Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, הייתי מאמין.

אבל זיל הזול לרכישה, יקר יותר לאחזקה.

החישוב שלי היה על צריכת דלק של 1:26.

תראה לי את הפונטו שעושה את זה ושיש לה את מרווח הטיפולים של הC3, ואז נדבר.

בינתיים - C3 היא המכונית הזולה ביותר לאחזקה שיש במדינת ישראל.

26 קילומטר לליטר? אתה לא חושב שכדאי למדוד צריכת דלק תוך כדי לחיצה על הגז ולא רק עם קלאצ' משוחרר בירידה?

בסטנדרטים האלה הפונטו שלי כבר עשתה מעל 50 לליטר.

ומרווח הטיפולים של C3 מתקזז עם מגוון התקלות שלה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
26 קילומטר לליטר? אתה לא חושב שכדאי למדוד צריכת דלק תוך כדי לחיצה על הגז ולא רק עם קלאצ' משוחרר בירידה?

בסטנדרטים האלה הפונטו שלי כבר עשתה מעל 50 לליטר.

ומרווח הטיפולים של C3 מתקזז עם מגוון התקלות שלה.

אתה מוכן לפרט על מגוון התקלות, או שכרגיל אילו הם דברים בעלמא ??

מכיר מספר בעלי C3 מלבד טיפולים שיגרתים הם אינם מכירים את המוסכניק, על אחת כמה וכמה כאשר מדובר על רכבי סולר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אתה מוכן לפרט על מגוון התקלות, או שכרגיל אילו הם דברים בעלמא ??

מכיר מספר בעלי C3 מלבד טיפולים שיגרתים הם אינם מכירים את המוסכניק, על אחת כמה וכמה כאשר מדובר על רכבי סולר.

אני דווקא שמעתי על תקלות אלקטרוניקה כרוניות , אשאל ואביא יותר מידע.

שלא לדבר על כך שבחלפים אין בסיס להשוואה , וגם לא בצריכת דלק.

פורסם

אף אחד לא שם לב לזה:

קרן עמיאל user_offline.gif

חדש בפורום (

פעילות אחרונה: 18/12/07 15:56

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אף אחד מכם לא הזכיר את הC3, רכב עם מרווח הטיפולים הגדול ביותר והחיסכון הגדול ביותר בכסף.

טיפול כל 30 אלף - מול כל 10 אלף באלמרה או WHATEVER.

טיימינג ב180 אלף או 5 שנים

והבונבון - 1:26 צריכת סולר.

בעל C3 דיזל ציין באוזניי כי הC3 נכנסת לטיפול כל 15 אלף ק"מ ולא כל 30k...

פורסם

קרן,האם מצאת חייה כזאת?נכנסתי לפורום הזה כדי לרשום הודעה בדיוק כמו שלך,זה התקציב שלי וזה בדיוק הקילומטראג' שאני עושה כל יום,וכבר חודשיים שאני מחפשת ומתלבטת גם אם לקנות יאריס יד 2 או לקחת הלוואה ולהתפשר על חדשה (או מאזדה 2) כי גם לי אין את הזמן להסתובב במוסכים ואני רוצה ראש שקט ומשהו קטן וחסכוני.....

אשמח אם מישהו גם יכול לחוות את דעתו,יש לי הדמנות לקנות יאריס 01 עם 44 אלף קמ אך יש לה פגיעת צד קדמי קלה,בעל הרכב טוען שהאוטו לא עבר תאונה אלא עלה על מדרכה גבוהה,האם זה ייתכן? הוא לא מוכן להוריד במחיר ואפילו רוצה יותר בגלל הקילומטראג' הנמוך

תודה

פורסם

ליאת,

תקחי את האוטו לבדיקה אצל פחח איכותי (המלצות יש פה בפורום), או לחילופין במכון בדיקה מורשה שיגידו לך בדיוק את מצב הפגיעה שהייתה. אחרי זה תיהי יותר חכמה.

Back to the original - NC again.

פורסם
אני בעל פונטו שלא רואה מוסך 99 אחוז מהזמן , כבר 4 שנים , בנוסף יש לי גרנדה פונטו בליסינג.

פונטו ידועה (למי שבאמת מבין לפיאט ולא רק בסטיגמות) כרכב שאם תתנהג אליו יפה יתן לך את יחס השקעה/תמורה אולי הטוב ביותר.

אולי אתה צריך פחות לדבר לפי אגדות ויותר לפי נסיון אמיתי והוגן.

אני מניח שלא התכוונת לזה מילולית - אבל רכב שנמצא במוסך 1% מהזמן, זה די נוראי - 3.5 ימים בשנה. יש דברים (לטעמי רכב) שצריכים לעבוד יותר מ99% מהזמן.

פורסם

TB לקחתי את האוטו למכון רישוי וזה מה שאמרו לי ,פגיעת צד קדמי,השאלה כמה זה רציני מבחינת השסי ,מה זה אומר

האם האוטו יהיה בחוסר איזון מתמיד או שזה אפשרי לעלות איתו על הכביש מבלי לדאוג?

פורסם
קרן,האם מצאת חייה כזאת?נכנסתי לפורום הזה כדי לרשום הודעה בדיוק כמו שלך,זה התקציב שלי וזה בדיוק הקילומטראג' שאני עושה כל יום,וכבר חודשיים שאני מחפשת ומתלבטת גם אם לקנות יאריס יד 2 או לקחת הלוואה ולהתפשר על חדשה (או מאזדה 2) כי גם לי אין את הזמן להסתובב במוסכים ואני רוצה ראש שקט ומשהו קטן וחסכוני.....

אשמח אם מישהו גם יכול לחוות את דעתו,יש לי הדמנות לקנות יאריס 01 עם 44 אלף קמ אך יש לה פגיעת צד קדמי קלה,בעל הרכב טוען שהאוטו לא עבר תאונה אלא עלה על מדרכה גבוהה,האם זה ייתכן? הוא לא מוכן להוריד במחיר ואפילו רוצה יותר בגלל הקילומטראג' הנמוך

תודה

ליאת , אני מציע לך להתייחס לרכב הנ"ל בחשדנות מרובה..

השוק של היאריס הינו עירני מאוד, והרכבים נמכרים מהר יחסית ומעל המחירון, אי לכך על פניו מדובר על רכב שהינו בגדר מציאה ,44K ק"מ מודל 2001, אך הק"מ הנמוך מאוד והעובדה שהרכב עבר מכה כלשהי, ועצם העובדה שהרכב לא נמכר, כל זה מדליק נורות אזהרה..

תבדקי ותבדקי היטב למנוע נפילה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אני מניח שלא התכוונת לזה מילולית - אבל רכב שנמצא במוסך 1% מהזמן, זה די נוראי - 3.5 ימים בשנה. יש דברים (לטעמי רכב) שצריכים לעבוד יותר מ99% מהזמן.

אתה מניח נכון .

אז אני אתחכם ואגיד שאני התכוונתי ל99 אחוז מהזמן שבו אני נוהג , לא מהזמן שקיים ביממה.

• תוכן חדש...