Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

alfa romeo tipo 33 - חלום אדום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיטוט של ליל שישי באינטרנט בין שלל אתרי אלפא-רומיאו הקבועים שלי מביא אותי לאחת מהאלפות הכי אהובות עליי וכזו שמוצעת למכירה במכירה פומבית, את הסכום לא בדקתי, אין לי ממילא מקום בחנייה כרגע עם ה-3 שכבר חונות בחניון המשפחתי.

האדומה שבתמונה היא ה-TIPO 33 משנת 1976 , ה-33/SC/12, מכונית בעלת שילדת מונוקוק עם מנוע 12 צילינדרים שנבנתה בעצם בין השנים 1973 ל-1977, כאשר בשנת 1976 נעשה ניסיון לשדך לשילדה היפהפיה הזו גם מנוע טורבו.

מספר מצומצם של מכוניות כאלו נבנו ב-1976 ונבחנו על ידי נהג המרוצים ארתורו מרזריו שאף התחרה עימם בהמשך .

האלפא הזו נועדה להתחרות על מסלולי המרוצים בסדרה של מרוצי מכוניות למכוניות ספורט "פתוחות", סדרה שהיתה פופולרית ביותר בשנות השיבעים , סדרה של מרוצי סיבולת בעצם שנערכו על שלל מסלולי מרוצים מפורסמים מסביב לעולם דוגמת - מונזה, ספא, אימולה , דיז'ון ועוד.

הרבה אחרי שאלפא שלטה בשנות ה-50 במסלולי הגראן-פרי והרבה לפני שחזרה בשנות ה-90 ל-DTM היתה זו ה-33 שנשאה את הדגל של אלפא על מסלולי המרוצים ועשתה זאת בכבוד.

תהנו

דובי

1976alfaromeot33sc12700.jpg

1976alfaromeot33sc12_engine340.jpg

1976alfaromeot33sc12_interior340.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

מעדיף את ה-33 סטראדלה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...