Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר יומיים שאני לא ישן כמו שצריך, וזה עוד לפני החג. ה"דודים" יורים פה כל דבר שרק אפשר, בזבוז אמל"ח כזה אפילו צה"ל לא עשה במלחמת לבנון השניה. כבר ברדת השמש הנפצים והזיקוקים הרועשים ביותר חוגגים, אחרי זה מתקדמים קצת לקלאצ'ניקובים על אוטומט מלא, ולקינוח אני לא מתפלא אם משוגר שם RPG או איזה פצמ"ר בדרך.... :roll:

אחרי כל איד אלפיטר אנחנו במושב עושים סקירת נזקים, משום מה (מעניין באמת למה.... :roll:) תמיד איך שהוא כמה קליעים מוצאים את עצמם בתוך המושב.

אתמול זה הגיע לשיא חדש, מרוב התרגשות הם הורידו עמוד חשמל וגרמו להפסקת חשמל בכל האיזור... לא האמנתי פשוט עד כמה דבילים הם יכולים להיות.

איך קיבינימאט המשטרה מאפשרת את המנהג המטונף הזה שלהם כל חג ובכל חתונה? למה המדינה לא תובעת את הרשויות הערביות על הנזקים? האם אני יכול לתבוע אותם על הנזקים? כמה בית משפט מעריך שכמה לילות של חוסר שינה ופחד אימים עולים? נזק פסיכולוגי משהו..? :?

איד אלפיטר שמח! ספרו על החוויות שלכם....

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

החוויות שלי נכון לעכשיו:

האם לרשום תגובה עכשיו ולצאת מהעבודה לבית או לצאת עכשיו ולרשום תגובה מהבית.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מאיפה אתה?

אצלנו שילשום היה שמח,פוצצו רכב(לוד) לא ממש שמח.

כבר לא ניתן להבדיל בין חג ליום רגיל,כול יום זיקוקים,יריות.

בנתיים אין משהו קיצוני,אני העדכן בהמשך.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אני לא חוגג איד אל פיטר- אני מעדיף "שמחה לאיד. על פידר(ס)".

והמבין יבין.

בחיפה המצב לא בהרבה יותר טוב. כל הזמן יריות, זיקוקים, משטרות, רעש,צעקות ברחובות...

מאז שהתחיל החג זה נרגע האמת...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני לא חוגג איד אל פיטר- אני מעדיף "שמחה לאיד. על פידר(ס)".

:lol:

למי שחושב שאני צוחק: קחו דקה שצולמה הרגע, אני אישית ספרתי כ-35 פיצוצים... (להזכירכם, דקה!!!)

וזה עוד רגוע, מקודם הם גמרו פה לפחות 5 מחסניות על אוטומט מלא.

http://www.youtube.com/watch?v=s9MAgnFqxMQ

פורסם

לרגע לא חשבתי שאתה צוחק.

טוב, לרגע כן, אבל הסמיילי בלבל אותי...

כמו שאמרתי, גם בחיפה המצב קשה. כל כמה זמן יש וואחד זיקוק ברחוב שלי, מבהיל את כל החיות בשכונה, כולל את הקוברה.

של הרכב. שמצפצפת. מעצבן זה, האזעקות הרגישות האלה...

חבל שהמשטרואה-ואינה-עושה-שום-דבר היא כמו שכתבתי:משטרואה-ואינה-עושה-שום-דבר. וזה ביום טוב. כשהיא עוד רואה.

ואחר כך באים אלינו בטענות שאנחנו גזעניים כשאנחנו אומרים מה ה"לא יהודים" האלה עושים, גם כשזה תיאור מקרה אמיתי שקרה, ואז דוחפים לנו התראות משתמש כי אנחנו גזעניים.

הייתי אומר שאנחנו מדינת משטרה, אבל...

קשה.

פורסם

חיפה,אתם עוד בסדר,אצלנו בלוד,כול יום חגיגה,בסוף ייפול עלינו פצצה נחשוב שזה חתונה.:roll:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

עזבו אתכם שטויות, הם מקופחים , מותר להם לפרוק עול.

גם אני גר בין ישובים ערביים, לא בשטחים, במדינת ישראל.

יהיה מעניין להעלות לכאן תצלומים של הוילות המדהימות שלהם, וגם קובץ סאונד של יריות שמגיע מאותו כפר וילות, שבו מתחת לכל בית יש רכב חדיש, המון טויוטה לנד קרוזר משום מה.

כפר בו לא רודפים אחריך עם תצלומי אוויר כדי לבדוק שלא הרחבת את המרפסת ע"מ שתשלם עוד ארנונה(כמו בישובים יהודיים).

מנפלאות הכסף השחור, דמי האבטלה, וכמובן הקיפוח.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

כן-הם עושים חיים אלה.

פורסם

כ

מנפלאות הכסף השחור, דמי האבטלה, וכמובן הקיפוח.

נא לא נשכח את אי תשלום המיסים, גניבת המים והחשמל.

פעם מישהו סיפר לי איך "בן דוד" מחליט איפה להתיישב - מוצא קשת או עץ זית, טוען שזה של סבא של סבא שלו, בונה סביב זה, לוקח מים וחשמל מהשכן ושמישהו ינסה לדבר איתו. הכי עצוב - שזה נכון.

פורסם

החג הוא עיד אל אד'חא=חג הקורבן, ולא עיד אל פיטר.

:idea:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
החג הוא עיד אל אד'חא=חג הקורבן, ולא עיד אל פיטר.

:idea:

ל'

מתנצל באמת שלא כל כך איכפת לי איזה חג יש להם, העיקר שלא יפריעו לי לישון :evil:

פורסם

אצלנו במעלה אדומים כל יום יריות ובלאגנים...

מעזריה כמובן, אבו דיס, א-רם, א-זעיים...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...