבבים של AMD מהדור הראשון של הליבות הכפולות על 939

מערכת הפעלה 64 ביט צריכה יותר זיכרון , מי שלא מבין למה - עדיף שלא ימליץ עליה.

עוד המצאות כאלו ואחרות?

עד עכשיו הסיבה היחידה האמיתית לבחור לא להתקין ויסטה - זה שיש לו רק גיגה זיכרון.

חוץ מזה ויסטה ברוב המחשבים שראיתי יציבה כמו XP , עולה קצת יותר מהר! (ולא לאט) וחלקה יותר בשימוש.

כמובן , שאם קוראים YNET שמריצים אותה על מחשב עם חצי גיגה זיכרון - תגיעו למסקנות אחרות.

ליביו - שעובד עם ויסטה מיום יציאת התוכנה הרשמית , האמת גם קצת לפני

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בתגובה שלי פניתי לגבי נקודות שהעלו באשכול ולאו דווקא לתגובה שלך.

למשל התווכנתי לגבי מהירות הזיכרון שמישהו רשם למעלה שזה לא מספיק לויסטה DDR1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני סה"כ מסכים עם ליביו שהדרישות הן לא כאלה גבוההות בשביל הויסטה, בערך כל מחש שנקנה בשנה האחרונה (סתם הערכה גסה מאוד אבל די נכון) תוכל להתמודד עם ויסטה בלי יותר מדי בעיות, מעבר לעניין שהיא תומכת המון דרייברים בצורה לא רעה..

אישית? אני לא סובל אותה וזה מסיבות אחרות, היא יותר מדי מנסה להיות USER FRIENDLY, ויש כאלו שזה יתאים להם שכל 10 שניות המערכת שואלת אותך אם הרצת את זה ואת זה והאם לתת הרשאות לזה ולזה אני מעדיף להגדיר פעם אחת מה אני רוצה שירוץ ומה אני מרשה לו ודי בלי יותר מדי קישקושים...

כרגע אני מתנסה עם ubuntu 7.10

מאז כמה חודשים ואני מאוד מבסוט עלייה אפילו שיש לי מחשב מלפני כ-3 שנים היא מסוגלת לעשות כל דבר שהויסטה יודעת לעשות ואף יותר טוב אבל שוב זה לא מתאים לכל אחד ובאמת מי שמחפש מערכת שתהיה מאוד ידידותית למשתמש הפשוט הייתי ממליץ על ויסטה.

אבי.

• תוכן חדש...